Kızlar fikir verir misiniz?

Turizm mezunuyum,hem Türkiye’de hem Almanya’da konaklama tesislerinde çalıştım staj yaptım,her türden insan var hemen hemen diğer tüm sektörlerde olduğu gibi.İnsanın mayası bozuk değilse kendine her türlü hakim olur.

Başka ıstede aldatabılır.Guvenmıosan evlılık dusunme.Zira bolanmak çok daha zahmetlı .

Teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız. Rahatladım. Başta gerçekten böyle bir kuşkum yoktu zamanla oldu duyduklarımdan ötürü. Animasyonda dansçılar arasında mı oluyor yani? ve servis bölümü derken kimleri kastettiniz tam anlayamadım:)

Çok teşekkür ederim, rahatlattınız beni sağolun:) birşey daha soracağım. Benim erkek arkadaşım bide görmüş geçirmiş biri değil, yani ilk sevgilisi benim 3 bucuk yıldır. Kendisi 24 yaşında o yüzden daha önce de böyle bu tarz deneyimleri olmamış, acaba bu etkiler mi onu? Yoksa beni seviyorsa etkilemez mi?

Deneyimleyip göreceksiniz . Güven denilen şeyi karşıdaki sağlar zaten. Her meslekte aldatır aldatmak isteyen

Is seçecek lüksü var mı gerçekten. Oteller iş yapmıyor artık. Bulursa hiç kaçırmasın.
Ayrıca otelde çalışınca ne oluyor anlamadım.
Hazır oteldeyiz bari bi odaya atalım kendimizi diyorlar galiba. Bankada çalışsa olmaz tabi. Oda yok çünkü.

Kimse yazdı mı bilmiyorum ama çevreden böyle çabuk etkileniyorsanız bence evliliğe acele etmeyin. Mutsuz olursunuz.

Ya hayır, başta sorun etmiyordum ama çevremdekiler duyunca hemen oo Antalya mı oo otel mi, çoğu erkek orada aldatıyor bence karşı çık diyorlar.. işte yok orada bir erkek asla rahat duramaz en iyi güvenilir bile duramaz falan diyorlar kafam karıştı

Yapacak olan heryerde yapar. Bu biraz ön yargı bence. Vardiyalı olacaksa eğer - ki muhtemelen öyle olur - düzeniniz olmaz. O biraz belki yıpratabilir.

Nerden biliyorlarmış.
Bir otel çalışanı müşteriyle macera yaşamak uğruna işini riskle atar mi bilmiyorum.

Hangi pozisyonda çalışıp sizi aldatacakmış? Kisinin fikri neyse zikri de öyle olur. Takilmayin milletin lafına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…