bence de bunu hatırlatmakta fayda var bilmiyorsa da öğrensinYol yordam bilmiyor demek ki. 40 gün dolana kadar anne yalnız bırakılmaz deyin bence. Hiç de bencillik değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de bunu hatırlatmakta fayda var bilmiyorsa da öğrensinYol yordam bilmiyor demek ki. 40 gün dolana kadar anne yalnız bırakılmaz deyin bence. Hiç de bencillik değil
Bunu desem annenler var yanında yalnız değilsin derbence de bunu hatırlatmakta fayda var bilmiyorsa da öğrensin
aynı şey mi canım delirmesin o bebek tek senin mi o bebeğin babasına da ihtiyacı var senin eşine ihtiyacın olmayacak mı böyle iş olmaz kiBunu desem annenler var yanında yalnız değilsin der
Ben annemle evlendim zaten deseydiniz. Bu çocuk da onların zaten. ay çok sinirlendim. Adam resmen lohusa depresyonuna girmişBunu desem annenler var yanında yalnız değilsin der
Şaşırdım mı? Nöööö.Eski konunuzu da okudum.Yahu daha yeni doğmuş kadına kardeşiyle birlikte kendine hizmet ettiren,bu kadın rahat eder mi diye düşünmeden kardeşinin kalmasına müsade eden,şimdi de çok sevgili ailesine gitmek isteyen bir koca!Bırakın defolsun gitsin ama bu süreçte iyi düşünün bence.Bundan baba olur mu diye...
Neden net olmuyorsunuz? Hayır gitmek istemiyorum senin de gitmeni istemem deseydiniz yaKızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Ebru annelerde rahatsan git mis gibi kal annen güzel bakar sana eşine gerek kalmaz. Esinde gitsin gelsin belli ki senin memleketinde yaşıyor fırsat bu fırsat gitsin. Bir de ben senin yerinde olsam eşimle giderdim herhaldeBu sefer tartışma çıkıcak bu tartışmayı kaldırabilecek durumda değilim ne yapıcam bilmiyorum
Bende bu zamana kadar hep onunla gittim ama küçücük bebeğime kıyıp ordan oraya nasıl giderim birde köy yeri soba yakıyorlar herkes aynı oda da başka odaya gitsem buz gibi nasıl emziricem ben nasıl dinlenicemEbru annelerde rahatsan git mis gibi kal annen güzel bakar sana eşine gerek kalmaz. Esinde gitsin gelsin belli ki senin memleketinde yaşıyor fırsat bu fırsat gitsin. Bir de ben senin yerinde olsam eşimle giderdim herhalde
Bilmiyorum belki kısa kalır belki 17 gün kalır eşim assubay kısıtlaması yok onun daha doğrusu sorun olmuyor kaç gün kalıcaksın diye bile sormak istemiyorum o kadar kırıldım kiSüre kısa olsa özlemiş görsün gelsin denir belki ama bu akıl karı düşünce değil
Doğduğu ev ailesiymiş de kurduğu ev ailesi değil miymiş hıyar ağasınınKızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Valla isterse yil olsun6 ay oldu görüşmeyeli