• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikir verir misiniz?

Turizm mezunuyum,hem Türkiye’de hem Almanya’da konaklama tesislerinde çalıştım staj yaptım,her türden insan var hemen hemen diğer tüm sektörlerde olduğu gibi.İnsanın mayası bozuk değilse kendine her türlü hakim olur.

Kızlar merhaba, bir sıkıntım var, sizden fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımla evlenmek istiyoruz, ama onun önce iş bulması lazım yeni mezun oldu, kendi alanında belki bulamayabilir. Kendisi Tatil beldesinde yaşıyor. Haliyle otelde falan çalışırım diyor, ama ben şek sıcak bakmıyorum bu duruma. Başlarda sıkıntı yoktu benim için, ama zamanla bu konuda işittiklerim beni biraz etkiledi ve artık erkek arkadaşımın öyle bir ortamda çalışmasını istemiyorum. Fakat kendisiyle anlaşamıyoruz, maddi açıdan daha rahat oluruz diyor kendisi, daha iyi para kazanırım diyor.. ama ben yinede istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ona güvenmeli ve desteklemeli miyim? Bir insanın içinde yoksa nerede çalışırsa çalışsın aldatmaz dimi? Hiç eşi veya sevgilisi bu sektörde çalışan birileri var mı?Fikirlerinizi bekliyorum:) teşekkür ederim şimdiden.
Başka ıstede aldatabılır.Guvenmıosan evlılık dusunme.Zira bolanmak çok daha zahmetlı .

takıntılarınızı yenmeye çalışın o zaman, ona gözü kapalı güvenmeniz lazım
ama gerçekten güvenmeniz lazım, ancak o zaman gerçekten eş olunuyor. hatasıyla kusuruyla onu sevip onun da sizi hatanızla kusurlarınızla sevdiğini bilmektir aşk. Bu benim tanımım, değilse 2 haftalık yoğun kelebek uçuşmalarını kast etmedim, rahatlayın biraz yahu, turizmde herkes aldatmıyor, mayasında olan her sektörde aldatıyor. Müşterilerin asılması var doğru, ama hersey ona bağlı, zaten otel yönetimleri asılan müşteriye karışılık vereni işten çıkarır hemen. Öyle flörtleşme falan kolay değil otellerde. 5 yıldızlı otellerin katı kuralları olur, herkes rahat görünür ama çalışanlar hep gözetim altındadır. Özellikle garsonlar. Yönetim kadrosu zaten müşteriyle çok muhatap olmaz. Resepsiyon ciddidir orada falan asla olmaz böyle şeyler, yani asla demeyeyim de, kırk yılda bir olur. En çok animasyon ve servis ekibinde yaşanır. Tabii görmemiş kodaman otel müdürleri olabilir. Otellerde çalışanlardan ziyade müşteriler arasında çok aldatma duyarsınız. Ya da benim deneyimlerim bu yöndeydi.
Teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız. Rahatladım. Başta gerçekten böyle bir kuşkum yoktu zamanla oldu duyduklarımdan ötürü. Animasyonda dansçılar arasında mı oluyor yani? ve servis bölümü derken kimleri kastettiniz tam anlayamadım:)

Turizm mezunuyum,hem Türkiye’de hem Almanya’da konaklama tesislerinde çalıştım staj yaptım,her türden insan var hemen hemen diğer tüm sektörlerde olduğu gibi.İnsanın mayası bozuk değilse kendine her türlü hakim olur.
Çok teşekkür ederim, rahatlattınız beni sağolun:) birşey daha soracağım. Benim erkek arkadaşım bide görmüş geçirmiş biri değil, yani ilk sevgilisi benim 3 bucuk yıldır. Kendisi 24 yaşında o yüzden daha önce de böyle bu tarz deneyimleri olmamış, acaba bu etkiler mi onu? Yoksa beni seviyorsa etkilemez mi?

Doğru diyorsunuz ama sevgilim öyle görmüş geçirmiş biri değil. Benden önce sevgilisi olmamış, biz 3 bucuk yıldır cıkıyoruz ve öyle aşırı bir yakınlaşmamız olmadı. Yani öyle ortamlarda görmüş geçirmiş biri degil ondan da çekiniyorum biraz

Deneyimleyip göreceksiniz . Güven denilen şeyi karşıdaki sağlar zaten. Her meslekte aldatır aldatmak isteyen

Is seçecek lüksü var mı gerçekten. Oteller iş yapmıyor artık. Bulursa hiç kaçırmasın.
Ayrıca otelde çalışınca ne oluyor anlamadım.
Hazır oteldeyiz bari bi odaya atalım kendimizi diyorlar galiba. Bankada çalışsa olmaz tabi. Oda yok çünkü.

Kimse yazdı mı bilmiyorum ama çevreden böyle çabuk etkileniyorsanız bence evliliğe acele etmeyin. Mutsuz olursunuz.

Is seçecek lüksü var mı gerçekten. Oteller iş yapmıyor artık. Bulursa hiç kaçırmasın.
Ayrıca otelde çalışınca ne oluyor anlamadım.
Hazır oteldeyiz bari bi odaya atalım kendimizi diyorlar galiba. Bankada çalışsa olmaz tabi. Oda yok çünkü.
Ya hayır, başta sorun etmiyordum ama çevremdekiler duyunca hemen oo Antalya mı oo otel mi, çoğu erkek orada aldatıyor bence karşı çık diyorlar.. işte yok orada bir erkek asla rahat duramaz en iyi güvenilir bile duramaz falan diyorlar kafam karıştı

Yapacak olan heryerde yapar. Bu biraz ön yargı bence. Vardiyalı olacaksa eğer - ki muhtemelen öyle olur - düzeniniz olmaz. O biraz belki yıpratabilir.

Ya hayır, başta sorun etmiyordum ama çevremdekiler duyunca hemen oo Antalya mı oo otel mi, çoğu erkek orada aldatıyor bence karşı çık diyorlar.. işte yok orada bir erkek asla rahat duramaz en iyi güvenilir bile duramaz falan diyorlar kafam karıştı
Nerden biliyorlarmış.
Bir otel çalışanı müşteriyle macera yaşamak uğruna işini riskle atar mi bilmiyorum.

Hangi pozisyonda çalışıp sizi aldatacakmış? Kisinin fikri neyse zikri de öyle olur. Takilmayin milletin lafına

Back