Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

6 ay oldu görüşmeyeli
Bende 45 dakika mesafedeki annemi görmedim 6 aydır. Bilemedim çok uzun zaman değil,şartlar normal olsa dahi bebeğiniz 15 günlükken gitmek istemesi tuhaf. 15 günlük bebekle 1 saat mesafeye kendi aracımla dahi olsa gitmek istemezdim,sürekli uyuyup,uyanıyor aglıyor altını kirletiyor,üstelik bağışıklığı da tam gelişmemiş henüz.
Eşinize söyleyin,pandemi dolayısıyla gitmek istemediğinizi,onunda gitmesini istemediginizi,yazın yada şartlar duzelince gidersiniz birlikte

Cok sacma madem tatili var bebek konusunda yardimci olsun evde durup sizden ayri gitmesi ne alaka yani hem de daha yeni dogum yapmisken

Gitmemek de sen haklısın canım.
Blof yapiyo olabilir mi acaba sende git beraber diye.
Daha lohusasin.kucucuk bebek.yaninda olması gerekiyor.
Ben teklif bile etmezdim gidelim yada sen git demezdim.tepkim sert olabilirdi.
Tartisma kaldıramam demişsin.kaldirma ama restini çek.boyle dusuncesizlik ben görmedim.bunun için senle kavga edecekse senin düşünmen gereken başka sorunlar var.

Niye eşine birşey diyemiyorsunuz. 17 gün bebeğinden ayrı kalacak. Belki hasta olacak, kadın daha lohusa. Babalık bu mu? Başka zaman gitsin. Ne acelesi var ki.
Ben bir soru sormuşum orda farkındamısınız? Belki yıllardır görmüyor nerden bilebilirim?
6 ay dedi konu sahibi,ona göre de kendisine yorumumu yazdım. Siz bir aradan çekilin isterseniz.

Zaten tam kapanmayıda millet memlekete gitsin diye yaptılar.

Eski konunuzu da okudum.Yahu daha yeni doğmuş kadına kardeşiyle birlikte kendine hizmet ettiren,bu kadın rahat eder mi diye düşünmeden kardeşinin kalmasına müsade eden,şimdi de çok sevgili ailesine gitmek isteyen bir koca!Bırakın defolsun gitsin ama bu süreçte iyi düşünün bence.Bundan baba olur mu diye...

Madem gidecek dönüş için 10 günlük otel rezervasyonu yaptırsın şimdiden onu eve alarak bebeğinizi korona riskine sokmayın izole olsun öyle alın eve.

Sitem etmelisiniz tabiki bu durumun üstüne. Bencillik demissiniz bencillik değil ama siz ginede edin. Saçmalığa bak, tabiki siz gitmeyin. Oda gitmemeli. Ne aile merakı bu ya hu.

Yol yordam bilmiyor demek ki. 40 gün dolana kadar anne yalnız bırakılmaz deyin bence. Hiç de bencillik değil

Bu sefer tartışma çıkıcak bu tartışmayı kaldırabilecek durumda değilim ne yapıcam bilmiyorum
Bende lohusasınız diye sizi gaza getirmek istemedim,yorumumu da ona göre yaptım. Güzellikle konuşun eşinizle,ailenizle kalabileceğiniz için rahat davranıyor belki,belki blöf yapıyor bilemiyorum ama bebeğinizi riske atamayacak bir durumdasınız. Kendinizi de tabi.
Yani bilemiyorum keşke yasaklarken şehir dışına cıkmayi da en başından yasaklasalardı. Covid var ama herkes bir yerlere gidiyor. Evde oturulacak göya ama gezmeye başladı bile virüs.
Aile,memleket, o bu derken millet tatil kafasında bilet peşinde. Birde geri gelecekler,bilemedim bu kafayla bitmeyecek bu illet.

Şu tabloda bencil olan eşiniz.
Dayanamayıp sizin de onunla gideceğinizi düşünüyordur kesin, duruşunuzdan vazgeçmeyin evinizde durun o da bunu görünce gitmez.

He giderse de annenizi çağırırsınız, bebeğiniz sağlıkla büyüsün.

Lohusa halinle seni 15 günlük bebekle bırakıp ailesinin yanına gidiyorsa mümkünse bir daha da yanınıza dönmesin. Eşinden ve çocuğundan daha çok değer verdiği ailesinin dibinden ayrılmasın bir zahmet... Bu kadar da olmaz ya pes

Böyle aileci adamları bırakın da ailesiyle sonsuza kadar yaşasınlar.Döndüğünde de bir evi olmasın.Hadi karım demiyor da çocuğum da mı demiyor?Buna ailesi nasıl müsade ediyor?Sinir oldum burda resmen
Belki de haklısınız bende bu zamana kadar daha nettim herşeyi silebilicek bi yapıdaydım öyle mi o zaman ben yokum der çıkardım işin içinden ama evlenince gerçekten benim dönüm noktam oldu artık daha sindirilmiş yalnız hissediyorum kendimi bir adım atmadan 40 kez düşünüyorum herkesi herşeyi düşünüyorum neden böyle oldum bilmiyorum her konuda ailem yanımda ama onlara bu konuyu bile demek üzmek istemiyorum eşimin iyi yanlarını düşünüp sabretmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…