• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik testime bir bakar mısınız?

ayshece3506

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
616
1.109
63
Herkese merhaba, çok heyecanlıyım cümle kuramazsam kusuruma bakmayın :) adetime dört gün var, eşimle bir süredir deniyoruz, normalde adetim gecikmeden yapmayacaktım ama dayanamayıp test yaptım. İlk üç dakikada fotoğraftaki gibi bir sonuç çıktı. Ne dersiniz sizce bu testten ne çıkarmalıyım?

Eklentiler

• 15C2FE23-F09F-4C26-95C3-3D743ABFE396.webp
    15C2FE23-F09F-4C26-95C3-3D743ABFE396.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 111
  • 43902515-EFAE-4E43-A79B-B33797321611.webp
    43902515-EFAE-4E43-A79B-B33797321611.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 112
P
Herkese merhaba, çok heyecanlıyım cümle kuramazsam kusuruma bakmayın :) adetime dört gün var, eşimle bir süredir deniyoruz, normalde adetim gecikmeden yapmayacaktım ama dayanamayıp test yaptım. İlk üç dakikada fotoğraftaki gibi bir sonuç çıktı. Ne dersiniz sizce bu testten ne çıkarmalıyım?
pozitif bu test hayırlı olsun gidip kan verme sırası şimdi :)

P

pozitif bu test hayırlı olsun gidip kan verme sırası şimdi :)
Çok teşekkür ederim..:) bana da öyle geldi ama bir yandan hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Dört gün var daha ya adet olursam diye bir korku var içimde... Kan testleri sabah aç karnına mu oluyor acaba?

Çok teşekkür ederim..:) bana da öyle geldi ama bir yandan hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Dört gün var daha ya adet olursam diye bir korku var içimde... Kan testleri sabah aç karnına mu oluyor acaba?
Aç tok fark etmiyor ama erken ögrenmek zulüm gibi 😂 kanı verin ama adettinizden 7 gün sonra kadın doguma gidin keseyi felan tam görebilsinler

Aç tok fark etmiyor ama erken ögrenmek zulüm gibi 😂 kanı verin ama adettinizden 7 gün sonra kadın doguma gidin keseyi felan tam görebilsinler
Ben şimdi asm’ye gideyim o zaman, ne yapacağımı şaşırdım, kimseye de söylemedim daha test yapalı yarım saat oldu

Ben şimdi asm’ye gideyim o zaman, ne yapacağımı şaşırdım, kimseye de söylemedim daha test yapalı yarım saat oldu
Aynen kan ver ben adetten 1 hafta önce ögrendim senin gibi sabırsızdım beklemedim testimde böyleydi kan ver zaten çok düşük çıkıyo beta bu evrede ama genede diyolar gebe görünüyosun hayırlı olsun demişlerdi bana ondan sonra beta düşük felan dedi ama ben çok erken ögrenmiştim zaten adetimden bi gün sonra gittim keseye benzer bişey var dedi 5 buçuk haftalıkken gittim keseyi gördü erken davranınca insan panik oluyo ben sabretmedim sen sabret 😂

Aynen kan ver ben adetten 1 hafta önce ögrendim senin gibi sabırsızdım beklemedim testimde böyleydi kan ver zaten çok düşük çıkıyo beta bu evrede ama genede diyolar gebe görünüyosun hayırlı olsun demişlerdi bana ondan sonra beta düşük felan dedi ama ben çok erken ögrenmiştim zaten adetimden bi gün sonra gittim keseye benzer bişey var dedi 5 buçuk haftalıkken gittim keseyi gördü erken davranınca insan panik oluyo ben sabretmedim sen sabret 😂
Çok teşekkür ederim, bir tıp merkezine gidiyorum şimdi🙏

İkinci testi eklemeyi unutmuşum 😊

Eklentiler

• 93D00CA1-8243-47ED-96D4-07AB00A876D2.webp
    93D00CA1-8243-47ED-96D4-07AB00A876D2.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 82
  • 96964534-7D14-49BE-B323-D1AC4BE52FAF.webp
    96964534-7D14-49BE-B323-D1AC4BE52FAF.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 82
HAMİLESİNNNNNN GÖZÜN AYDIN DARISI BANA VE TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAH :)

ANLATIRMISIN SERÜVENİNİ CANIM BANADA YANI NE KADARDIR EVLİSİN VE HERHANGI BIRSEY DENEDINMI
1bucuk senelik evliyim 2 ay once kimyasal gebelik yasadim. Bu ay hic beklemiyorduk yani ille olsun dememistik ama kismet allahima sukurler olsun 🥰🥰 darisi size ve tum isteyenlere insallah

Back