- 15 Kasım 2014
- 178
- 161
- 32
- Konu Sahibi Limonagacii06
1000 tane ben aldım canım kalan 3350:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Razi olsun ❤Kızlar sizin 100 tane okudum kalan 3250
Maşallah canım ya çok hızlısın Allah razı olsun:)Kizlar ben bitirdim Allah kabul etsin
Kızlar ben şimdi bitirebildim Allahım kabul etsin inşallahSelam kızlar ben bitiremedim ama yarın akşama tamamliycam. Siz de bitiremediniz sanırım. Canımız sağolsun :)
Canım benim sakin bırakma kendini dua edeceğim insallahKızlar o kadar üzgünüm ki bende 5 cm kist cıktı. Eşimde de 3 ay öncesi sperm testi vermişti ileri biz hareketi düşük çıkmıştı ilaç tedavisi uygulandı. Fakat ise yaramamış bugün tekrar test verdi . Değerleri aksine düşmüş artacağı yerde. Doktor varikosal ameliyatı önermiş. Nasıl zor bi süreymiş bu işler. Elimden geldiğince her ay kürler yapıyorum ilaç içti dualar ediyoruz. Ama yine de olmuyor ( şimdi ikimizde de sorun cıktı. Yaptığımız dua için teşekkür ederim benden sonraki arkadaş için de duamı yapacağım sonra buraya da ara vermek istiyorum. Duanizi eksik etmeyin nolur
Kızlar o kadar üzgünüm ki bende 5 cm kist cıktı. Eşimde de 3 ay öncesi sperm testi vermişti ileri biz hareketi düşük çıkmıştı ilaç tedavisi uygulandı. Fakat ise yaramamış bugün tekrar test verdi . Değerleri aksine düşmüş artacağı yerde. Doktor varikosal ameliyatı önermiş. Nasıl zor bi süreymiş bu işler. Elimden geldiğince her ay kürler yapıyorum ilaç içti dualar ediyoruz. Ama yine de olmuyor ( şimdi ikimizde de sorun cıktı. Yaptığımız dua için teşekkür ederim benden sonraki arkadaş için de duamı yapacağım sonra buraya da ara vermek istiyorum. Duanizi eksik etmeyin nolur