• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gebelikten şüphelendiğim için 3 ayrı test yaptım üçüde 3-4 saat sonra silik çizgi

Aynen bendende okadar...ayy hafi inşallah gebelik olur üçümüzdede benim umudum yoktu azıcık umutlandımmı sanki bu ay gebe kalan çok kişi var niyeyse bilemedim
evet gerçekten nisan ayı uğurlu geldi sanırım birde bi belgesel de izlemiştim eaki zaman da kadınlar parmakla kontrol ediyormuş geçen günde burda bi bayan yazmıştı bende kontrol ediyiö dedim duşta gerçekten doğruysa eğer sizde yapın test almaya gerek kalmaz artık

Aynen bendende okadar...ayy hafi inşallah gebelik olur üçümüzdede benim umudum yoktu azıcık umutlandımmı sanki bu ay gebe kalan çok kişi var niyeyse bilemedim
ay evet yaaa bu ay mart kedileri gibi yarasın inşallah 😁 diğer topikte çok arkadaş hamilelik öğrendi bu ay. resmen 1 elin parmakları kadar kaldık hamilelik haberini henüz alamayan 😂

ay evet yaaa bu ay mart kedileri gibi yarasın inşallah 😁 diğer topikte çok arkadaş hamilelik öğrendi bu ay. resmen 1 elin parmakları kadar kaldık hamilelik haberini henüz alamayan 😂
evet bende baktık nisan hamişlerine hadi inşallahhh pozitif düşünelim pozitif olsun

evet gerçekten nisan ayı uğurlu geldi sanırım birde bi belgesel de izlemiştim eaki zaman da kadınlar parmakla kontrol ediyormuş geçen günde burda bi bayan yazmıştı bende kontrol ediyiö dedim duşta gerçekten doğruysa eğer sizde yapın test almaya gerek kalmaz artık
Nasıl oluyor? Zararı yokmu

İnşallah canım ya inşallah bizde alalım bu ay hamilelik haberini ama sağlıklada kucağımıza alalım

Nasıl oluyor? Zararı yokmu
herhangi bir zararı olmuyo çünkü vajinusmus hastalarıda bu işlemi yapıyo parmağını uzattığında rahim duvarı değiyorsa eline değilsin değmiyosa hamilesin ve bende ilk bir iki ay korktuğum için ilişki yaşayamadım doktorum da bana hunu önermişti ve dün gerçekten değmedi parmağıma o yüzden test yapınca pozitif çıkarsa %100 doğru

İnşallah canım ya inşallah bizde alalım bu ay hamilelik haberini ama sağlıklada kucağımıza alalım
inşallah kuzum tek isteğim bu gerçekten içim kıpır kıpır sanki hissediyorum ama bilmiyorum ilk defa bu ay denedik çünkü çocuk işini

Merhaba bu benim de başıma gelmişti daha sonra adet görmüştüm. İnşallah gebesindir ama her ihtimali düşün çok heveslenme yine de sonrası hüsran oluyo😔

Merhaba bu benim de başıma gelmişti daha sonra adet görmüştüm. İnşallah gebesindir ama her ihtimali düşün çok heveslenme yine de sonrası hüsran oluyo😔
hadi ya kısmet artık napalım😔 bu kadar belirginmydi

Hamilemisiniz çok merak ettim
daha önce test yaptığımda kesinlikle ikinci çizgiyi görmemiştim. şimdi reglimi henüz 7 gün var test yaptım bir tesstte 1 saat diğernde 3-4 saat sonra ikinci çizgiyi farkettim resimlerini gönderiyorum halkında bilgisi olan

Canım benim 5 dkda hepsi silik çizgi çıktı belirgin hemde ama bi baktım iki saat sonrasında kahverengi lekelenmelerşm oldu gittim hast kan verdim bi saat sora alcam sonucu

Canım benim 5 dkda hepsi silik çizgi çıktı belirgin hemde ama bi baktım iki saat sonrasında kahverengi lekelenmelerşm oldu gittim hast kan verdim bi saat sora alcam sonucu
aa senn nişan bence o hayırlı olsun şimdiden canım benim çok sevindimmm😍

bırak negatif düşümeyi zaten testindede çıkmış niye ümitlenmiyorsun ki
Ümitleniptee negatifi gördüğümde daha cok yıkılmak istemiyorum umarım hamileyimdir tabikide ama daha dere görmeden paça sıvamak istemiyorum çok oluyo çünkü testte pozitif görüp kan testimde negatif olan

Back