- 19 Kasım 2013
- 18.645
- 33.614
Bende 45 dakika mesafedeki annemi görmedim 6 aydır. Bilemedim çok uzun zaman değil,şartlar normal olsa dahi bebeğiniz 15 günlükken gitmek istemesi tuhaf. 15 günlük bebekle 1 saat mesafeye kendi aracımla dahi olsa gitmek istemezdim,sürekli uyuyup,uyanıyor aglıyor altını kirletiyor,üstelik bağışıklığı da tam gelişmemiş henüz.6 ay oldu görüşmeyeli
Cok sacma madem tatili var bebek konusunda yardimci olsun evde durup sizden ayri gitmesi ne alaka yani hem de daha yeni dogum yapmiskenKızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Gitmemek de sen haklısın canım.Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Ben bir soru sormuşum orda farkındamısınız? Belki yıllardır görmüyor nerden bilebilirim?Niye eşine birşey diyemiyorsunuz. 17 gün bebeğinden ayrı kalacak. Belki hasta olacak, kadın daha lohusa. Babalık bu mu? Başka zaman gitsin. Ne acelesi var ki.
Zaten tam kapanmayıda millet memlekete gitsin diye yaptılar.Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Sorunuzu gördüm. Olur çekildim. Buyrun.Ben bir soru sormuşum orda farkındamısınız? Belki yıllardır görmüyor nerden bilebilirim?
6 ay dedi konu sahibi,ona göre de kendisine yorumumu yazdım. Siz bir aradan çekilin isterseniz.
Çıkacaksa da haklı bir sebepten çıkacak. Yani hiç mi merhamet , akıl falan yok bu herifte ?Bu sefer tartışma çıkıcak bu tartışmayı kaldırabilecek durumda değilim ne yapıcam bilmiyorum
Yol yordam bilmiyor demek ki. 40 gün dolana kadar anne yalnız bırakılmaz deyin bence. Hiç de bencillik değilKızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Bende lohusasınız diye sizi gaza getirmek istemedim,yorumumu da ona göre yaptım. Güzellikle konuşun eşinizle,ailenizle kalabileceğiniz için rahat davranıyor belki,belki blöf yapıyor bilemiyorum ama bebeğinizi riske atamayacak bir durumdasınız. Kendinizi de tabi.Bu sefer tartışma çıkıcak bu tartışmayı kaldırabilecek durumda değilim ne yapıcam bilmiyorum
Böyle aileci adamları bırakın da ailesiyle sonsuza kadar yaşasınlar.Döndüğünde de bir evi olmasın.Hadi karım demiyor da çocuğum da mı demiyor?Buna ailesi nasıl müsade ediyor?Sinir oldum burda resmen
Belki de haklısınız bende bu zamana kadar daha nettim herşeyi silebilicek bi yapıdaydım öyle mi o zaman ben yokum der çıkardım işin içinden ama evlenince gerçekten benim dönüm noktam oldu artık daha sindirilmiş yalnız hissediyorum kendimi bir adım atmadan 40 kez düşünüyorum herkesi herşeyi düşünüyorum neden böyle oldum bilmiyorum her konuda ailem yanımda ama onlara bu konuyu bile demek üzmek istemiyorum eşimin iyi yanlarını düşünüp sabretmeye çalışıyorumEski konunuzu da okudum.Yahu daha yeni doğmuş kadına kardeşiyle birlikte kendine hizmet ettiren,bu kadın rahat eder mi diye düşünmeden kardeşinin kalmasına müsade eden,şimdi de çok sevgili ailesine gitmek isteyen bir koca!Bırakın defolsun gitsin ama bu süreçte iyi düşünün bence.Bundan baba olur mu diye...
Doğumdan sonra bende tanıyamaz oldum o kadar değişti kiÇıkacaksa da haklı bir sebepten çıkacak. Yani hiç mi merhamet , akıl falan yok bu herifte ?