Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

Belki de haklısınız bende bu zamana kadar daha nettim herşeyi silebilicek bi yapıdaydım öyle mi o zaman ben yokum der çıkardım işin içinden ama evlenince gerçekten benim dönüm noktam oldu artık daha sindirilmiş yalnız hissediyorum kendimi bir adım atmadan 40 kez düşünüyorum herkesi herşeyi düşünüyorum neden böyle oldum bilmiyorum her konuda ailem yanımda ama onlara bu konuyu bile demek üzmek istemiyorum eşimin iyi yanlarını düşünüp sabretmeye çalışıyorum
17 gunu kendi öz ailenin yaninda gecir iyi bakarlar mi sana hic uzme kendini bazi seyleri daha net düşünürsün

İlle gidelim, ailem bebeğimizi görsün diye ısrar etse, sen burada kal ben gideyim demesinden daha mantıklı olurdu

Ailesi de laf eder torunu getirmedin de sen neden geldin gelin yalnız diye

Bence akşam güzelce konuşun sizi bırakıp gitmesin

Aileniz aynı şehirde olsa da kapanmanın amacı da evde oturmak güzel güzel çekirdek ailenizle oturursunuz

Anne baba bebek birlikte olmaya alışırsınız
Ailesinim yanina gidemedi diye lohusali zehir etmesin kadina E ebaras guzelce kendi ailesinin yanina gitsin eside kendi ailesinin yanina

Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Bencillik yapmak mı??? Ay deliricem. Bencil olan siz değil eşiniz!! Hemde çok bencil. Yuhhh

Bu durumda gidiyorsa dönmesin geri. Ailesi de gel mi diyor. Asıl bencilliği kendisi yapmış. Minicik bebeği nasıl bırakır

Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Eşiniz tam bir denyo kusura bakmayın.

40 gün yalnız bırakmamak için normalde anne el kayınvalide nöbet beklerken kocanın bırakmaya kalkışması bir basiretsizlik. Anasının oğlum dur evladının eşinin başında lohusa kadın anca kendi evinde rahat eder demesi gerekirken...
Ya geç ne bencilliği. 15 günlük bebeyle daha hayata alışırken gidelim demesi bencillik.
Annenlerde de kalma. En azından kalacak şekilde davranma ki garanti bilmesin. Ben kendi başımın çaresine bakarım seni ilgilendirmez de.
O gitsin anasında kalsın. Zor günümde bıraktın gelme işlerine köyde devam et de.

15 günlük bebeli bir evde yaşasam, bebek kendimin olmasa bile bırakıp gidemem herhalde. eşiniz neyin kafasını yaşıyor anlamadım. erkekler de baba olmaya meraklıdır, daha 15 günlük bebeği bırakıp 20 gün nasıl görmemeyi göze alıyor. 6 ay ailesini görmeyen adama 20 gün tam kapanma mı fazlalık geldi yani.. bilemiyorum. herkes tatil zannedip memleketlere dönmeye başladı. çoğu olayın ciddiyetinin farkında değil. Allah akıl fikir versin eşinize..

Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasin

Siz aile değil misiniz? Ne demek 17 gün ailemin yanında olacağım. Acaba şu durumda kimin yanında olmasına ihtiyaç var. Eşinizin yokluğunda acil bir durum olsa, aileniz ihtiyacınızı giderse o zaman eşe ne gerek var. Siz zaten evde yalnız kalmazsınız. En basiti ekmek almaya bile gidemezsiniz küçük çocukla. Yeri gelecek gece uykusuz kalacaksın gündüz 1-2 saat çocuğa bakacak biri lazım. Gece emzirmeye kalktığında, uyuya kalmayasin diye biri olması lazım. Köye gitsen zaten olmaz. Muhtemelen ev sobalidir, istediğin yerde istediğin kadar emziremezsin, altını değiştirmen uyutman bile sorun olur, yıkamak sorun olur üstüne bir de kanaman devam ediyordur. Pedini bile rahat değiştirip atamazsın. Eşin bunları düşünemiyor mu? Nedir bu aile düşkünlüğü

Bencillik eşinizin yaptığı .Onca gün tek başınıza kalacaksınız bir ihtiyacınız olsa dışardan falan ne büyük düşüncesizlik ya.Ben köye gidiyorum ister gel ister gelme olur mu el kadar bebeyle?

Daha kirkiniz cikmamis lohusa donemindesiniz.simdi yaninizda olmayacaksa ne zaman olacak.gitmemekle iyi yapmissiniz

Adam bencilin en önde gideni
Sizi ailesine gitmeye zorluyor sen gitmezsem ben giderim diyor.
Hiç bu kadının ağrısı sızısı var mı?
Gece evde tek korkar mı?
Emzirirken uyur kalır mı diye düşünmüyor.
Ayrıca seni oraya götürmeye çalışıp şu virüslü ortamda bebekle oradan oraya dolaştırmaya çalışmasına ne demeli bilemedim.
Bu adam memlekette gidip oturduğu yerde de durmayacak
Yok akraba, yok komşu yok onlara gelenler dünya kadar mikrop taşıyacaklar.

gıtsın bence

"Gittiğin gibi geri dönme. 15 günlük bebek ile beni bırakıp ailesine giden biri zaten benim ailem olamamıştır demektir. Senden ne baba olur ne de eş."
Derdim ben 🤷‍♀️
bızım ulkemızde adamlar evlenınce kıymete bınıyor..bır delılık halı gıbı..
ıdda etmeler..illa gelin ..illa gıdın..karı kocayı bosatmak ıcınmı acaba

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Allah sabır versin...

Bebeğin sorumluluğu ağır gelmiş kaçmaya çalışıyor gibi geldi. Annenizin evinden getirdiniz zaten bebeği de. Kendinizi çok üzmeyin ama ne kadar bencil ve kırıcı olduğunu da söyleyin. Kimse böyle bir durumu kolay kolay affedip unutamaz. Ona en çok ihtiyaç duyduğunuz bir dönemdesiniz adam ne sizi ne bebeğini düşünüyor.

Bence bebişi aldığınız gibi annenize gidin. Sonrada geri dönmeyin.

Yani yuh ne yaptın diyeceksin ama benim eş olacak lohusa halimle 16 saat araba yolculuğu yapmamı istemişlerdi ve daha neler neler. Bende bebişle annemlerdeyim ve daha dönüş yok dedim onu kendi başına gönderdim, Ne zaman dava açarız bilmiyorum ya da anlaşmalı mı olur onuda bilmiyorum.

Kısa kestim ama demek istediğim acımam yok böyle erkeklere çünkü onlar bize acımıyor. Sanki bu çocuğu biz tek başımıza yaptık yazık gerçekten yazık..

X