• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gebelikten şüphelendiğim için 3 ayrı test yaptım üçüde 3-4 saat sonra silik çizgi

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım Normalde adetim düzenlidir ama bu ay geçinen var 1 günlük ve dün test yaptım sanki çok silik gibi çıktı lütfen sizde bakıp yorumlayabilir misiniz ve bazı belirtilerin vara sıra kasiklara kramp giriyor mide bulantısı oluyor çok hafif ara ara ve akıntım var su gibi ve en önemlisi çok sık idrara cikiyorum

Eklentiler

• IMG_20200420_174541.jpg
    IMG_20200420_174541.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 260
Selam kızlar..ben de 14 nisanda regli oldum.11.günden sonra ovurlasyon testi kullanmaya başladım.ilk silik çıktı sonra ki günder koyulaşmaya başladı. 10-11-12-15 inci günleri değerlendirdik.2 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz.eşime bile belli etmeden heray nerdeyse test alıyorum.Bu ay ilk kez ovurlasyon testiyle denedik.herkes stres yapma diyor ama elimde değil.sürekli düşünüyorum.günlerdik burada yazılanları okuyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin.10 gün sonra Belli olucak tutup tutmadığı nasıl geçicek 10 gün bilmiyorum

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım Normalde adetim düzenlidir ama bu ay geçinen var 1 günlük ve dün test yaptım sanki çok silik gibi çıktı lütfen sizde bakıp yorumlayabilir misiniz ve bazı belirtilerin vara sıra kasiklara kramp giriyor mide bulantısı oluyor çok hafif ara ara ve akıntım var su gibi ve en önemlisi çok sık idrara cikiyorum
Canım ne oldu sonucun ben de aynısını yaşadım da??

Arkadaşlar benim.bi sorum olacaktı bundan 1 buçuk sene önce 10 haftalık bebeğimi kalbi enfeksiuon durmuştu bende 7 haftalık gebeyim bu haftadan sonra 8 haftalık olacak bende enfeksiyon cıktı gene gittim doktor ilaca gerek yok dedi sizce böyle olup bisey olmayan varmı

Back