- 23 Mayıs 2009
- 14.273
- 15.515
- 823
- Konu Sahibi cekirdekcik
-
Bugün tasmasini takmadan yolladim ise. Icime bi kurt dustu iyi mi ?
Kizlar konu sahibesine katiliyorum. Ben de kesinlikle boyle dusunuyorum. Geregini de yapiyorum. Fotograf cekilmeyi de ihmal etmedim. Kocamla gezinti keyfi.
Kendi kocam diye soylemiyorum poposu da tas gibidir keratanin.
Tam da 50 Shades of Grey vizyona girmis iken.İyi ki evli değilim taşma al zincir al kelepçe al bir suru masraf
Kelepçe mi dedim ben uuuuuvvv
Aklım karıştı
Yalniz adamin reklamini yapmis gibi oldum. Simdi millet ususmese bari kocamin ustune. Poposunu bari sansürleseydim.hahahaha günün anlam ve önemine en uygun mesaj bu
Kizlar konu sahibesine katiliyorum. Ben de kesinlikle boyle dusunuyorum. Geregini de yapiyorum. Fotograf cekilmeyi de ihmal etmedim. Kocamla gezinti keyfi.
Kendi kocam diye soylemiyorum poposu da tas gibidir keratanin.
Tam da 50 Shades of Grey vizyona girmis iken.Bak simdi aklima dusurdun, etrafta kocis de yok millet filmi izleyip izleyip düz duvara tirmanmasa bari.
Sag ol sekerim. Yalniz seninkin de boyle popo var mi? Simdi tepsi popo dedigimiz turdense hic girmeyin tasma olayina, goz zevkini bozmayin toplumun. Kelepce oneririm onun yerine.bu bilgilendirici foto için çok teşekkürler,tasma ne de yakışmış Maaşallahdarısı benim kocişime
Sag ol sekerim. Yalniz seninkin de boyle popo var mi? Simdi tepsi pop dedigimiz turdense hic girmeyin tasma olayina, goz zevkini bozmayin toplumun. Kelepce oneririm onun yerine.
boynuna urgan baglicam ben benimkinin.
numarasini feysten sorgulatmak???
Yapilsin anacim, film vizyondan cikana kadar kelepce, kirbac satislari da durdurulsun. Millet gaza gelip Allah ne verdiyse... Bir yerlerini falan sakatlar saskalozlar.yasaklanmasa bir de o var malum sahnelerden dolayı
bence +18 haricinde evli bekar ayrımı yapılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?