• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikir verin yardım edin nolur!!!

dertliii4x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
91
-55
1
24
Kızlar çok dertliyim lütfen fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun. Öncelikle 24 yaşında nişanlı bir kızım ve nişanlım babasi ve üvey annesi ile yaşıyor. Üvey annesinin yeğeni 1 aylığına belki daha fazla onlara kalmaya gelecek kız bekar ve 22 yaşında. Nişanlım belli bir süre o evde kalmayacak ama birşey olduğunda bir yere gitmek lazım olunca nişanlımı çağıracak babası götürmek bırakıp etmek ve ilk geldiği gün nişanlım alacak onu getirecek falan sonrasında eve illa girip çıkacak nişanlım kiyafet almak , ihtiyaçlarını karşılamak vs. Belki bazı günler evde bile kalacak . Istemiyorum desemde zorundayım mecburum bana güvenmiyor musun diyor. Her ne kadar ona guvensemde kız necidir nedir bilmiyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum aklima o kadar iğrenç kuruntular bile geliyor ki bu bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum . Şimdiden her gün ağlayıp sürekli tartisma çıkarıyorum. Sizce napmaliyim kizlar Lütfen akıl verin siz olsanız naparsiniz??????.

Canim cozum yolu, oncelikle akisina birakacaksiniz, yalan her halukarda yapar. Sık bogaz etmeden sadece kirmizi cizgilerinizi belirteceksiniz. Kendine gore hesap kitap yap mesela ne yapsa kesinlikle ayrilirim diye ve ona gore sadece uyarabilirsiniz ‘canim bak bu tarz konular benim icin hassas kabullenemem ve kirmizi cizgimdir bilgin olsun’ diye. Zaten adam mecburi durumlarda mudahil olmasi gerekiyor diye anladim. Mudahil oldugu zamanlar darlama ama serbestte birakma tamamen. Bisey soylemek istersen tatli tatli soyle ve agirligini koy ki seni kaybetmek istemesin ve kaybetmemek icin hareket etsin :)

Nişanlın çapkın mı dışarda etrafına çok mu bakıyor ? Bu kadar ısrarla güvenmediğinize göre yapmış bişey ama size birşey diyemim mi ? Vöyle ömür geçmez zor. Birde çalışmıyorsunuz sanırım evdesiniz.

Nişanlın çapkın mı dışarda etrafına çok mu bakıyor ? Bu kadar ısrarla güvenmediğinize göre yapmış bişey ama size birşey diyemim mi ? Vöyle ömür geçmez zor. Birde çalışmıyorsunuz sanırım evdesiniz.
Calismiyorum evet yok herhangi biseyini gormedim bu dusunceler aklımdan hic çıkmıyor

Calismiyorum evet yok herhangi biseyini gormedim bu dusunceler aklımdan hic çıkmıyor
boşta olduğun için kuruyorsun kafanda bir işe girsen evde düşünmek yerine kafan dağılır ailede ihanete falan mı şahit oldun ? yani bu denli kafada kurma olayı normal değil. Bak or....puyu kilide vurmuşlar kilidi ile oynaşmış o adam seni aldatacaksa eğer bunu senden habersiz de her bulduğu koşulda yapar ev olması şart değil bu kadar kontrolcü olmak normal değil uzaklaşır gider adam elinden erkekler çabuk sıkılır keza kadınlarda öyle biri sana sürekli böyle baskı yapsa çıldırırsın tam anlamıyla güven demiyorum kimseye ama insanlara baskı yapma bıktırırsın

boşta olduğun için kuruyorsun kafanda bir işe girsen evde düşünmek yerine kafan dağılır ailede ihanete falan mı şahit oldun ? yani bu denli kafada kurma olayı normal değil. Bak or....puyu kilide vurmuşlar kilidi ile oynaşmış o adam seni aldatacaksa eğer bunu senden habersiz de her bulduğu koşulda yapar ev olması şart değil bu kadar kontrolcü olmak normal değil uzaklaşır gider adam elinden erkekler çabuk sıkılır keza kadınlarda öyle biri sana sürekli böyle baskı yapsa çıldırırsın tam anlamıyla güven demiyorum kimseye ama insanlara baskı yapma bıktırırsın
Kafam allak bullak desem

Kafam allak bullak

Hayir kaymiyor benim aklim gunun belli saatlerinde beraber olacaklar ama yan yana bu farkli bir durum

Ya su yukarida akli kayar diye alintiladigim yerler var ya onlara cok guldum. Sonra baktim ciddisin. Bak dalga gecmeden, gulmeden cevap yaziyorum bu adam calismiyor mu? Hic mi kizlarla yanyana gelmiyor? En basiti yolda yurumuyor mu? Her kadin nisanlin aklini mi celecek? Sen de bir kadinsin ama kadinlara guvenmiyorsun ya aklini celerse diyorsun. Sen gidip milletin aklini celmiyorsan o kiz neden celsin? Azicik mantikli dusun.

Almak getirmek lazim oldugunda bir yerlere birakmak cogunlukla ayni ortamda bulunmak bazen ayni yerde bile kalmak mesela? Bunlar yetmez mi ?
Yani sorunun ne olduğunu bilmiyorum hala. Bunlar sorun yaratacak şeyler değil ki? Bu kadar kuruntu çok gereksiz, nişanlına üzüldüm. Ne yapacak kız arabada üstüne mi atlayacak senin kırkağaç kavunu suratlı nişanlının 😂

Back