- 17 Ocak 2020
- 27.525
- 39.732
Ayyy daha bu kibar cumlelerin ilk kelimesini kurduğum an ay yeter diye diye bağırmaya başlarim devamını getiremem benDoğduğu ev ailesiymiş de kurduğu ev ailesi değil miymiş hıyar ağasının
Neyse öhöm enişte bey üzerinden salatalıklara hakaret etmek istemiyorum. Siz kendisine sakince "Annelerimiz babalarımız benim için de çok kıymetli ama biz de bi aileyiz artık ve benim önceliğim seninle kurduğumuz aile, ailemize yeni katılan bebeğimiz. Yeni doğum yaptım, bebeğimiz çok küçük, isterim ki böyle bi zamanda elin sevgin bizim üzerimizde olsun. Önceliği bizim sağlığımıza güvenliğimize ver. Benim elim hep senin ve bebegimizin üstünde cünkü. Şu hastalık süreci bi bitsin gönül rahatlıgıyla gider ellerini öper gönüllerini alırız. Annenler de anlayacaktır bu durumu. Ama sen ısrarla herkesin ailesi kendine, bayramda bizim bi arada olmamızın bi anlamı yok diyosan sen bilirsin, senin dedigin gibi olsun. Ben de annemlere veririm önceligi o halde." deyin.
Yani ben kendisine ana kuzusu mal değneği diye bagırmak istedim şahsen ama siz bağırmayın. Yukarıdaki minvalde bi konuşma yapın
Tam kapanma insanlar köye gitsin diye değilKızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Alkis emojisi olsa ondan koyabilsem"Gittiğin gibi geri dönme. 15 günlük bebek ile beni bırakıp ailesine giden biri zaten benim ailem olamamıştır demektir. Senden ne baba olur ne de eş."
Derdim ben
tartisma, bosver gitsin. sen simdi cocuguna ve kendine odaklan. eger tek basina idare edebileceksen ben olsam evde tek basima kalirim. ne guzel cocugu yedir icir yatir, kalan zamanda da uyursun, hem de ona yemek yapmakla ugrasmamis olursun. bence sakin kal, hic ugrasma. onemli olan sen ve bebeginsin.Bu sefer tartışma çıkıcak bu tartışmayı kaldırabilecek durumda değilim ne yapıcam bilmiyorum
Yeni dinlediğim bir psikologtan öğrendiğim kadarıyla bu eşinizin problemi ve onun sorumluluğu. Kötü bir baba ve eş. Bırakın ne yapıyorsa yapsın iletişim kurmayın ve umursamayın annenizin yanına gidin keyfinize bakınKızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Alkis emojisi olsa ondan koyabilsem
açık adres verin ben ihbar ederim. net.Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Sorma ya djdkfkdkdkd yok ben bu ülkeye hayranım . Başka yerde yaşayamam dndkfkdkdBencillik mi? 15 gunluk bebek ve lohusasin kim bencil?
Git bakalim gidersen donebiliyor musun demeniz gerekiyor
Otursun oturdugu yerde kapanmayi gezmek zannediyorlar