hadi inşalllahhhhhh birbirmize dua edelimmmm güzel haberler alalımmOofff inşallah hamilesindir/hamileyizdir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar gebelikten şüphelendiğim için 3 ayrı test yaptım üçüde 3-4 saat sonra silik çizgi
- Konu Sahibi sevinceee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Canım bende 14 nisandan beri işte arada kasık ağrısının eşlik ettiği bazen etmediği kahverengi lekelenme var. Kasıklarım sanki şiş gibi, hani adet öncesi şiş hisseder ya insan öyle. Bir de acayip gaz hareketim var. Bağırsaklarım kuşlar gibi ötüyor bildiğin.belirtiler varmı peki sizde bende dünden beri akıntı başladı bir haftadır kasıklarımda batma özellikle akşamları bel ağrısı onun dışında normalde bugünlerde üstüne yatamayacak kadar göğüs ağrılarım olur ama onlar yok bitek
hahaha buna bile sevniyoruz bende bir an önce midwm bulansın diye bekliyorum işte umutCanım bende 14 nisandan beri işte arada kasık ağrısının eşlik ettiği bazen etmediği kahverengi lekelenme var. Kasıklarım sanki şiş gibi, hani adet öncesi şiş hisseder ya insan öyle. Bir de acayip gaz hareketim var. Bağırsaklarım kuşlar gibi ötüyor bildiğin.
- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
Canım valla çıkanlar genelde erken yumurtlayanlar zaten döllenmesi tıbben 8-10 günlük süreç heryerde böyle yazıyo ki ben düşük yaptım adetten iki gün önce erken gebelik testiyle çıkmamıştı adet sonrası öğrenmiştimbazen çıkıyor bence çokda erken değil yani benimde 10 nisanda çatladı bakalım hayırlısıı inşallahhh
- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
Hadi ya inşallah ama okadar çok umudum kırıldıki artık çokta beklemiyorumAy kızlaaaarrr, üçümüzün de çatlaması aynı tarihte nerdeyse. İnşallah seviniriz hepimiz Ne zaman test yapacaksınız?
- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
Ablamlar hep kızar bana söyledikleri bizim gebeliklerimiz ya adet başı ya ortası yada sonu oldu.yumurtlama zamanı hamile kalınacak diye bişey yok.ona bakarsan tecavüze uğrayanlar nasıl hamile kalıyor diyor onlar yumurtlama döneminemi denk geliyor yanihayılrısı inşalalh yani yumurtlamaya iki hafta bile varken ilişkiye girenler bile hamile kalıyo çoğu zamanlar herşey nasip
- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
Benimde aynen belirtiler kadık ağrısı oldu kaçgün çnce sağlı sollu sonra hafifled bir iki gündür aşırı gazım var vede çok duygusalım ayrıca göğüsler şiş ama adet olacağımzamanda hepsi aynı sadece kasık ağrım olmaz karnım sancılanır farklı olan buCanım bende 14 nisandan beri işte arada kasık ağrısının eşlik ettiği bazen etmediği kahverengi lekelenme var. Kasıklarım sanki şiş gibi, hani adet öncesi şiş hisseder ya insan öyle. Bir de acayip gaz hareketim var. Bağırsaklarım kuşlar gibi ötüyor bildiğin.
- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
Canım senin hamilelik var bence ama yumurtan 10 undamı çatladı eminmisindaha önce test yaptığımda kesinlikle ikinci çizgiyi görmemiştim. şimdi reglimi henüz 7 gün var test yaptım bir tesstte 1 saat diğernde 3-4 saat sonra ikinci çizgiyi farkettim resimlerini gönderiyorum halkında bilgisi olan cevap yazablirmi acaba ? Eki Görüntüle 2621582 Eki Görüntüle 2621582
evet neden ki akıntı dan bir gün iki gün sonra çatlıyo zaten ben değerlendirdim o günleri ama dediğim gibi tek ilişkide de hamile kalanlar var çok doğurganlık olayına da bırakmadımm yani olursa olur dedimCanım senin hamilelik var bence ama yumurtan 10 undamı çatladı eminmisin
benim iki arkadaşımda daha bir hafta varken öğrendi ama rehli günlerineCanım valla çıkanlar genelde erken yumurtlayanlar zaten döllenmesi tıbben 8-10 günlük süreç heryerde böyle yazıyo ki ben düşük yaptım adetten iki gün önce erken gebelik testiyle çıkmamıştı adet sonrası öğrenmiştim
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
çok haklı, spermler yaşıyor sonuçta vücutta 3 gün kadar. ben döngünün 13.günü yumurtlamam yoktu daha ovülasyon testlerinde değerlendirdim, sonra da işte 17-18-19-20. günleri değerlendirdim. kısmetAblamlar hep kızar bana söyledikleri bizim gebeliklerimiz ya adet başı ya ortası yada sonu oldu.yumurtlama zamanı hamile kalınacak diye bişey yok.ona bakarsan tecavüze uğrayanlar nasıl hamile kalıyor diyor onlar yumurtlama döneminemi denk geliyor yani
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
benim de buradan konuştuğum bir arkadaş adetine 5 gün kala filan öğrendi normal ucuz kaset testlerlebenim iki arkadaşımda daha bir hafta varken öğrendi ama rehli günlerine
- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
Yani çok erken görmüşsün çizgiyi öncesindede hamile kalmış olabilirmisin? Bugün 9. Gün çünkü. Burdan çok kişiye sordum 10 günde bile öğrenen çok yok genelde 12. Gün söylendi hepevet neden ki akıntı dan bir gün iki gün sonra çatlıyo zaten ben değerlendirdim o günleri ama dediğim gibi tek ilişkide de hamile kalanlar var çok doğurganlık olayına da bırakmadımm yani olursa olur dedim
valla bazılarında 1-5 arası da yaşıyo dedğim gibi gerçektenn nasip kısmet olduğuna son dere inanıyorumçok haklı, spermler yaşıyor sonuçta vücutta 3 gün kadar. ben döngünün 13.günü yumurtlamam yoktu daha ovülasyon testlerinde değerlendirdim, sonra da işte 17-18-19-20. günleri değerlendirdim. kısmet
o ucuz kasetler daha duyarlıymış bazen erken testlerde bile çıkmıyobenim de buradan konuştuğum bir arkadaş adetine 5 gün kala filan öğrendi normal ucuz kaset testlerle
- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
Evet 5 güne kadar yaşabiliyormuş sperm kaliteliyse tabivalla bazılarında 1-5 arası da yaşıyo dedğim gibi gerçektenn nasip kısmet olduğuna son dere inanıyorum
- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
Aynen ben erken gebelik testinde çıkmamıştı ucuz kaset testinde çıkmıştı 80 tl de çöpe gittio ucuz kasetler daha duyarlıymış bazen erken testlerde bile çıkmıyo
bence öncesi sonrası çok farketmiyo ama çatlamama iki gün göstereken yoğun akıntım ve kasık sancılrım oldu htta hiç olmadığı için ben kesin döllenme oldu dedim erken mi çatladı diye düşünmedim değil yani ama durum bu bilmmiyorumYani çok erken görmüşsün çizgiyi öncesindede hamile kalmış olabilirmisin? Bugün 9. Gün çünkü. Burdan çok kişiye sordum 10 günde bile öğrenen çok yok genelde 12. Gün söylendi hep
ah ah kaç tllerim gitti o erken gebeliklerdeAynen ben erken gebelik testinde çıkmamıştı ucuz kaset testinde çıkmıştı 80 tl de çöpe gitti
- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
Aynen bendende okadar...ayy hafi inşallah gebelik olur üçümüzdede benim umudum yoktu azıcık umutlandımmı sanki bu ay gebe kalan çok kişi var niyeyse bilemedimah ah kaç tllerim gitti o erken gebeliklerde