Kızlar en yakın arkadaşım 2 kez boşanmış iki çocuklu erkekle evlenmek istiyor....

birkusolsam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
81
-5
3
43
Sırf adamın kariyeri ve parası var diye.evlendiği 2 kadın da sorunluymuş güya adamın dediğine göre.bana hiç öyle gelmedi ama arkadaşım da evlenmekten ümidini kesmiş 40 yaşında bir bayan.artık son tren diye düşünüyor sanırım adam 45 yaşında bu arada.fikirlerniz nelerdir?

Sizi ilgilendirmez ki koca insan yani ayrıca iyi insan mı kötü insan mı bilemezsiniz size söz düşmez,kendi kararı sizin bu kadar endişelenmenizi anlamadım yaşar görür siz fikrinizi söyler çekilirsiniz ne dert ediyorsunuz bu kadar başka işiniz mi kalmadı

kesin o iki kadın sorunludur %100 adam melektir ama hayrına sorunluları çekiyordur ve cocuk yapıyordur net..
Ya teşekkğr ederim ciddi cevabınız için.her gırgıra alıyorlar nedense.ben de o iki kadının sorunlu olduğunu düşünmüyorum açıkçası.ayrıca yakın bir arkadaşım ve bana danışıyor.burda diğer üyelerin dediği gibi banane beni ilgilendirmez mi diyeyim.bne o huyda biri değilim.

Ya teşekkğr ederim ciddi cevabınız için.her gırgıra alıyorlar nedense.ben de o iki kadının sorunlu olduğunu düşünmüyorum açıkçası.ayrıca yakın bir arkadaşım ve bana danışıyor.burda diğer üyelerin dediği gibi banane beni ilgilendirmez mi diyeyim.bne o huyda biri değilim.
e siz de düşünmüyorsunuz burdaki hiçbir üye de buna inanmaz. bu aşırı klasik bir boşanmış erkek yalanıdır. utanmıyor mu acaba benle kariyerim param için evlendi sorunlu kadınlar demeye cocuklarının anneleri için. sırf bu açıklama bile yeter artar.

Ben gırgıra almadım, senın ve bebegın ıcın uzuluyorum hepsi o.

Siz uyarızı yaparsınız gerisi ilgilendirmez. Arkadaşınızın kendi hayatı. Kararlarının doğrusuyla yanlışıyla yanında olmanız gerekir. 45 yaşında bir adamın önceden evlenmiş ve 2 çocuklu olması normal. Arkadaşınız da 40 yaşında onun yaş itibariyle dengi insanların çoğu evlenmiş çocuklu insanlar olacaktır zaten. 2 kez evlenmiş olması da problem değil benim gözümde. Herkes insanlar için burda çok üye var 2.evliliğinde mutsuz olan bir ömür çekmek zorundalar mı iki kez boşanmamış olmamak adına?

Back
X