• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gebelikten şüphelendiğim için 3 ayrı test yaptım üçüde 3-4 saat sonra silik çizgi

Allah razı olsun, ben de tanışmasak da İnan burada okuduğum, duyduğum herkese dua ediyorum. Allah bir an önce sağlıkla evlat hasretimizi dindirsin. Ben hamileliğe pek yoramıyorum. Belki de tutunamayan düşüyor, bilemiyorum 🤷🏻‍♀️
yani hepimiz duramıyoruz yerimizde bliyorum ama bilimsel olarakda kanıtlandı artık bebek isteyince ve düşünnce olmuyo ne zaman düşünmeyi bırakıyorsun o zaman pat diye çıkıveriyor

Canım tüm testlerde 10 dk sonra çıkan sonuca itimat etmeyin yazar. Olabilir de olmayabilir de ya 1-2 gün bekle yeni test yap ya da kan ver bence

Canım tüm testlerde 10 dk sonra çıkan sonuca itimat etmeyin yazar. Olabilir de olmayabilir de ya 1-2 gün bekle yeni test yap ya da kan ver bence
evet canım bliyorum ama böyle hamile kalanlar da var umut ediyor insan işte birde benim belirtilerimde var

yani hepimiz duramıyoruz yerimizde bliyorum ama bilimsel olarakda kanıtlandı artık bebek isteyince ve düşünnce olmuyo ne zaman düşünmeyi bırakıyorsun o zaman pat diye çıkıveriyor
Aaaahhh ah, benim tek derdim zaten stres. Değerlerimiz, yumurtlama, eşim, hormonlar her şey tamam. Tek faktör stres. Kaç kez doktor azarı işittim bu yüzden🤦🏻‍♀️

Kızlar günaydın, ben de danışmak istedim sizlere. Öncelikle konu sahibi hayırlısı olsun, inşallah gebesindir 🤲🏻 Ben bu ay yumurtlamayı adetimin 17-18. Gününde arka arkaya gördüm, 19. Günü silinmişti. dün adetimin 25. Günü sabah 10.30 gibi ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Erken gebelik testlerinde çizgilerin olduğu yerde cam gibi bir şey vardı, ikinci çizgiyi anlayamadım, testi açıp baktım. Çizgi var gibiydi de yok gibiydi de. 10 dk geçti yine aynıydı. Eşim de o çizgi zaten testin içinde var olan bir şey, sen görmek istiyorsun dedi. Öğlen 15.00’te ve akşam 21.00’de teste bir daha baktım aynıydı. Yorumlar mısınız benim testimi de? adetim 30 gündür, 16. Günde yumurtlama görürdüm ama bu ay yumurtlamam 1-2 gün şaştı. Bu arada 14 nisandan beri yani döngümün 22. Gününden beri gün içinde ara sıra kahverengi lekelenmem geliyor peçeteye sildikçe. Testi farklı açılardan ve ışıktan çektim, o yüzden biraz fotoğraf koydum 😊😊 ben kuruma çizgisi diye düşündüm açıkçası
Testi yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız?

Bu ilk testi yumurtlamadan kaç gün sonra gördünüz
Aaaahhh ah, benim tek derdim zaten stres. Değerlerimiz, yumurtlama, eşim, hormonlar her şey tamam. Tek faktör stres. Kaç kez doktor azarı işittim bu yüzden🤦🏻‍♀️
ben pskoloji hakkında çok kitap okudum ve bence eşinle evliliğinn tadını çıkar oluruna bırak sana tavsiyemm durumu daha kötü olanlar var yani hiç çocuk olmayanların bile Allah için bir ihtimali varsa sende şükrett ve bekle ♥️🙏🏼🙏🏼

9-10nisanda arka arkaya 2 gün pik gördüm, 11 nisanda silikti ovülasyon testim. Hangisini baz almam gerekiyor bilmiyorum ama testi dün 18 nisanda yaptım.
ben pskoloji hakkında çok kitap okudum ve bence eşinle evliliğinn tadını çıkar oluruna bırak sana tavsiyemm durumu daha kötü olanlar var yani hiç çocuk olmayanların bile Allah için bir ihtimali varsa sende şükrett ve bekle ♥🙏🏼🙏🏼
Ben de hiç hamile kalamadım ve hiç kalamayacakmışım gibi geliyor. 1 çocuğum olsa dicem ki nasılsa 1 tane var, 2. Olursa kısmet. Kendi çapımda düşünüyorum tabii. Psikoloğa bile gittim bu yüzden ama eşim bu işlere çok karşı. 3 kez gidebildim psikoloğa sonra başka şeyler çıktı, korona denk geldi derken psikolog işi kaldı. Aşılama, tüp bebek filan eşime çok ters. 29 yaşındayım ben, eşim de 30 yaşında. 3 yıl olacak evleneli ve son 1 buçuk yıldır istiyoruz bebek. Bana kızıyor, yaşımız daha çok erkenmiş diye ama kadının vücut saatini anlamıyor işte. Sen 80 yaşında da olsan bir kadını hamile bırakabilirsin ama benim 30dan sonra yumurta rezervim azalıyor diyorum bir türlü ikna edemiyorum. Bu sefer bütün ilaçlar, bitkisel kürler, jeller filan hep bana yapılıyor.

7
9-10nisanda arka arkaya 2 gün pik gördüm, 11 nisanda silikti ovülasyon testim. Hangisini baz almam gerekiyor bilmiyorum ama testi dün 18 nisanda yaptım.

Ben de hiç hamile kalamadım ve hiç kalamayacakmışım gibi geliyor. 1 çocuğum olsa dicem ki nasılsa 1 tane var, 2. Olursa kısmet. Kendi çapımda düşünüyorum tabii. Psikoloğa bile gittim bu yüzden ama eşim bu işlere çok karşı. 3 kez gidebildim psikoloğa sonra başka şeyler çıktı, korona denk geldi derken psikolog işi kaldı. Aşılama, tüp bebek filan eşime çok ters. 29 yaşındayım ben, eşim de 30 yaşında. 3 yıl olacak evleneli ve son 1 buçuk yıldır istiyoruz bebek. Bana kızıyor, yaşımız daha çok erkenmiş diye ama kadının vücut saatini anlamıyor işte. Sen 80 yaşında da olsan bir kadını hamile bırakabilirsin ama benim 30dan sonra yumurta rezervim azalıyor diyorum bir türlü ikna edemiyorum. Bu sefer bütün ilaçlar, bitkisel kürler, jeller filan hep bana yapılıyor.
seni çok iyi anlıyorum🙏🏼 yumurtlama testi kullandınmı yani nokta atışı yaptınmı reglin düzenlimi

Benimde 9 nisan pikti 10 nisanda çatladı ama çok erken test için ki test yaptım negatif çıktı.12 gün olmadan çıkmaz bunuda biliyorum elimde test çok olunca bakınmak istedim çünkü bir düşüm var iki aylık korkuyorum.gerçi adet belirtilerim var oldu olacak

Benimde 9 nisan pikti 10 nisanda çatladı ama çok erken test için ki test yaptım negatif çıktı.12 gün olmadan çıkmaz bunuda biliyorum elimde test çok olunca bakınmak istedim çünkü bir düşüm var iki aylık korkuyorum.gerçi adet belirtilerim var oldu olacak
bazen çıkıyor bence çokda erken değil yani benimde 10 nisanda çatladı bakalım hayırlısıı inşallahhh🙏🏼🙏🏼

Bu ilk testi yumurtlamadan kaç gün sonra gördünüz
Yumurtlama tarihim çok değişken benim. Son adet tarihim 8 Mart. Normalde yumurtlama 14 gün sonra olması lazım. Ama benim bir kere korunmasız ilişki oldu oda 29 Mart'ta. Ilk testide Adetime 1 gün kala yaptım yani ilişkiden 10 gün sonra

7

seni çok iyi anlıyorum🙏🏼 yumurtlama testi kullandınmı yani nokta atışı yaptınmı reglin düzenlimi
Bu ay ilk defa yaptım. 9-10-11-12 nisanda 4 gün değerlendirdik. Adetim düzenliydi 30 günde gelir 7 gün sürer, 16. Gün yumurta akıntısı akardı. Geçen ay bir 6-7 gün kadar gecikti. O zaman da incecik bir çizgi vardı testte ama kan testim negatifti, hatta adet gecikmesinin 4. Günü ovü testim süper pikti derken 6. Gün gecikmesiyle adet oldum ve çok ağırdı. 24 martta adet oldum geçen ay, bu ay da 30 günde gelirse 22 nisanda olmam lazım ama işte ovülasyonda pik olayı 1-2 gün gecikti, o yüzden adet de atar mi bilmiyorum...

bazen çıkıyor bence çokda erken değil yani benimde 10 nisanda çatladı bakalım hayırlısıı inşallahhh🙏🏼🙏🏼
Ay kızlaaaarrr, üçümüzün de çatlaması aynı tarihte nerdeyse. İnşallah seviniriz hepimiz 🤲🏻 Ne zaman test yapacaksınız?

Bu ay ilk defa yaptım. 9-10-11-12 nisanda 4 gün değerlendirdik. Adetim düzenliydi 30 günde gelir 7 gün sürer, 16. Gün yumurta akıntısı akardı. Geçen ay bir 6-7 gün kadar gecikti. O zaman da incecik bir çizgi vardı testte ama kan testim negatifti, hatta adet gecikmesinin 4. Günü ovü testim süper pikti derken 6. Gün gecikmesiyle adet oldum ve çok ağırdı. 24 martta adet oldum geçen ay, bu ay da 30 günde gelirse 22 nisanda olmam lazım ama işte ovülasyonda pik olayı 1-2 gün gecikti, o yüzden adet de atar mi bilmiyorum...
hayılrısı inşalalh🙏🏼 yani yumurtlamaya iki hafta bile varken ilişkiye girenler bile hamile kalıyo çoğu zamanlar herşey nasip

belirtiler varmı peki sizde bende dünden beri akıntı başladı bir haftadır kasıklarımda batma özellikle akşamları bel ağrısı onun dışında normalde bugünlerde üstüne yatamayacak kadar göğüs ağrılarım olur ama onlar yok bitek

Back