- Konu Sahibi sensational
-
çevrenizi değiştirinYa başta benim için sorun yoktu fakat çevremden genelde “oo Antalya mı otel mii, orda kendini hiçbir erkek tutamaz” gibi şeyler işittikçe çok etkilendim. Siz olsanız ne yapardınız? Ortam etkilemez değilmi içinde yoksa? Bazı turistler asılıyormuslar diye duydum ama cok ihtimal vermiyorum buna
Teşekkür ederim, bende kurtulmak istiyorum inşallah başarırımİkinizin geleceği için yaptığı şey ne olursa olsun büyük fedakarlık bana göre, sizin için de bu düşüncelerden kurtulmanızı öneririm
Ne güzel dediniz biraz olsun rahatladım. Aldatmayan insan aldatmaz dimi içinde yoksa? Çevremden duyduklarım şeyler beni çok üzdü, sanki herkes aldatıyormuş gibi otelde çalışanlarçevrenizi değiştirin
yok böyle birşey
aldatacak insan her işte aldatır, aldatmayacak insanın pavyonda dahi gözü kaymaz
Ay cidden mi sizde mi çalıştınız? Müşteriler öyle sarkıntılık yapmıyorlardı değilmi? Çünkü o tarz şeyler duydum ama cok ihtimal vermedim. Birde zaten 5 yıldızlı oteller disiplinli kurallı oluyor değilmi?çevrenizi değiştirin
yok böyle birşey
aldatacak insan her işte aldatır, aldatmayacak insanın pavyonda dahi gözü kaymaz
3 sene turiz sektöründe otellerde bizzat çalıştım, iyi para kazanır
Dediğim gibi başta sıkıntı çıkartmadım ama duyduklarım beni olumsuz anlamda cok etkiledi. Yani millet öyle bir konuşuyor ki sanki turizmde olan herkes aldatıyormuş gibi.Aldatacak olan adam seni işten sonra da aldatır. Belli ki arkadaşının karakterine güvenmiyorsun, o zaman neden briliktesin?
şöyle söyleyeyim, eşini gerçekten sevenler ve otelin çeşitli departmanlarında çalışanlar gördüm, ben marmaris ve bodrumda çalıştım, ortam o kadar vıcık vıcık ki insan bir an önce huzurlu yuvasına gitmek ister. Gençliğinde doymamış, görmemiş, gözü aç ve eğitimsiz kişilerin ilk yapacağı şey aldatma olabilir. Bu yüzdne çevrenizi değiştirin diye yazdım. Millet can derdinde, ekmek parası derdinde, o çevrenizdekiler başka dertlerdeNe güzel dediniz biraz olsun rahatladım. Aldatmayan insan aldatmaz dimi içinde yoksa? Çevremden duyduklarım şeyler beni çok üzdü, sanki herkes aldatıyormuş gibi otelde çalışanlar
Anlıyorum, yani doymamış görmemişten ne kast ettiniz tam anlayamadım ama sevgilimin ilk sevgilisiyim benden önce bu tarz işlere girmemiş pek. Sıkıntı olurmu?şöyle söyleyeyim, eşini gerçekten sevenler ve otelin çeşitli departmanlarında çalışanlar gördüm, ben marmaris ve bodrumda çalıştım, ortam o kadar vıcık vıcık ki insan bir an önce huzurlu yuvasına gitmek ister. Gençliğinde doymamış, görmemiş, gözü aç ve eğitimsiz kişilerin ilk yapacağı şey aldatma olabilir. Bu yüzdne çevrenizi değiştirin diye yazdım. Millet can derdinde, ekmek parası derdinde, o çevrenizdekiler başka dertlerde
ilk sevgilisi siz misiniz? kaç yaşında kiAnlıyorum, yani doymamış görmemişten ne kast ettiniz tam anlayamadım ama sevgilimin ilk sevgilisiyim benden önce bu tarz işlere girmemiş pek. Sıkıntı olurmu?
Evet, 3 buçuk yıllık bir ilişkimiz var. Kendisi 24 yaşındailk sevgilisi siz misiniz? kaç yaşında ki
bu durumda işler değişiyor,Evet, 3 buçuk yıllık bir ilişkimiz var. Kendisi 24 yaşında
Bence onlar kılıf bulmaya çalışıyor. Gerçekten seven bir erkek karşısında dünyanın en güzel kadını da olsa eşini aldatmaz. Takılma, inanma böyle şeylereDediğim gibi başta sıkıntı çıkartmadım ama duyduklarım beni olumsuz anlamda cok etkiledi. Yani millet öyle bir konuşuyor ki sanki turizmde olan herkes aldatıyormuş gibi.
Beni sevdiğini biliyorum. Evlenmek istiyor en kısa sürede. Ama aşık mı bilemem, aşık olmak başka birşey ama birbirimizi seviyoruz. Şüpheye düşmedim ona güveniyorum sadece takıntılı bir insanım ve dediğim gibi çok kötü şeyler duydum ve rahatsız oldum. Siz olsanız ne yapardınız?bu durumda işler değişiyor,
siz sevgilinizin size aşık olduğundan eminseniz sorun yok
ama şimdiden ihtilafa düştüğünüz çok şey varsa bilemem
Teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olur. En kısa sürede evlensek yanında olacağım da böyle biraz zor oluyorBence onlar kılıf bulmaya çalışıyor. Gerçekten seven bir erkek karşısında dünyanın en güzel kadını da olsa eşini aldatmaz. Takılma, inanma böyle şeylere
Teşekkür ederim:)Siz evlenecek kadar güveniyorsanız zaten aldatma ihtimalini düşünmezsiniz. Bu zamanda iş bulmak zor bence değerlendirin, kendisine güvenin
Doğru diyorsunuz ama sevgilim öyle görmüş geçirmiş biri değil. Benden önce sevgilisi olmamış, biz 3 bucuk yıldır cıkıyoruz ve öyle aşırı bir yakınlaşmamız olmadı. Yani öyle ortamlarda görmüş geçirmiş biri degil ondan da çekiniyorum birazAbaza, cinsel açlığı olan kişi geyikleri iste . Hangi sektörde olursa olsun asılan olursa yüz vermez olur biter. Ben kafamda bu tür konuda "acaba?" olan kişiyle evlenmeyi düşünmezdim.
Hmm peki şu an çalışsa otelde destek olur muydunuz? Nasılmış turistler gercekten yakın ilişki kurmak istiyorlar mıymış gerçektenErkek arkadaşım 18lerindeyken çalışmış otelde Alanya'da. Çok rahat bi yer haliyle turistler özellikle. O da o zamanlar şuanki halinden daha rahat biriymiş ki şuan öyle biriyle olamazdim büyük ihtimal. Önce kişiliği tabi ki içinde olan yer mekan dinlemez
takıntılarınızı yenmeye çalışın o zaman, ona gözü kapalı güvenmeniz lazımBeni sevdiğini biliyorum. Evlenmek istiyor en kısa sürede. Ama aşık mı bilemem, aşık olmak başka birşey ama birbirimizi seviyoruz. Şüpheye düşmedim ona güveniyorum sadece takıntılı bir insanım ve dediğim gibi çok kötü şeyler duydum ve rahatsız oldum. Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?