- 26 Nisan 2019
- 4.536
- 6.755
- 158
- 39
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.201
canım 2 günde bir yeni listeyi paylaşıyorum. 4444 adet Salavat-ı Tefriciyye'yi listedeki toplam üye sayımıza bölüyoruz. herkes eşit sayıda, 2 gün içinde okuyup bildirip yapıyor. bugün yeni katılmak isteyen arkadaşlarıda ekleyip Saat 18'den sonra yeni listeyi paylaşacağım, yeni liste paylaşılana kadar da arkadaşlar eksik okumalarını tamamlıyorlar. Hem gruptan hemde özel mesaj olarak sana kimin dua'sını, kaç adet , hangi tarihe kadar okuman gerektiğini haber vereceğimMerhaba siz sayı verecekmisiniz yoksa istedigimiz kadar okuya biliyormuyuz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim cnmcanım 2 günde bir yeni listeyi paylaşıyorum. 4444 adet Salavat-ı Tefriciyye'yi listedeki toplam üye sayımıza bölüyoruz. herkes eşit sayıda, 2 gün içinde okuyup bildirip yapıyor. bugün yeni katılmak isteyen arkadaşlarıda ekleyip Saat 18'den sonra yeni listeyi paylaşacağım, yeni liste paylaşılana kadar da arkadaşlar eksik okumalarını tamamlıyorlar. Hem gruptan hemde özel mesaj olarak sana kimin dua'sını, kaç adet , hangi tarihe kadar okuman gerektiğini haber vereceğim
Sahire gokce için okudum Allah kabul etsin inşallahbegonvil1985
Allah kabul etsin kızlarUmut_2019 Sahire Gökçe’nin niyetine okudum, Allah hayırlısıyla kabul etsin, duanın çok şükür oldu sevincini yaşatsın inşallah ☺ begonvil1985
Okuyorum kuzum az kaldı okudu sayabilirsinSahire Gökçe Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Mrvyvz4832
V Vavin
Mandalinvitamin
Mucizemm222
Sisko ama gururlu
aynen canım ya.. okuyorum görüyorum sayfayı ama bildirim mesaj yazamıyordum..site yetkisi. çözdü sıkıntıyıcanım hallettin mi sorunu? girebilmişsin çok sevindim
aynen canım ya.. okuyorum görüyorum sayfayı ama bildirim mesaj yazamıyordum..site yetkisi. çözdü sıkıntıyı
Ne güzel hemencecik okuyorsun. Helal olsun canım. MaşallahHazal arkadaşım için okudum Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH
Canım mesaj gelir gelmez başlıyorum hemen bitiyor. Yoksa gün geçtikçe son dakikaya kalıyor.Ne güzel hemencecik okuyorsun. Helal olsun canım. Maşallah
Okudum canım. Geç oldu kusura bakmayınSahire Gökçe Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
V Vavin
Mandalinvitamin
Mucizemm222
Sisko ama gururlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?