kizlar, eşlerinize sahip çıkın...

Yapilsin anacim, film vizyondan cikana kadar kelepce, kirbac satislari da durdurulsun. Millet gaza gelip Allah ne verdiyse... Bir yerlerini falan sakatlar saskalozlar.

aman işte o zaman daha iyi koruyun kollayın sahip çıkın eşlerinize kazaya kurban gitmesinler

allah mafaza eli kırbaçlı birine denk gelirler.

namusta adam da elden gider mi gider

Gandalf demekçok güldüm allahta seni güldürsün

Bence konu sahibini suclayici seyler yazmak dogru degil
adamin evli oldugunu bilemez.hala yok oyle yapmasaydin yok tanimadigin insanla niye gorustun bilmem ne.sizinde kocaniz zamaninda tanimadiginiz adamdi yani.babanin oglu degil ya ki hala tanidigini soyleyemez kimse tamamen
benimde başıma geldi adam evli cikti biraktim konusmadim bile.bu benim sucum degil.alninda yazmiyor ya evli oldugu adamlarin.bazilari o yuzukleri eve girerken takiyor sadece galiba.kimse yogurdum eksi demez tabi.benim kocam yapmaz yaparsa kapiya koyarim bilmem ne..herkesin kocasi melekse bu evli capkinlar kimin kocasi merak ettim cidden..

tövbe tövbe.
her adam bir değildir tabi . erkekler bakar ama buluşmak da cesaret ister. her erkek bunu yapmaz zaten.

Herkes kendine sahip çıksın ben sürekli onun etrafında dolanırsam kafayı yerim banada yazık

internetten tanışmaya neden karşısınız diye konu açan da sendin değil mi??? işte tam da bu yüzden.

Dedim ya bazısı sosyal medyayı bu iş için kullanıyor, dikkat etmekte yarar var...

bacım adam sana yoklama çekmiş sende hemen atlamışsın..
birde üstüne yok ben istemiyorumlar yok çok ısrar ettiler..
zati çok ısrar etmiş olaydı sen çoktan o suda yıkanmış olurdun.
haa tabi biz kocalarımıza sahip çıkalım, çıkarızda..
sende kendine sahip çıkıver hanım kızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…