Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

Hiçbir şekilde, hiçbir sebeple kabul edilemez bir durum bu.
İnsan 15 günlük bebeği ile lohusa eşini bırakıp gider mi?
bu adamdan bir yol olmaz.
yazılacak çok şey var da kısaca bu adam olmamış.
Koca olamamış ki baba olsun.
sorumsuz..
bu konuda tepki göstermeyecekseniz tepki göstermeniz için ne olması gerekiyor bilmiyorum.
Allah yardımcınız olsun.

Eski konunuzu da okudum.Yahu daha yeni doğmuş kadına kardeşiyle birlikte kendine hizmet ettiren,bu kadın rahat eder mi diye düşünmeden kardeşinin kalmasına müsade eden,şimdi de çok sevgili ailesine gitmek isteyen bir koca!Bırakın defolsun gitsin ama bu süreçte iyi düşünün bence.Bundan baba olur mu diye...
Şaşırdım mı? Nöööö.

Nerden buluyorsunuz bu gelişimini tamamlayamamış danaları?

Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Neden net olmuyorsunuz? Hayır gitmek istemiyorum senin de gitmeni istemem deseydiniz ya
Erkekler bizim gibi değil gerçekten gitmesini istediğinizi sanmıştır

İlle gidelim, ailem bebeğimizi görsün diye ısrar etse, sen burada kal ben gideyim demesinden daha mantıklı olurdu

Ailesi de laf eder torunu getirmedin de sen neden geldin gelin yalnız diye

Bence akşam güzelce konuşun sizi bırakıp gitmesin

Aileniz aynı şehirde olsa da kapanmanın amacı da evde oturmak güzel güzel çekirdek ailenizle oturursunuz

Anne baba bebek birlikte olmaya alışırsınız

Bu sefer tartışma çıkıcak bu tartışmayı kaldırabilecek durumda değilim ne yapıcam bilmiyorum
Ebru annelerde rahatsan git mis gibi kal annen güzel bakar sana eşine gerek kalmaz. Esinde gitsin gelsin belli ki senin memleketinde yaşıyor fırsat bu fırsat gitsin. Bir de ben senin yerinde olsam eşimle giderdim herhalde

Eşi
Ebru annelerde rahatsan git mis gibi kal annen güzel bakar sana eşine gerek kalmaz. Esinde gitsin gelsin belli ki senin memleketinde yaşıyor fırsat bu fırsat gitsin. Bir de ben senin yerinde olsam eşimle giderdim herhalde
Bende bu zamana kadar hep onunla gittim ama küçücük bebeğime kıyıp ordan oraya nasıl giderim birde köy yeri soba yakıyorlar herkes aynı oda da başka odaya gitsem buz gibi nasıl emziricem ben nasıl dinlenicem

Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Doğduğu ev ailesiymiş de kurduğu ev ailesi değil miymiş hıyar ağasının :kızgın:

Neyse öhöm enişte bey üzerinden salatalıklara hakaret etmek istemiyorum. Siz kendisine sakince "Annelerimiz babalarımız benim için de çok kıymetli ama biz de bi aileyiz artık ve benim önceliğim seninle kurduğumuz aile, ailemize yeni katılan bebeğimiz. Yeni doğum yaptım, bebeğimiz çok küçük, isterim ki böyle bi zamanda elin sevgin bizim üzerimizde olsun. Önceliği bizim sağlığımıza güvenliğimize ver. Benim elim hep senin ve bebegimizin üstünde cünkü. Şu hastalık süreci bi bitsin gönül rahatlıgıyla gider ellerini öper gönüllerini alırız. Annenler de anlayacaktır bu durumu. Ama sen ısrarla herkesin ailesi kendine, bayramda bizim bi arada olmamızın bi anlamı yok diyosan sen bilirsin, senin dedigin gibi olsun. Ben de annemlere veririm önceligi o halde." deyin.

Yani ben kendisine ana kuzusu mal değneği diye bagırmak istedim şahsen ama siz bağırmayın. Yukarıdaki minvalde bi konuşma yapın :KK51:

X