Kızlar fikir verir misiniz?

çevrenizi değiştirin
yok böyle birşey
aldatacak insan her işte aldatır, aldatmayacak insanın pavyonda dahi gözü kaymaz

3 sene turiz sektöründe otellerde bizzat çalıştım, iyi para kazanır

Aldatacak olan adam seni işten sonra da aldatır. Belli ki arkadaşının karakterine güvenmiyorsun, o zaman neden briliktesin?

çevrenizi değiştirin
yok böyle birşey
aldatacak insan her işte aldatır, aldatmayacak insanın pavyonda dahi gözü kaymaz
Ne güzel dediniz biraz olsun rahatladım. Aldatmayan insan aldatmaz dimi içinde yoksa? Çevremden duyduklarım şeyler beni çok üzdü, sanki herkes aldatıyormuş gibi otelde çalışanlar

çevrenizi değiştirin
yok böyle birşey

3 sene turiz sektöründe otellerde bizzat çalıştım, iyi para kazanır
Ay cidden mi sizde mi çalıştınız? Müşteriler öyle sarkıntılık yapmıyorlardı değilmi? Çünkü o tarz şeyler duydum ama cok ihtimal vermedim. Birde zaten 5 yıldızlı oteller disiplinli kurallı oluyor değilmi?

Aldatacak olan adam seni işten sonra da aldatır. Belli ki arkadaşının karakterine güvenmiyorsun, o zaman neden briliktesin?
Dediğim gibi başta sıkıntı çıkartmadım ama duyduklarım beni olumsuz anlamda cok etkiledi. Yani millet öyle bir konuşuyor ki sanki turizmde olan herkes aldatıyormuş gibi.

Ne güzel dediniz biraz olsun rahatladım. Aldatmayan insan aldatmaz dimi içinde yoksa? Çevremden duyduklarım şeyler beni çok üzdü, sanki herkes aldatıyormuş gibi otelde çalışanlar
şöyle söyleyeyim, eşini gerçekten sevenler ve otelin çeşitli departmanlarında çalışanlar gördüm, ben marmaris ve bodrumda çalıştım, ortam o kadar vıcık vıcık ki insan bir an önce huzurlu yuvasına gitmek ister. Gençliğinde doymamış, görmemiş, gözü aç ve eğitimsiz kişilerin ilk yapacağı şey aldatma olabilir. Bu yüzdne çevrenizi değiştirin diye yazdım. Millet can derdinde, ekmek parası derdinde, o çevrenizdekiler başka dertlerde

yalnız bu yaz covidden dolayı kuşadası falan çok sakindi, sürekli gittiğimiz pek çok yer kapalıydı, turizmde eskisi kadar para var mı bilmiyorum

Anlıyorum, yani doymamış görmemişten ne kast ettiniz tam anlayamadım ama sevgilimin ilk sevgilisiyim benden önce bu tarz işlere girmemiş pek. Sıkıntı olurmu?

Dediğim gibi başta sıkıntı çıkartmadım ama duyduklarım beni olumsuz anlamda cok etkiledi. Yani millet öyle bir konuşuyor ki sanki turizmde olan herkes aldatıyormuş gibi.
Bence onlar kılıf bulmaya çalışıyor. Gerçekten seven bir erkek karşısında dünyanın en güzel kadını da olsa eşini aldatmaz. Takılma, inanma böyle şeylere

bu durumda işler değişiyor,
siz sevgilinizin size aşık olduğundan eminseniz sorun yok
ama şimdiden ihtilafa düştüğünüz çok şey varsa bilemem
Beni sevdiğini biliyorum. Evlenmek istiyor en kısa sürede. Ama aşık mı bilemem, aşık olmak başka birşey ama birbirimizi seviyoruz. Şüpheye düşmedim ona güveniyorum sadece takıntılı bir insanım ve dediğim gibi çok kötü şeyler duydum ve rahatsız oldum. Siz olsanız ne yapardınız?

Bence onlar kılıf bulmaya çalışıyor. Gerçekten seven bir erkek karşısında dünyanın en güzel kadını da olsa eşini aldatmaz. Takılma, inanma böyle şeylere
Teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olur. En kısa sürede evlensek yanında olacağım da böyle biraz zor oluyor

Erkek arkadaşım 18lerindeyken çalışmış otelde Alanya'da. Çok rahat bi yer haliyle turistler özellikle. O da o zamanlar şuanki halinden daha rahat biriymiş ki şuan öyle biriyle olamazdim büyük ihtimal. Önce kişiliği tabi ki içinde olan yer mekan dinlemez

Abaza, cinsel açlığı olan kişi geyikleri iste . Hangi sektörde olursa olsun asılan olursa yüz vermez olur biter. Ben kafamda bu tür konuda "acaba?" olan kişiyle evlenmeyi düşünmezdim.
Doğru diyorsunuz ama sevgilim öyle görmüş geçirmiş biri değil. Benden önce sevgilisi olmamış, biz 3 bucuk yıldır cıkıyoruz ve öyle aşırı bir yakınlaşmamız olmadı. Yani öyle ortamlarda görmüş geçirmiş biri degil ondan da çekiniyorum biraz

Hmm peki şu an çalışsa otelde destek olur muydunuz? Nasılmış turistler gercekten yakın ilişki kurmak istiyorlar mıymış gerçekten

takıntılarınızı yenmeye çalışın o zaman, ona gözü kapalı güvenmeniz lazım
ama gerçekten güvenmeniz lazım, ancak o zaman gerçekten eş olunuyor. hatasıyla kusuruyla onu sevip onun da sizi hatanızla kusurlarınızla sevdiğini bilmektir aşk. Bu benim tanımım, değilse 2 haftalık yoğun kelebek uçuşmalarını kast etmedim, rahatlayın biraz yahu, turizmde herkes aldatmıyor, mayasında olan her sektörde aldatıyor. Müşterilerin asılması var doğru, ama hersey ona bağlı, zaten otel yönetimleri asılan müşteriye karışılık vereni işten çıkarır hemen. Öyle flörtleşme falan kolay değil otellerde. 5 yıldızlı otellerin katı kuralları olur, herkes rahat görünür ama çalışanlar hep gözetim altındadır. Özellikle garsonlar. Yönetim kadrosu zaten müşteriyle çok muhatap olmaz. Resepsiyon ciddidir orada falan asla olmaz böyle şeyler, yani asla demeyeyim de, kırk yılda bir olur. En çok animasyon ve servis ekibinde yaşanır. Tabii görmemiş kodaman otel müdürleri olabilir. Otellerde çalışanlardan ziyade müşteriler arasında çok aldatma duyarsınız. Ya da benim deneyimlerim bu yöndeydi.

siz olsaydınız ne yapardınız demişsiniz ama siz olamam, sevgilinizi tanımıyorum, ilişkinizin samimiyetini bilmiyorum, bu cevapların hepsi sizde.

sewgilini sen daha iyi tanırsın, canım sence aklı kayar mıben benimkine hiiiiççç güwenmiyorum yanlıslıkla gözümü kırpsam adam boynuzlar kesssin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…