Herkese merhabalar
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var hanımlar, konu hakkında bilgisi, tahmini olanlar yanıtlarsa cok mutlu olurum
2 senedir evliyim ve hep korunarak ilişkiye girdik. Artık bebek düşünüyoruz. İlk kez Eylül 22 de korunmadan ilişkiye girdik. Adetim Ekim ayının 7 sine denk geliyordu ve düzenli adet gören biriyim. 30 eylülde tekrar korunmasız ilişkiye girdik. Ben de belirtileri sürekli okuyan biriyim o yüzden her şeye dikkat etmeye başladım. 4 ekimde lekelenme yaşadım daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı. Kesin hamileyim dedim. Lekelenmem 3 gün sürdü kahvrengi hafif lekelenme. Adetim 3 gün gecikti ve 10 ekimde adet oldum. Demek ki hamile değilim dedim. Ama adetimden sonra 3 gün kahvrengi lekelenme oldu. Bu da ilk defa olan bir şeydi. Ben de bugün test yaptım (20 ekim) çünkü sürekli düşünmekten mi bilmiyorum ama vücudumda farklılıklar hissediyorum.Silik çizgi var emin olamadım doktora gitmeli miyim? Adetten önce inanılmaz huysuzluk göğüslerde hassasiyet bel sırt agrısı hatta tüm vücut ağrısı yaşadım. Normal kanamalı bir adet dönemi geçirdim ( 15 ekim ve 19 ekim tekrad ilişkiye girdik ama bunun testi etkileyeceğini sanmıyorum)