• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikir verin yardım edin nolur!!!

dertliii4x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
91
-55
1
24
Kızlar çok dertliyim lütfen fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun. Öncelikle 24 yaşında nişanlı bir kızım ve nişanlım babasi ve üvey annesi ile yaşıyor. Üvey annesinin yeğeni 1 aylığına belki daha fazla onlara kalmaya gelecek kız bekar ve 22 yaşında. Nişanlım belli bir süre o evde kalmayacak ama birşey olduğunda bir yere gitmek lazım olunca nişanlımı çağıracak babası götürmek bırakıp etmek ve ilk geldiği gün nişanlım alacak onu getirecek falan sonrasında eve illa girip çıkacak nişanlım kiyafet almak , ihtiyaçlarını karşılamak vs. Belki bazı günler evde bile kalacak . Istemiyorum desemde zorundayım mecburum bana güvenmiyor musun diyor. Her ne kadar ona guvensemde kız necidir nedir bilmiyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum aklima o kadar iğrenç kuruntular bile geliyor ki bu bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum . Şimdiden her gün ağlayıp sürekli tartisma çıkarıyorum. Sizce napmaliyim kizlar Lütfen akıl verin siz olsanız naparsiniz??????.

Kızzzz aklı kayar aklı kayar diyon da niye eşseğin aklına karpuz kapuğu sokuyon madem. Ee sokma normal davran. Ayrıca burda her konuda linçleyenleri gerçekten anlamıyorum....Kız kafasına takmış kıskanmış, olabilir yani insanız ama hemen linçleniyor ve her konuda böyle burası bugün hangi konuyu okudusam beddualar linçlemeler hep havada uçuyor ya hu bdv burası insan zaten dertleniyor geliyor burda içini döküyor bir de sizden azar yiyor tuz biber ekiyorsunuz yani ha. Yarın bigün sizin derdiniz olmayacak mı sizde gelceksiniz. Lütfen kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapmayın uslüp gerçekten önemli karşıdaki insan ne olursa olsun bir şeyleri dert edinmiş dertli yani anlatabildim mi???....

Kızlar çok dertliyim lütfen fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun. Öncelikle 24 yaşında nişanlı bir kızım ve nişanlım babasi ve üvey annesi ile yaşıyor. Üvey annesinin yeğeni 1 aylığına belki daha fazla onlara kalmaya gelecek kız bekar ve 22 yaşında. Nişanlım belli bir süre o evde kalmayacak ama birşey olduğunda bir yere gitmek lazım olunca nişanlımı çağıracak babası götürmek bırakıp etmek ve ilk geldiği gün nişanlım alacak onu getirecek falan sonrasında eve illa girip çıkacak nişanlım kiyafet almak , ihtiyaçlarını karşılamak vs. Belki bazı günler evde bile kalacak . Istemiyorum desemde zorundayım mecburum bana güvenmiyor musun diyor. Her ne kadar ona guvensemde kız necidir nedir bilmiyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum aklima o kadar iğrenç kuruntular bile geliyor ki bu bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum . Şimdiden her gün ağlayıp sürekli tartisma çıkarıyorum. Sizce napmaliyim kizlar Lütfen akıl verin siz olsanız naparsiniz??????.
Gezmeye gidecekleri zaman sen de git nişanlı değil misiniz? Belki kızı görüp tanıyınca için rahatlar

Nişanlısının ırz düşmanı olduğundan o kadar emin ki aklı almıyor sakin kalmayı 😂 illa evlenecek işte, pürüz çıkmasın yeter
Oyle bisey demedim bir kere sonuç olarak erkek bu akillari beyinleri ile calismiyor hanimefendi dalga gececek bir durum yok aynısı basiniza gelebilir unutmayin

Oyle bisey demedim bir kere sonuç olarak erkek bu akillari beyinleri ile calismiyor hanimefendi dalga gececek bir durum yok aynısı basiniza gelebilir unutmayin
Ablacım niye akılları beyniyle çalışmasın? Senin çalışabiliyor? Erkeklere farklı bir ırk, hareketleri üzerinde kontrolü olmayan canlı muamelesi yaparsanız o da gider aldatır, kız aklımı çeldi der, siz de kadını suçlar adamı affeder paşa paşa yaşarsınız ne diyelim artık.

Sizce napayim yani öylece durayim mi bir yere gittiklerinde naptiniz nereyi gezdiniz ne konustunuz demim mi sorgulamim mi put gibi durayim mi yani ne yapmam lazim sizce siz olsanız napardiniz Allah askina merak ettim soyler misiniz
Ay söylüyoruz bin defadır yapma bir şey normal davran. Normal konuşmada naptınız ne ettiniz diye sorarsın zaten. Sorguya falan çekme insanları.

Nişanlın normalde mağarada mı yaşıyor? Sokakta da at gözlüğü takıp gezsin

Keske sakin kalabilsem iste bunun yolu yok
Birisi siz nişanlınızın gözünün dışarıda olduğunu biliyorsunuz gibi bir şey yazmış herhalde gerçekten öyle. Daha önce bir şey olmuş da olabilir ama belli ki siz adamın başkasına bakma potansiyeli olduğunu düşünüyorsunuz ya da biliyorsunuz zaten. Kafeste gibi koruya koruya bir şekilde evlenme derdindesiniz. Ayrılın ileride daha kötü olur, sizi sevmeyen, ilk gelenle aldatacak adamla bir ömür birlikte olunur mu?

Birisi siz nişanlınızın gözünün dışarıda olduğunu biliyorsunuz gibi bir şey yazmış herhalde gerçekten öyle. Daha önce bir şey olmuş da olabilir ama belli ki siz adamın başkasına bakma potansiyeli olduğunu düşünüyorsunuz ya da biliyorsunuz zaten. Kafeste gibi koruya koruya bir şekilde evlenme derdindesiniz. Ayrılın ileride daha kötü olur, sizi sevmeyen, ilk gelenle aldatacak adamla bir ömür birlikte olunur mu?
Ayrilmayi denedim bu konu yüzünden yapamadim sadece hep tartisma var ve aklima geldikce cok sinir oluyorum bir yere birakicak edicek illa bazi zamanlar evde olacak o zmn yani iste dusununce çıldırıyorum daha onceden bisi olmadi bu arada

Ayrilmayi denedim bu konu yüzünden yapamadim sadece hep tartisma var ve aklima geldikce cok sinir oluyorum bir yere birakicak edicek illa bazi zamanlar evde olacak o zmn yani iste dusununce çıldırıyorum daha onceden bisi olmadi bu arada
Ay niye ayrılıyorsun bu konu yüzünden?? Biz sana sorun olacak bir durum değil bu normal davran diyoruz sen ayrılmayı denedim diyorsun. Sorun sende, aşırı mağara devrinden kalma düşüncelere yapışmışsın. Bir erkek ve kadın aynı çatı altında uyursa hemen birbirlerine yürürler sanıyorsun. Nişanlısı olan adam elin kızını ne yapsın hem de aile evinde üvey de olsa akrabası? Elin kızı akraba ziyaretine geldiği evde senin nişanlını ne yapsın?

Hayir tabikide ama işte zihnime engel olamiyorum siz olsaniz nasil davranirdiniz
Bir şey yapmazdık yahu bir şey yapmazdık. Sen sanıyorsun ki herkes rahatsız olur bu durumdan. Aynı durumda olsam bundan rahatsızlık duymak aklıma bile gelmezdi mesela benim, alt tarafı aile evine uzak akraba geliyor misafirliğe. Evde anne var baba var ne olabilir yahu?

Ayrıl, evlenme çocuk sahibi olma ile ilgili sorumlulukları düzgün çalışan bir zihinle alamayacağın belli
Ve ya nişanlın hareket eden her şeye yükseliyor sen de panik atak geçiriyorsun, o zaman yine ayrıl

Back