- 25 Şubat 2025
- 91
- -55
- 1
- 24
- Konu Sahibi dertliii4x
-
Bu olayda sizce güvenmek mantıklı mi kizla ayni evde kalacak diyorum farkinda misinizgüvenmediğiniz biriyle neden evlilik yoluna girdiniz?
Aşırı derece zor durumdaysa başka yerde de kalamıyorsa okey derdim. O da güven duyduğum kişiyle nişanlanmışımdır diye algılamaya çalışıyorum, sizin güven duygunuz eksik biraz ya da kızla ilgili farklı şeyler biliyorsunuz?Kızlar çok dertliyim lütfen fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun. Öncelikle 24 yaşında nişanlı bir kızım ve nişanlım babasi ve üvey annesi ile yaşıyor. Üvey annesinin yeğeni 1 aylığına belki daha fazla onlara kalmaya gelecek kız bekar ve 22 yaşında. Nişanlım belli bir süre o evde kalmayacak ama birşey olduğunda bir yere gitmek lazım olunca nişanlımı çağıracak babası götürmek bırakıp etmek ve ilk geldiği gün nişanlım alacak onu getirecek falan sonrasında eve illa girip çıkacak nişanlım kiyafet almak , ihtiyaçlarını karşılamak vs. Belki bazı günler evde bile kalacak . Istemiyorum desemde zorundayım mecburum bana güvenmiyor musun diyor. Her ne kadar ona guvensemde kız necidir nedir bilmiyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum aklima o kadar iğrenç kuruntular bile geliyor ki bu bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum . Şimdiden her gün ağlayıp sürekli tartisma çıkarıyorum. Sizce napmaliyim kizlar Lütfen akıl verin siz olsanız naparsiniz??????.
Kizla ilgili bi bilgim yok erkek sonucta yani ne bilim kendine sahip çıkabilir mi aklima her sey geliyorAşırı derece zor durumdaysa başka yerde de kalamıyorsa okey derdim. O da güven duyduğum kişiyle nişanlanmışımdır diye algılamaya çalışıyorum, sizin güven duygunuz eksik biraz ya da kızla ilgili farklı şeyler biliyorsunuz?
Bu kadar güvenmediğin bir adamla ayrıl zaten nişanlım deme. Herkes de senin nişanlını gördüğü yerde üstüne atlamaya çalışmıyorKızlar çok dertliyim lütfen fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun. Öncelikle 24 yaşında nişanlı bir kızım ve nişanlım babasi ve üvey annesi ile yaşıyor. Üvey annesinin yeğeni 1 aylığına belki daha fazla onlara kalmaya gelecek kız bekar ve 22 yaşında. Nişanlım belli bir süre o evde kalmayacak ama birşey olduğunda bir yere gitmek lazım olunca nişanlımı çağıracak babası götürmek bırakıp etmek ve ilk geldiği gün nişanlım alacak onu getirecek falan sonrasında eve illa girip çıkacak nişanlım kiyafet almak , ihtiyaçlarını karşılamak vs. Belki bazı günler evde bile kalacak . Istemiyorum desemde zorundayım mecburum bana güvenmiyor musun diyor. Her ne kadar ona guvensemde kız necidir nedir bilmiyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum aklima o kadar iğrenç kuruntular bile geliyor ki bu bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum . Şimdiden her gün ağlayıp sürekli tartisma çıkarıyorum. Sizce napmaliyim kizlar Lütfen akıl verin siz olsanız naparsiniz??????.
kiz kendine sahip cikamayacagini düşündüğün adamla niye evleniyorsun ?Kizla ilgili bi bilgim yok erkek sonucta yani ne bilim kendine sahip çıkabilir mi aklima her sey geliyor
Hanımefendi bu kadar güvenmiyorsanız bu derece sapık olduğunu düşünüyorsanız ayrılın derhal ayrılın hem de. Ne yapacaksınız eve mi zincirleyeceksiniz hayat boyu aman sokakta kadın görür de aklı kayar diye? Ne olur tedavi olun ayrıl ayrıldıktan sonra daKizla ilgili bi bilgim yok erkek sonucta yani ne bilim kendine sahip çıkabilir mi aklima her sey geliyor
Niye bebek mi bu adam? Niye bu kadar kontrol altına almaya çalışıyorsunuz?Kizla ilgili bi bilgim yok erkek sonucta yani ne bilim kendine sahip çıkabilir mi aklima her sey geliyor
Nasil bu kadar rahat olabilirim keşke bende böyle olabilsemAbartmiyor musunuz sizce de? Kaliyorsa kaliyor ayni da yatmayacaklar ya
Ya insanlardan hersey beklenir kız aklını çelerse yani?Bu kadar güvenmediğin bir adamla ayrıl zaten nişanlım deme. Herkes de senin nişanlını gördüğü yerde üstüne atlamaya çalışmıyor
başbaşa mı kalacaklar sanki? napsın adam? ki belirttiğinize göre sadece mecbur kaldığı durumlarda aynı ortamda bulunacakmış. ben güvensem sorun etmezdim.Bu olayda sizce güvenmek mantıklı mi kizla ayni evde kalacak diyorum farkinda misiniz
Seviyorumkiz kendine sahip cikamayacagini düşündüğün adamla niye evleniyorsun ?
Sapık demedim kiHanımefendi bu kadar güvenmiyorsanız bu derece sapık olduğunu düşünüyorsanız ayrılın derhal ayrılın hem de. Ne yapacaksınız eve mi zincirleyeceksiniz hayat boyu aman sokakta kadın görür de aklı kayar diye? Ne olur tedavi olun ayrıl ayrıldıktan sonra da
Akli kayar diyeNiye bebek mi bu adam? Niye bu kadar kontrol altına almaya çalışıyorsunuz?
Akli kayar diyeNiye bebek mi bu adam? Niye bu kadar kontrol altına almaya çalışıyorsunuz?
akli kayabilir çünküadı herkesçe bilinen hikaye yazma/okuma platformunun (adı lazım değil baş harfi wattpad) gözdesi olan tema (üvey kardeşim/babam/abim/annem... vs.) yüzünden mi bu kadar kaygılandınız? rahat olabilmeniz için size rahat hissettirecek biriyle nişanlanmalısınız, hayır nişanlınız doğru bir insan da siz gereksiz kuruntular yapıyorsanız karşınızdaki insanı rahatsız eder bu durum. içinizde dikkatlice tartın hislerinizi, sevgiliniz mi güvenilmez biri siz mi çok güvensizsiniz, nedir bu endişenizin kaynağı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?