• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🔹🔷🔹TEFRİCİYE LİSTEMİZ🔹🔷🔹

1. @Umut_2019 :dua:
2. begonvil1985 begonvil1985 :dua:
3. 5 528mucizemmm :dua:
4. @hadisse
5. @Saadetim33:dua:
6. @Azraam1718:dua:
7. @H M:dua:
8. @whiteice67:dua:
9. @ayseMsb
10. merve merve :dua:
11. @hasbeee:dua:
12. @2019 mutluluk
13. @Deryaa123:dua:
14. Elçin
15. @Vavin
16. yalutserkan yalutserkan :dua:
17. @Snigurucka
18. @Bademmm388:dua:
19. @Mujito:dua:
20. @Feslegen:dua:
21. @ndulaak:dua:
22. Ocalh Ocalh :dua:
23. @3 cicek annesi:dua:
24. @whiteice67 (arkadaşı için):dua:
25. @caramel_7:dua:
26. kunfeyekun__ kunfeyekun__ :dua:
27. @Modasever

28. @mimiraculum:dua:
İsmim Hilal. Allahım anneme babama ablama kardeşime kızıma ve eşime sağlık sıhhat bol şifalar ver. Onların yokluklarını gösterme bize çekemeyeceğimiz yük yükleme Allahım. Bizlere Firdevs cennetini nasip eyle, Bize namaz aşkı ver namazlarımı eksiksiz kılmayı hiç bırakmamayı eşime ve bana nasip et. Bizlere iyi birer anne baba olmayı çocuğumuzu dini yönden eğitebilme gücünü kuvvetini ver. Allah’ım ilmimi artır, gönlümde yatanı hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle Rabbim. Hayırlısıysa hayırlı sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı annesine babasına itaatkar Hz. Yusuf yüzlü güzel huylu sağlıklı bir Salih erkek evlat ver. Kimsenin kucağını boş bırakma duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle ülkemizi tüm müslüman alemini virüsten koru bir an önce bu belayı def et Rabbim. Amiin amiin amin. Allah cümlemizden razı olsun🙏🏻

Kızlar @15yusra11 arkadaşımız geçen cuma’dan beri siteye giriş yapmadığı ve son 3 arkadaşımıza okundu bildirimi yapmadığı için yeni listeye eklemedim. Profil mesajlarında da abisinin hastalığı için duâ istemiş. Siteye tekrar giriş yaptığında ekleyeceğim, şimdilik onun sayısını bölüşelim, geldiğinde tekrar düşeriz. Duâ sahibi arkadaş 151, ve bizler 159 adet okuyacağız. 4 Mayıs Pazartesi Saat 15’e kadar okundu bildirimi yaparsanız çok sevinirim.

Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
B Beyzademir1920 bak bu mesajda

🔹🔷🔹TEFRİCİYE LİSTEMİZ🔹🔷🔹

1. begonvil1985 begonvil1985 165
2. kunfeyekun__ kunfeyekun__ - 165
3. @Umut_2019 165

4. @Saadetim33 154
Adım Hazal.

Duam:bismillahirahmanirahim Rabbım evladımı aklen bedenen ruhen sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip et. Dermansız dert verme. Şafi ismiyle şifa ver evladıma başındaki kist gitsin.
Allahım sen ol dersen olur eşime hayırlı işler nasip et. Bir saniye bile bizi nefsimizle başbaşa bırakma. Bana da eşime de irade ver hayırlı sağlıklı bir şekilde kilolarımızı verelim.amin Amin amin

Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın gönlünden geçeni kabul et yarabbi

5. @ayseMsb 165
6. @Mrvyvz4832 165
7. @caramel_7 - 165
8. @Nzlnaz - 165
9. Ocalh Ocalh - 165
10. @Vavin 165
11. @Deryaa123 - 165
12. @mimiraculum - 165
13. @Mucizemm222 - 165
14. @Tanemruyasu - 165
15. yalutserkan yalutserkan - 165
16. @Bademmm388 -165
17. @kzmkzm -165
18. S sibellcim - 165
19. N Nana - 165
20. @humanbeings - 165
21. @Cacaben - 165
22. @Sisko ama gururlu - 165
23. C cemkaraemre 165
24. @whiteice67 165
25. Meral01 Meral01 165
26. @Kara_gozlum 165

27. @denizaslim 165

Hazal
arkadaşımızın dua'sı için 165 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 15 Mayıs Cuma Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim :dua:

Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Hazal kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallah

Hazal arkadaşımız için okudum 🌷

begonvil1985 begonvil1985 canım sanırım listede bir yanlışlık var 5 528mucizemmm i yazmayı unutmuşsun 3.sıradaydı.
Ben okudum ama okumayanlar varsa sayı eşitlersiniz, sen yinede sayıyı tekrar gözden geçirirsin ben hesapladım eğer tuğçe kardeşimiz çıkmadıysa 4.444+165 oluyor sayı

Mrb bu liste yenimi ben kendim için tefriciye başladım da çektiğim şeyi ile birlikte size katılsam olur mu . Toplu hatim yapınca uyor demi tefriciye

Arkadaşlarım canlarım günaydın bize sıranın ne zaman geleceğini nasıl hesap ediyoruz şimdi listedeki Tuğçe arkadaşımız. Cumasaat 1800'de onun duası bitecek sıra aysem arkadasa geçecek böyle böyle 2 gün sayıyorum.Bana 22 haziranda geliyor NOLUR BENIMKINI BİRAZ DAHA ÖNE ÇEKİN YALVARIRIM...mumkun degilse de Allah razı olsun ama en azından 2 kısı one ceksenız beni 18 haziran olsa ıse baslamadan duam kabul olsun haziran ortası ise baslıyorum YALVARIRIM YALVARIRIM begonvil1985 begonvil1985 bu arada Hazal arkadasımız ıcın 66 adet bitirdim 100 adet kaldı onu da bugun bitireegım ınsallah.:KK9::nazar:

*💪Tecrübe ile sabittir.*
*Yasin süresinin son 2 ayeti 1001 kere okudunmu kabul olmayacak dua yok biiznillah( Allah'in izni ile).. Ramazanın son 10 günü içerisinde okunması gerekli. tüm dualarimizin kabul olması dileğiyle yardım bekleyen herkese iletelim..*
*🤲Rabbim Bedenlerımıze Ve Ruhanıyetımıze SIFA IKRAMETSİN 🤲 Tüm Şerlerden korktuklarimızdan El emın eylesın*
*Son iki ayet📌*

*💪100 defe Günluk Okuyoruz✋🏻*

👈🏻 *إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ*
*فَسُبْحَانَ الَّذِي بِيَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ*

*“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).*
*Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu kulli şey’in ve ileyhi turceûn(turceûne).”*

‼️Not özelhale gırecek olan oncden Tamamlasın ..
Gunluk okumakdakı Buyuk maksad 10 gun ıcınde Kadır gecesıne veya gününe denk gelmesı sebebıyle duamızın kabul olmasıdır🤲🤗...
Isteyen Gunluk 1000 kere okur ...💪👍
Kendinize okumak istersiniz belki rabbim kabul etsin 🤲🤗

Kızlar merabalar sizden Bi ricam olacaktı şu mübarek günde Allah rızası için ya Şafi çekermisinz ne kadar çekebilirseniz babam cok rahatsız epilepsi ve koa hastası bu virusden dolayı doktora da götüremiyoruz ilaçlarını içiyor sadece evde durumu kötüye gidiyor lütfen okuyabilen bana özelden yada buradan bildirebilir mi şimdiden teşekkür ederim Allah kimseye çaresizlik vermesin sağlıkla kalın

Kızlar merabalar sizden Bi ricam olacaktı şu mübarek günde Allah rızası için ya Şafi çekermisinz ne kadar çekebilirseniz babam cok rahatsız epilepsi ve koa hastası bu virusden dolayı doktora da götüremiyoruz ilaçlarını içiyor sadece evde durumu kötüye gidiyor lütfen okuyabilen bana özelden yada buradan bildirebilir mi şimdiden teşekkür ederim Allah kimseye çaresizlik vermesin sağlıkla kalın
Canım bu konuda dua bölümünde konu aç, yardımcı olur hanımlar 🙏

🔹🔷🔹TEFRİCİYE LİSTEMİZ🔹🔷🔹

1. begonvil1985 begonvil1985 165
2. kunfeyekun__ kunfeyekun__ - 165
3. @Umut_2019 165

4. @Saadetim33 154
Adım Hazal.

Duam:bismillahirahmanirahim Rabbım evladımı aklen bedenen ruhen sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip et. Dermansız dert verme. Şafi ismiyle şifa ver evladıma başındaki kist gitsin.
Allahım sen ol dersen olur eşime hayırlı işler nasip et. Bir saniye bile bizi nefsimizle başbaşa bırakma. Bana da eşime de irade ver hayırlı sağlıklı bir şekilde kilolarımızı verelim.amin Amin amin

Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın gönlünden geçeni kabul et yarabbi

5. @ayseMsb 165
6. @Mrvyvz4832 165
7. @caramel_7 - 165
8. @Nzlnaz - 165
9. Ocalh Ocalh - 165
10. @Vavin 165
11. @Deryaa123 - 165
12. @mimiraculum - 165
13. @Mucizemm222 - 165
14. @Tanemruyasu - 165
15. yalutserkan yalutserkan - 165
16. @Bademmm388 -165
17. @kzmkzm -165
18. S sibellcim - 165
19. N Nana - 165
20. @humanbeings - 165
21. @Cacaben - 165
22. @Sisko ama gururlu - 165
23. C cemkaraemre 165
24. @whiteice67 165
25. Meral01 Meral01 165
26. @Kara_gozlum 165

27. @denizaslim 165

Hazal
arkadaşımızın dua'sı için 165 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 15 Mayıs Cuma Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim :dua:

Hazal arkadaşımıza okudum Rabbim kabul eylesin

Hazal arkadaşımız için okudum 🌷

begonvil1985 begonvil1985 canım sanırım listede bir yanlışlık var 5 528mucizemmm i yazmayı unutmuşsun 3.sıradaydı.
Ben okudum ama okumayanlar varsa sayı eşitlersiniz, sen yinede sayıyı tekrar gözden geçirirsin ben hesapladım eğer tuğçe kardeşimiz çıkmadıysa 4.444+165 oluyor sayı
canım 5 528mucizemmm yani Tuğçe arkadaşımız ayrılmak zorunda kaldı gruptan, o yüzden ismini listeden çıkardım. Dolayısıyla herkesin ismi bir sıra üste taşındı, yeni gelen arkadaşları da listenin sonuna ekledim.

canım ben çekeceğim, şimdiden bir syaı belirtmeyeyim, gücüm yettiğince devam edeceğim. Allah tez zamanda şifasını versin inşallah

Arkadaşlarım canlarım günaydın bize sıranın ne zaman geleceğini nasıl hesap ediyoruz şimdi listedeki Tuğçe arkadaşımız. Cumasaat 1800'de onun duası bitecek sıra aysem arkadasa geçecek böyle böyle 2 gün sayıyorum.Bana 22 haziranda geliyor NOLUR BENIMKINI BİRAZ DAHA ÖNE ÇEKİN YALVARIRIM...mumkun degilse de Allah razı olsun ama en azından 2 kısı one ceksenız beni 18 haziran olsa ıse baslamadan duam kabul olsun haziran ortası ise baslıyorum YALVARIRIM YALVARIRIM begonvil1985 begonvil1985 bu arada Hazal arkadasımız ıcın 66 adet bitirdim 100 adet kaldı onu da bugun bitireegım ınsallah.:KK9::nazar:

canım sırasını seninle değiştirmek isteyen bir arkadaş varsa aranızda anlaşıp bana bildirirsiniz, ben yerlerinizi değiştiririm listede. Benim sıram geçtiği için kendi sıramla değiştiremiyorum
canım 66 adet bitirmişsin, Toplamda 165 okuyacağız. 99 kaldı, fazla okuma:KK22:

Back