- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.961
- 248
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.241
50 tane okudum canm Allah kabul etsin acil şifalar versin inşallahAmin cnm Allah razı olsun bitirince sayı verirseniz sevinirim
Ağzına yüreğine sağlık50 tane okudum canm Allah kabul etsin acil şifalar versin inşallah
Ağzına yüreğine sağlık
Hic konusmadan cekersem ya şafi diyorum 100 olunca ya safi cellecelaluhu diyorumcanım Ya Şafi zikrini çekerken, Ya Şafi Celle Celaluhu diye mi çekiliyor yoksa sadece Ya Şafi dememiz yeterli mi
Nasıl istersen cnm fark etmez ben ya Şafi diyorum sadececanım Ya Şafi zikrini çekerken, Ya Şafi Celle Celaluhu diye mi çekiliyor yoksa sadece Ya Şafi dememiz yeterli mi
500 tane okudum canım rabbim şu mübarek günde şafi ismiyle sifalandirsin babanı ınsaalhNasıl istersen cnm fark etmez ben ya Şafi diyorum sadece
Allah razı olsn cnm hepinizden de Amin bütün şifa bekleyenlere de inşallah şifasını versn500 tane okudum canım rabbim şu mübarek günde şafi ismiyle sifalandirsin babanı ınsaalh
Hazal arkadaşımız için okudum
begonvil1985 canım sanırım listede bir yanlışlık var @Tospaagtd i yazmayı unutmuşsun 3.sıradaydı.
Ben okudum ama okumayanlar varsa sayı eşitlersiniz, sen yinede sayıyı tekrar gözden geçirirsin ben hesapladım eğer tuğçe kardeşimiz çıkmadıysa 4.444+165 oluyor sayı
Ben değiştiririm canım. Rabbim o minik kalbi korusun inşallah. Evladını benim için sevgiyle öper misin.SIRASINI BENIMLE DEGISMEK ISTEYEN BIR KARDESDIM VARMI NOLUR BEBEGIM ICIN? O UZULMESIN DIYE NOLURSUNUZ?
700 tane çektim. Rabbim şifa versin inşallahBu arada çekecek arkadaşlar Hatice oğlu Hikmet diye niyet alırsa iyi olur unutmuşum demeyi
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun cnm700 tane çektim. Rabbim şifa versin inşallah
tamam canım yarın paylaşacağım listede değiştireceğimBen değiştiririm canım. Rabbim o minik kalbi korusun inşallah. Evladını benim için sevgiyle öper misin.
begonvil1985 sıramızı değiştirir misin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?