- 27 Eylül 2010
- 1.525
- 1.913
- 45
buna izin verirsen ilerde daha cok ugrasirsin benden soylemesi..Bu sefer tartışma çıkıcak bu tartışmayı kaldırabilecek durumda değilim ne yapıcam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buna izin verirsen ilerde daha cok ugrasirsin benden soylemesi..Bu sefer tartışma çıkıcak bu tartışmayı kaldırabilecek durumda değilim ne yapıcam bilmiyorum
Canım valla ben henüz 3 günlük bebek iken babam annemi bırakıp tatile gitmiş Ama şimdiye bakıyorum yani babamın karakterine annem ona sus bile der susar ( ama dışarı çıktı mı millet onun elini öperek saygı gösterir genç olmasına rağmen ve herkes ondan korkar ) ve çocuklarına yani bize o kadar düşkündür ki bizim gözümüzden yaş dökülse onun canından can çıkar lafın kısası İnan bana herşey sadece bir olaydan ibaret değil ve aşırı alınganlık yapmamalısınKızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Sorup ne yapacak ki? Ben size bir soru sorayım izninizle... Katipsondanbir anlamı nedir?Sormuyor musun hayırdır diye? Bu ne iletişimsizliktir?
Gitmemiş.ne olmus gıtmısmı kocası
iyi bariGitmemiş.
Ne mi yapacak? 15 günlük bebeği ile lohusa karısını ardında bırakıp gidecekken, sonra fikir değiştirip kalmaya karar veren adam ne düşündü ben merak ederim, karısı neden etmesin? Büyük ihtimal çevreden çekindi, karısını elinde 40 ı çıkmamış bebe ile bıraktı demesinler diye.Sorup ne yapacak ki? Ben size bir soru sorayım izninizle... Katipsondanbir anlamı nedir?
karısı anasına gıder evı bırakıp dıye korkmus olmasınNe mi yapacak? 15 günlük bebeği ile lohusa karısını ardında bırakıp gidecekken, sonra fikir değiştirip kalmaya karar veren adam ne düşündü ben merak ederim, karısı neden etmesin? Büyük ihtimal çevreden çekindi, karısını elinde 40 ı çıkmamış bebe ile bıraktı demesinler diye.
Hiç sanmam. Muhtemelen canı istemedi.karısı anasına gıder evı bırakıp dıye korkmus olmasın
karısını goturmek ıcın gıdıcem dedı belkıde değilmıHiç sanmam. Muhtemelen canı istemedi.
İşte onları bırakıp gidecek adam öyle kırıyor ki, neden kaldığı umrunda olmuyor insanın... Yaşadığım olaylardan biliyorum.Ne mi yapacak? 15 günlük bebeği ile lohusa karısını ardında bırakıp gidecekken, sonra fikir değiştirip kalmaya karar veren adam ne düşündü ben merak ederim, karısı neden etmesin? Büyük ihtimal çevreden çekindi, karısını elinde 40 ı çıkmamış bebe ile bıraktı demesinler diye.
Bunlar çok iyi düşünceler. Ben bu bencil adamin yine kendi keyfiyle ilgili bir nedeni olduğunu sanıyorum. Gerçekten hiç merak etmiyorum.karısını goturmek ıcın gıdıcem dedı belkıde değilmı
baktı kadın lohusa halıyle gelmıyo oda vazgectı..
evlenınce erkeklerın cogu esı ıle aılesının arasında nasıl bır ılıskı kurması gerektıgını bılemıyorda beceremıyorda..olan kadına oluyo bu aradaİşte onları bırakıp gidecek adam öyle kırıyor ki, neden kaldığı umrunda olmuyor insanın... Yaşadığım olaylardan biliyorum.
olabılır arkadasım haklısınBunlar çok iyi düşünceler. Ben bu bencil adamin yine kendi keyfiyle ilgili bir nedeni olduğunu sanıyorum. Gerçekten hiç merak etmiyorum.
Aynen öyle. Benim gördüğüm eşi ailesi vs de mevzu değil. Erkekler bencil. Canları ne istiyor o önemli. Hiç ince düşünmüyorlar. Örn. Anneannesi ölmüş 3 adamın (kardeş bunlar) annelerinden börek istediğini duydum. Öldükten bir gün sonra. Kadının annesi ölmüş.evlenınce erkeklerın cogu esı ıle aılesının arasında nasıl bır ılıskı kurması gerektıgını bılemıyorda beceremıyorda..olan kadına oluyo bu arada
zıftın pekını yesın dıycemAynen öyle. Benim gördüğüm eşi ailesi vs de mevzu değil. Erkekler bencil. Canları ne istiyor o önemli. Hiç ince düşünmüyorlar. Örn. Anneannesi ölmüş 3 adamın (kardeş bunlar) annelerinden börek istediğini duydum. Öldükten bir gün sonra. Kadının annesi ölmüş.
Benim eşim beni çocuğumla bırakıp gittiğinde 4 yaşındaydı annesi bu eve ya eşin ve çocuğun ile gelirsin tek gellmezsin demiş eltim demişti.kıyameti koparmış.iki çocuğum da tedaviyle oldu.ilgi alaka tabi çocuklara özen ona göre oldu.bütün düzen çocuklara göre ayarlandı.iki çoocuğumla arası 7 yaş var nerdeyse.ama kıskanıyor.çocuklar uyudumu dibimde sohbet eder konuşur.ama çocuklar ayaktayken bizimle alakası yok.takılmaz çocukları dışarı ben çıkarırım genelde gelmek istemez.ama çocukları anneme bırakayım şehirdışına bile çıkarır beni boşanmayı çok istedim.her defasında bırakmadı.beni çok sever ikimizin kavgası yok çok iyi anlaşırız.çocuklar devreye girdi mi kavgalar küfürler havada uçuşur.