Kızlar fikir verin yardım edin nolur!!!

dertliii4x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
91
-55
1
24
Kızlar çok dertliyim lütfen fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun. Öncelikle 24 yaşında nişanlı bir kızım ve nişanlım babasi ve üvey annesi ile yaşıyor. Üvey annesinin yeğeni 1 aylığına belki daha fazla onlara kalmaya gelecek kız bekar ve 22 yaşında. Nişanlım belli bir süre o evde kalmayacak ama birşey olduğunda bir yere gitmek lazım olunca nişanlımı çağıracak babası götürmek bırakıp etmek ve ilk geldiği gün nişanlım alacak onu getirecek falan sonrasında eve illa girip çıkacak nişanlım kiyafet almak , ihtiyaçlarını karşılamak vs. Belki bazı günler evde bile kalacak . Istemiyorum desemde zorundayım mecburum bana güvenmiyor musun diyor. Her ne kadar ona guvensemde kız necidir nedir bilmiyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum aklima o kadar iğrenç kuruntular bile geliyor ki bu bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum . Şimdiden her gün ağlayıp sürekli tartisma çıkarıyorum. Sizce napmaliyim kizlar Lütfen akıl verin siz olsanız naparsiniz??????.

Sizde aynisini yasayip kiyameti koparmissiniz ama benden sakin olmami bekliyorsunuz

15 sene önce ben de hayatı, ilişkileri, kısacası her şeyi kontrol edebileceğimi düşünür, diken üstünde yaşar, ufacık bi olumsuzlukta kaygılanır, anksiyete ve depresyon krizlerine girer, hayatı kendime zehir eder bi de ilişkimi mahvederdim.
Hayat bana kafama vura vura salmayı, her şeyi kontrol edemeyeceğimi, aldatacak olan adamın her şekilde aldatacağını, benim deli gibi kaygılanmamın buna engel olmayacağını, umursamamayı, güvenmeyi, güvenirken de her zaman açık bir kapı bırakmayı, kendimden başka hiç kimseyi ve hiçbir şeyi o kadar da önemsememeyi öğretti arkadaşım.
Ben seni anlıyorum, ama dediğim gibi senin kendini yiyip bitirmen hiçbir işe yaramıyor gördüğün gibi.
O kız gelecek ve nişanlınla aynı ortamda bulunacak. Nişanlın adamsa zaten seni üzecek bi şey yapmaz.
Elalemin kızının da büyük ihtimalle umrunda bile değildir. Sen felaket senaryosu üretip ilişkini zedelediğinle kalıyorsun. Hadi diyelim benim başıma gelen senin de başına geldi, nişanlın kızdan etkilendi falan. O zaman zaten gerekeni yapar ayrılır önüne bakarsın. Kısacası rahat olmayı öğren. Sen istemesen de hayat öğretiyor gerçi...

Adama bunu dediyseniz zaten aklına karpuz kabuğu düşmüş. Kız da ölüyordu sanki nisanlınıza.

Yani kiskanmak normal degilmi anlamiyorum ki
Bu kıskanma değil, hastalıklı düşünme. Adamın yapacağı varsa yapar. Evdeki üvey kuzenle değil otobüste bakıştığı biriyle bile gidip takılabilir, ruhunuz duymaz. Neden her kadın sevgilinizin üzerine atlayacakmış ya da sevgiliniz her dişiyle çiftleşmeye çalışacakmış gibi bir düşünceniz var? Aklı kayarsa demek ki adam değilmiş der geçersiniz. Aklının kaymasını engellemek istiyosanız adamı kitleyin tek başına, elinden telefonu, karşısından tvyi ve bilgisayarı alın. Kedi gibi besleyin, tek sizi bilsin.

Canım bence haklı bir sıkıntı. Güven ayrı şey istemediğin bir durumun oluyor olmasının sıkıntısı ayrı bişry. Ama sen ne kadar onu bu konuda etkilersen tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsın. Bence özgüvenle git tanış kendini belli et nişanlına da çaktırmadan göz dağı ver. Kimsenin aklına böyle bişry sokma ama

Oyle bisey demedim bir kere sonuç olarak erkek bu akillari beyinleri ile calismiyor hanimefendi dalga gececek bir durum yok aynısı basiniza gelebilir unutmayin
Hah günlük bedduami da almışım, içim rahat Bu yaşıma geldim, aklı beyniyle çalışmayan tek bir erkek görmedim ben ama uğradığı ihanete hemcinslerini suçlayarak göz yuman çok kadın gördüm.

Beddua etmedim size sadece beni anlamiyorsunuz
Belki hayatım boyunca hiç öyle şeyleri dert etmedigim için anlamıyorum haklısınız, bu yaşıma kadar ihanete uğramışsam da umrumda olup kafaya bu kadar takıp kurcalamadigimdan hiç şüphelenmedim, hiç haberim olmadı... Haberim olsaydı da umurumda olur muydu bilmiyorum. En fazla hemen bitirirdim sanırım. Cinsel veya duygusal değil ama ekonomik ihanet boşanmama sebep oldu benim... Onu da yakaladigim anda boşadım geçtim yani, ne yapayım? o düşünsün bundan sonrasını....

Yani benim anlamadigim nisanliniz oyle asiri yakisikli asiri cekici birisi mi ki etrafindaki kizlar ondan hoslanip yada ondan faydalanip onunla birlikte olmak istiyecek ve nisanliniz ‘erkektir kendini tutamaz’ kafasina girecek . Daha kiz gelmeden oyle bir dusunceye girmissiniz ki, sanki nisanliniz onune gelen her kizla yatacak gibi. Yada etrafindaki her kiz onunla yatmak istiyor ve nisanliniz kendini tutamaz? Bu dusunceler sizi cok yormuyormu merak ediyorum ? Nisanliniz uckuruguna duskunse oyle evine uvey annenin yegeninin gelmesini gectim, sizin ruhunuz duymadan o haltlari yapar. Allah nisanliniza yardim etsin, boyle hastalikli dusuncelerden kurtulun bir an once ve kendinize guvenmeyi ogrenin

Seviyorum o yuzden istemiyorum bu durumu ama o da mecburum diyor getir gotur yapmak ara sira evde bulunmak ailesinin islerini halletmek vs falan
Bak sana abla tavsiyesi, seviyorsan evlenmeyi düşünüyorsan sakın darlama ama çok aşıksan bir ay odalara kapat, nefessiz bırak, yine de sokma onu o eve...

İnsanlar birbirlerinden duygusal ya da cinsel olarak etkilenmeden de bir arada durabilir. Herkese o gözle bakacağını düşünüyorsanız güvenmiyorsunuz demektir. Ayrıca tanımadığınız bir kız için ya aklını çelerse gibi şeyler düşünmek ne kadar yanlış. Biri aynı şeyi sizin için düşünse hoşunuza gider miydi?

Herkes boyle dusunur zaten

Cozum yolunuz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…