- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.532
- Konu Sahibi snowflowers
Yanında poşet taşıyarak.Bugünlere nasıl geldin bacım özel helikopter mi vardı evinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanında poşet taşıyarak.Bugünlere nasıl geldin bacım özel helikopter mi vardı evinde
Ya herkes yargı dağıtıyor ben akıl almak için yazdım. Size çok teşekkür ederim yorumunuz içinSiz artık evlisiniz.
Sorumluluk alanınız kendi eviniz, eşiniz.
Anneniz kvalide gibi hizmet bekliyor sizden, neden?
Kocana söz geçiremiyorsun da demiş, ara bozma cümlesi bu resmen.
Hiç hoş değil.
Belli ki çalışmıyorsunuz, atlayın bir vasıtaya gidip temizlik yapıp gelin madem içinizde kalıyorsa ama annenizi eşiniz hakkında konuşturmayın.
Bunları da eşinize anlatayım demeyin sakın.
Annem o zaman sen gel diyor eşim her zaman bırakamıyor sizce ben ne yapmalıyımSizce de haklı değil mi? Biz nasıl ki eşlerimizin ailesine zırt pırt gitmek istemiyorsak aynı sey onlar içinde geçerli. Yani damat kayınvalide ile her hafta neyin muhabbetini etsin ki? Çok samimi olmamalı daha iyi hatta
Ne alaka yani şu an .Bugünlere nasıl geldin bacım özel helikopter mi vardı evinde
Milletteki naza bak biz de utanmasak şoföre yardım diye bir tur otobüs sürcez neredeyseBugünlere nasıl geldin bacım özel helikopter mi vardı evinde
engeliniz nedir. çok büyük düzeyde mi engellisiniz. Allah şifanızı versin öncelikle. Anneniz durumun farkında değil miMerhaba kısaca hemen konuya geçim
Ben iki yıllık evliyim ve nişanlıyken çok sorun yaşadık. evlendikten sonra da aileler görüşmedi, evlendim evleneli iki veya üç defa görüşmüşlerdir. Biz kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz, annemde bize geldiğinde hiç çağırmadık gel diye çünkü ilk zamanlar çağırdığında hiç yemek ne yapalım ne yersiniz demedi annem ne yaparsa utanmadan onu yediler hiç gelinimin evinde yapmayın bizde yaparız falan demedi.
Eşim de pek aile ziyaretlerini sevmez, kendi ailesine dahi iki hafta çıkmadığı olur. annem de bu konuda çok sinirleniyor, seni getirsin tek o zaman diyor evimiz de uzak yani yarım saat yol sürüyor. eşim de her zaman götüremem diyor annem haftada bir gelmemi istiyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Annem çalışıyor normalde Bugün aradım gelmiyorsun anne birşeye ihtiyacın varmı gelim temizlik yapimmi demiyorsun diyor .
Yani eşimle tartışıyoruz o Zaman da, her zaman nasıl götürim diyor arada kaldım. Ve anneme gidince beş dakika oturmam her işi yapmaya çalışırım kardeşlerim küçük annem çalışıyor yapamaz yardım edim diye. Annem de söz geçiriyorsun eşine falan filan diyor sizce ne yapım.
Düzeltme yapıyorum yanlış anlaşıldı
Kayınvalidem yemek yapmıyor derken konu burda yemek değil mesela onun kızı da evli ne zaman gitsek kayinvalidesi nezaketen de olsa bugun şunu yapalım yemek falan der önemli olan düşünce
İkici konu da
Ben otobüse binemiyorum midem bulanıyor ehliyete yazıldım daha almadım
Sınırsız mevzular...Merhaba kısaca hemen konuya geçim
Ben iki yıllık evliyim ve nişanlıyken çok sorun yaşadık. evlendikten sonra da aileler görüşmedi, evlendim evleneli iki veya üç defa görüşmüşlerdir. Biz kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz, annemde bize geldiğinde hiç çağırmadık gel diye çünkü ilk zamanlar çağırdığında hiç yemek ne yapalım ne yersiniz demedi annem ne yaparsa utanmadan onu yediler hiç gelinimin evinde yapmayın bizde yaparız falan demedi.
Eşim de pek aile ziyaretlerini sevmez, kendi ailesine dahi iki hafta çıkmadığı olur. annem de bu konuda çok sinirleniyor, seni getirsin tek o zaman diyor evimiz de uzak yani yarım saat yol sürüyor. eşim de her zaman götüremem diyor annem haftada bir gelmemi istiyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Annem çalışıyor normalde Bugün aradım gelmiyorsun anne birşeye ihtiyacın varmı gelim temizlik yapimmi demiyorsun diyor .
Yani eşimle tartışıyoruz o Zaman da, her zaman nasıl götürim diyor arada kaldım. Ve anneme gidince beş dakika oturmam her işi yapmaya çalışırım kardeşlerim küçük annem çalışıyor yapamaz yardım edim diye. Annem de söz geçiriyorsun eşine falan filan diyor sizce ne yapım.
Yarım saat yakın mesafe zaten bence de yürü kocana yalvaracağınaNe alaka yani şu an .
Yakın mesafe ise yürüyorum yoksa arabayla
Her hafta anneye gidilmezAnnem o zaman sen gel diyor eşim her zaman bırakamıyor sizce ben ne yapmalıyım
Yani annem temizlik yap demiyor Allah var yapım derim yok der ben ısrar ederim hem çalışıyor hem de çocuğu var diye ama bugün de ihtiyacın var mı birşeye demiyorsun diyorHer hafta gidilip evinin temizlenmesi gerektiğini söyleyen kişi kayinvalide olsaydı burda kıyamet kopmuştu
Otobus var minibus var il ve konuma gore metro tren tramvay var. Hic bise yoksa her ilimizde olan taksiler varNasıl gidim ehliyete yazıldım ama kullanamıyorum arabayı şu an
Yürüyerek bir iki saat hanımefendi siz yuruyormusunuz20 km yoluYarım saat yakın mesafe zaten bence de yürü kocana yalvaracağına
Ya sizin anneniz de her hafta ne işiniz var? Özlersiniz gidersiniz ama her hafta ne ya? Evlisiniz siz evli olduğunuzu anlamamışsınız ve kendiniz dışında herkesten sorumluluk bekliyorsunuz. TuhafAnnem o zaman sen gel diyor eşim her zaman bırakamıyor sizce ben ne yapmalıyım
E yapma? Yapıyorsan karşılık beklemeyeceksin. Hadi yaptın karşılık alamadın sonrasında niye devam ediyorsun yapma mademYa sorun yemek yapma değil ben onun misafiri gelince elimden geleni yapıyorum. O annemler gelince hiç kılını kıpırdatmıyor
Yürüyerek bir iki saat hanımefendi siz yuruyormusunuz20 km yolu
Annen fazla talepkarMerhaba kısaca hemen konuya geçim
Düzeltme yapıyorum yanlış anlaşıldı
Kayınvalidem yemek yapmıyor derken konu burda yemek değil mesela onun kızı da evli ne zaman gitsek kayinvalidesi nezaketen de olsa bugun şunu yapalım yemek falan der önemli olan düşünce
İkici konu da
Ben otobüse binemiyorum midem bulanıyor ehliyete yazıldım daha almadım
Evet evet kesinlikle ben adaletli olma taraftarıyım bazen eşit davranmak iyidirHer hafta gidilip evinin temizlenmesi gerektiğini söyleyen kişi kayinvalide olsaydı burda kıyamet kopmuştu