B Beyzademir1920 bak bu mesajda

Hazal kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallah

Hazal arkadaşımız için okudum

begonvil1985 canım sanırım listede bir yanlışlık var 5 528mucizemmm i yazmayı unutmuşsun 3.sıradaydı.
Ben okudum ama okumayanlar varsa sayı eşitlersiniz, sen yinede sayıyı tekrar gözden geçirirsin ben hesapladım eğer tuğçe kardeşimiz çıkmadıysa 4.444+165 oluyor sayı

Mrb bu liste yenimi ben kendim için tefriciye başladım da çektiğim şeyi ile birlikte size katılsam olur mu . Toplu hatim yapınca uyor demi tefriciye

Arkadaşlarım canlarım günaydın bize sıranın ne zaman geleceğini nasıl hesap ediyoruz şimdi listedeki Tuğçe arkadaşımız. Cumasaat 1800'de onun duası bitecek sıra aysem arkadasa geçecek böyle böyle 2 gün sayıyorum.Bana 22 haziranda geliyor NOLUR BENIMKINI BİRAZ DAHA ÖNE ÇEKİN YALVARIRIM...mumkun degilse de Allah razı olsun ama en azından 2 kısı one ceksenız beni 18 haziran olsa ıse baslamadan duam kabul olsun haziran ortası ise baslıyorum YALVARIRIM YALVARIRIM begonvil1985 bu arada Hazal arkadasımız ıcın 66 adet bitirdim 100 adet kaldı onu da bugun bitireegım ınsallah.

*Tecrübe ile sabittir.*
*Yasin süresinin son 2 ayeti 1001 kere okudunmu kabul olmayacak dua yok biiznillah( Allah'in izni ile).. Ramazanın son 10 günü içerisinde okunması gerekli. tüm dualarimizin kabul olması dileğiyle yardım bekleyen herkese iletelim..*
*Rabbim Bedenlerımıze Ve Ruhanıyetımıze SIFA IKRAMETSİN Tüm Şerlerden korktuklarimızdan El emın eylesın*
*Son iki ayet*

*100 defe Günluk Okuyoruz*

*إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ*
*فَسُبْحَانَ الَّذِي بِيَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ*

*“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).*
*Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu kulli şey’in ve ileyhi turceûn(turceûne).”*

Not özelhale gırecek olan oncden Tamamlasın ..
Gunluk okumakdakı Buyuk maksad 10 gun ıcınde Kadır gecesıne veya gününe denk gelmesı sebebıyle duamızın kabul olmasıdır...
Isteyen Gunluk 1000 kere okur ...
Kendinize okumak istersiniz belki rabbim kabul etsin

Kızlar merabalar sizden Bi ricam olacaktı şu mübarek günde Allah rızası için ya Şafi çekermisinz ne kadar çekebilirseniz babam cok rahatsız epilepsi ve koa hastası bu virusden dolayı doktora da götüremiyoruz ilaçlarını içiyor sadece evde durumu kötüye gidiyor lütfen okuyabilen bana özelden yada buradan bildirebilir mi şimdiden teşekkür ederim Allah kimseye çaresizlik vermesin sağlıkla kalın

Canım bu konuda dua bölümünde konu aç, yardımcı olur hanımlar

Hazal arkadaşımıza okudum Rabbim kabul eylesin

canım 5 528mucizemmm yani Tuğçe arkadaşımız ayrılmak zorunda kaldı gruptan, o yüzden ismini listeden çıkardım. Dolayısıyla herkesin ismi bir sıra üste taşındı, yeni gelen arkadaşları da listenin sonuna ekledim.

canım ben çekeceğim, şimdiden bir syaı belirtmeyeyim, gücüm yettiğince devam edeceğim. Allah tez zamanda şifasını versin inşallah

canım sırasını seninle değiştirmek isteyen bir arkadaş varsa aranızda anlaşıp bana bildirirsiniz, ben yerlerinizi değiştiririm listede. Benim sıram geçtiği için kendi sıramla değiştiremiyorum
canım 66 adet bitirmişsin, Toplamda 165 okuyacağız. 99 kaldı, fazla okuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…