- 17 Mart 2018
- 1.554
- 661
- 53
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.161
Olur tabikide canım bu arada Sahire Gökçe arkadaşıma okudumKızlar, @Meral01 , @whiteice67 ve C cemkaraemre arkadaşlarımız listemize katılmak istiyorlar. Normalde liste başladıktan sonra almayız, çünkü ilk kişilere okumadıkları için hak geçmemesi adına... Ama listenin henüz çok başındayız, eğer onayınız varsa ben alınmasından tarafım. Eğer 3'ü de listeye katılırsa 26 kişi olacağız,
Dua sahibi :169
Dua Kardeşi:171 adet okuyacak
onaylıyorsanız, yarın ki yeni listeye adlarını dahil ediyim
Sorun yok cnm da dua sahibi fazla sayıyı kardeşler kalanı okumalı bence cok fark etmez ama hep bu şekilde yapıyorduk biz öncedenKızlar, @Meral01 , @whiteice67 ve C cemkaraemre arkadaşlarımız listemize katılmak istiyorlar. Normalde liste başladıktan sonra almayız, çünkü ilk kişilere okumadıkları için hak geçmemesi adına... Ama listenin henüz çok başındayız, eğer onayınız varsa ben alınmasından tarafım. Eğer 3'ü de listeye katılırsa 26 kişi olacağız,
Dua sahibi :169
Dua Kardeşi:171 adet okuyacak
onaylıyorsanız, yarın ki yeni listeye adlarını dahil ediyim
Estagfurullah arkadasım bır takıntım var esım bebegımı ıstememsıtı ayrıyız bebegımı sucluyorum ona kotu davranıyorum bebegıme ıyıdavranmak sıfalanmak ıstıyorum takıntımı yenmek ıstıyorum nolur gruba alın konu da acarım tabı kı ne gerekıyorsa yaparım!Kımın duasının kabul olacagı bellı olmaz arkadaslarım tek demenızı ıstedıgım dua NOLUR cemkaraemre nıcklı arkadasımızın TAKINTISI GEÇSİN DUASI KABUL OLSUN BEBEĞİNİ SEVSİN İYİ DAVRANSIN.
Ne yapmam gerek günde kaç tane okumam lazım arkadaşım bana yol gösterir misin? Allahım hepınızden razı olsun oruclarınızı namazlarınızı kabul etsın.Gunahlarımızı bagıslasın.
Ben aldm 2 adeti kızlar 191 okumuş oldum yani sahire için okTuğçe Arkadaşımız için Okundu Bildirimi Yapmayanlar
V Vavin
Mucizemm222
@Cacaben
Kızlar Elçin arkadaşımız 2 adet fazla okumuş, henüz bitirmediyseniz biriniz 2 adet az okuyabilir mi?
evet canım öyle yapıyorduk, mesela şuan dua sahibi 198; okuyor dua kardeşide 193Sorun yok cnm da dua sahibi fazla sayıyı kardeşler kalanı okumalı bence cok fark etmez ama hep bu şekilde yapıyorduk biz önceden
Canım ben Tuğçe arkadaşa fazla okumuştum eksik olmasın sahireden bir önceki arkadasa :)Sahire kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallah
Asla habersiz bırakmayacagım soz verıyorum.Hemen yarın gruba eklendıkten sonra Allahın ıznı ıle namazıma ve nıyetıme baslayacagım. Ben sımdı her gun 169 tane mı okuyacagım arkadasım kac gun okumam gerekıyor? Yardımınız ıcın sımdıden Allah razı olsun ben beklerım, listenın sonunda da olsam yeter ki evladımın yuzu suyu hurmetıme duam kabul olsun Rabbim sizi ve gruptaki arkadaşlarımı vesile kılsın inşAllah kabul edilirim.Canım benim ya.. Bak bu gruptaki bir çok arkadaşımız sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek için dua'cılar, sen onlarla sohbet ettikçe sahip olduğun nimetin farkına varacaksın. Sakın seni kınadığımızı sanma, bu dünyada herkesin imtihanı bambaşka. İnşallah arkadaşlarda onay verir, yarın ki yeni listeye hemen dahil ederim seni.
Listedeki kişi sayısı kadar 4444 adet Salavat-ı Tefriciyeyi bölüşüyoruz, Dua'sı yapılacak olan arkadaşımız 2 rekat namazını kılıp, 21 adet ''Estağfurrullah el-azim ve etubu İleyh'' okuyarak dileğine niyetleniyor. '' Allah'ım beni fakirlikten, hastalıktan veya ........ derdimden kurtar '' gibi. Bu şekilde tefriciyye'sini başlattıktan sonra bizde bölüştüğümüz sayıca okuyarak 4444 adeti tamamlıyoruz. Yeni listeyi önce grupta paylaşıyorum, sonra da etiket gitmemiş yada grup sayfasından listeyi takip etmek zor olabileceğinden özel mesaj atarak haber veriyorum.
Listede olursan tek ricam, zamanında okuman yada habersiz bırakmaman. Bu listede bir çok arkadaş , haklı olarak bir an önce sıranın kendisine gelmesini bekliyor, dua'lar zamanında okunmayınca grubun da motivesi düşüyor ve yaprak dökümü gibi dağılmalar başlıyor.
Tmm sorun yok sahire ye 2 eksik okudum senin 2yi koydum 193 etti ben Tuğçeye 193 adet okumuştum zaten önceki arkadasa yaniCanım ben Tuğçe arkadaşa fazla okumuştum eksik olmasın sahireden bir önceki arkadasa :)
Yani fazla okudugunu sahire arkadasa hediye ettik okTmm sorun yok sahire ye 2 eksik okudum senin 2yi koydum 193 etti ben Tuğçeye 193 adet okumuştum zaten önceki arkadasa yani
Ben Tuğçe ye fazla okudugunu görmemişim şuan okudugumız arkadasa fazla okudun sandm olmazsa ben kendim okuyayım 2 adet daha... Tuğçe ye okumayan biri eklesin o 2 yiYani fazla okudugunu sahire arkadasa hediye ettik ok
Tmm sıkıntı değil cnm ben bilmiyorsan diye tavsiyede bulunayım diye dedm Allah razı olsnevet canım öyle yapıyorduk, mesela şuan dua sahibi 198; okuyor dua kardeşide 193
26 kişi olunca tam ayarlama yapamadım, dua kardeşlerine 170 versem, dua sahibine 194 kalıyor. Fark çok fazla olabilir diye dua kardeşlerine 171 verdim. Böylece dua sahibine 169 kalıyor.
Anladım canım tamamdırYani fazla okudugunu sahire arkadasa hediye ettik ok
Canım şu şekilde ilerliyoruz,Selam kizlar bende katılabilirmiyim gunluk mu okunuyor kac adet okunuyor bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?