Kızlar evlendiğimden beri halledemediğim bir konu ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Toplu taşımayı kullanamıyorum taksi fiyatları da baya pahalı olmuş
Valla her hafta ben evli olacağım karımı veya kocamı annesine götüreceğim, e ben niye evlendim :) o zaman da eşin senle zaman geçirmek yerine alternatif seçeneklere yönelir, aldatma da olur ilgisizlik de olur her şey olabilir.. Adamın bir hafta sonu var çalışıyorsa karısını göremeyecek sen eşini göremeyecek isen ne anladım bu işten 🤷🏻‍♀️

Valla her hafta ben evli olacağım karımı veya kocamı annesine götüreceğim, e ben niye evlendim :) o zaman da eşin senle zaman geçirmek yerine alternatif seçeneklere yönelir, aldatma da olur ilgisizlik de olur her şey olabilir.. Adamın bir hafta sonu var çalışıyorsa karısını göremeyecek sen eşini göremeyecek isen ne anladım bu işten 🤷🏻‍♀️
Teşekkür ederim yorumunuz için sizce annemlere gitme şıklığı ne olmalı anneme göre her hafta

Yani burada saçma sapan yorumlar yazacağınıza insanlara yardımcı olmaya çalışsanız ne bu ya güzelce yorum yazmaya tenezzül etmiyorsunuz
Yardımlarımızı beğenmiyorsun ki. Çözüm belli kocanın eteğinden ayrılıp birey olarak kendi hareket kabiliyetini kazanacaksın. Annene de onun söylemesiyle değil özlediğinde ya da canın istediğinde gideceksin. Kayınvalidene yardım ediyorsan karşılık beklemeyeceksin, karşılık bekliyorsan yardım etmeyeceksin.

Yani burada saçma sapan yorumlar yazacağınıza insanlara yardımcı olmaya çalışsanız ne bu ya güzelce yorum yazmaya tenezzül etmiyorsunuz
yok ciddi sordum aksi halde sahibinizmiş gibi kocam bırakmadı kocam izin vermedi kocam götürdü kocam yok dedi . sizin eliniz ayağınız yol iz bilecek kadar aklınız yok mu

Sınırsız mevzular...
Sen evini kurmuş düzenini oturtmaya çalışıyorsun niye diğer evler arasında ezdiriyorsun yuvanı anlamadım?
Evinin içindekini ne senin ailenin ne onun ailesinin bilmemesi lazım, anlaşıyorsan kime ne?
Sürekli birbirinize gitmek zorunda değilsiniz. Başka illerdeki çiftler ne yapsın biraz anlamsız buldum sitemi.
Her hafta her ay vs vs niye gitsin ki kendi arkadaşlarınızla çevrenizle gezin tozun.
Anlaşmazlık başta oldu ise taaa nişan zamanından kimse kimseye yaranamaz herkes her olayın altında mana arar , kimseyi bu saatten sonra mutlu edemezsin.
Eşinle otur gez her hafta niye ailene gidesin arada onlar arada siz gelin??
Tamam evladısın elbette destek olmak istersin ama kardeşlerine bakmak veya evini temizlemek gibi bir yükümlüğün yok ki, çalışıyorsan misal eve temizlikçi gönderebilirsin, pazara gidemiyorsa en küçük ilçede bile çoğunda online alışveriş varmış. Burda hayırsız evlat muamelesine ne gerek var?
Boş sebeplerle eşinle aranı açmaya gerek yok, onun annesi senin annen derken niye kendi yuvanı huzursuz ediyorsun ki sınır koy.. yarın boşanma noktasına gelince "senin yüzünden" oldu denir her cephede.
Otur genceciksin eşinle ye iç gez , keyfini çıkar hayatın.. acıklı yeşilçam moduna geçirmeyin ömrünüzü ya 😅
😂 Yaa Allah razı olsun ben de sizin gibi düşünüyorum ama annem öyle söyleyince içim kötü oluyor kendimi çok kötü hissediyordum

Benimde onceden bulaniyordu ama okula git gel oraya buraya git mecbur gide gele alisti bunyem. Birilerine bagimli olmak cok kotu alt tarafi yarim saatlik yol sikin disinizi alisirsiniz zamanla. 26 yasiniza kadar hep birileri mi arabayla birakti sizi? Kayinvalidenize karsida esinize karsida cok fazla beklenti icindesiniz size tavsiyem bu beklentileri azaltin mutlu huzurlu bir hayat yasayin

26 konumuzla alakası neyse artık
Bisiklet alabilirsin kendine ıssız bir yerdeyse hem keyifli hem ulaşım açısından. 73 yaşında olsaydın önermezdim olası travmalara karşı ondan sordum yaşını bana kızma tamam mı

X