- 26 Nisan 2019
- 4.536
- 6.755
- 158
- 39
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.181
canım sana iki kişi kaldı bildirim yapmayan, Sahire Gökçe Arkadaş içinde yarın 18'e kadar vakit var inşallah o zamana kadar daha hızlı ilerlerbegonvil1985 neden okumayanlar hala yazmıyor devamlı siteye giren insanlar
Benim için sorun yok canımkimin duası kabul olur belli olmaz
Benim için sorun yok mutlu olurum
Bence de kımın ıhtıyacı varsa alalım arkadaşlar duayı paylaşmak kadar güzel bir şey yoktur
Sahire arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşallah
Yeni katılmak isteyenleri de alalım bence benim için de hiç sakıncası yok canım
Tmm canim ben kendim hergun okuyorum katilmak isterim insaallahCanım şu şekilde ilerliyoruz,
eğer sende listeye katılırsan listede 27 kişi olacağız. Okunacak olan 4444 adet Salavat-ı Tefriciyye 'yi 27 kişiye eşit sayıda bölüştürüyoruzz. Listede yazılan sırayla , sırası gelen arkadaşımızın dua'sına niyetlenerek bölüştürülen sayı kadar Salavat-ı Tefriciyye'yi 2 gün içerisinde okuyup bildirim yapıyoruz. Ben zaten seni yönlendiriceğim, dua sırası geldiğinde de Tefriciyye'nin nasıl başlatacağını anlatacağım.
Dua sırası sana gelene kaadar, isminin yanında yazılan sayı kadar Salavat-ı Tefriciyye'yi istenilen tarihe kadar okuyup bildirim yapıyorsun
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Kusura bakmayın ancak gure bildim ben kesin katılmak istiyorum herkese de tskr ediyorumKızlar yeni katılacak arkadaşları yeni listede ekleyeceğim , okuyacağımız sayıyı size tekradan mesaj olarakta atacağım.
____________________________________________________________________________________________________________________
Kızlar katılımınız kesin değil mi?
yeni listede sizi ekliyorum
Meral01
W whiteice67
C cemkaraemre
Kara_gozlum
Benim için sorun yok canım.Kızlar,Meral01 , W whiteice67 ve C cemkaraemre arkadaşlarımız listemize katılmak istiyorlar. Normalde liste başladıktan sonra almayız, çünkü ilk kişilere okumadıkları için hak geçmemesi adına... Ama listenin henüz çok başındayız, eğer onayınız varsa ben alınmasından tarafım. Eğer 3'ü de listeye katılırsa 26 kişi olacağız,
Dua sahibi :169
Dua Kardeşi:171 adet okuyacak
onaylıyorsanız, yarın ki yeni listeye adlarını dahil ediyim
Sağol cnmSahire gökçe için okudum. Allah kabul etsin inşallah
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz 🖐
Merhaba siz sayı verecekmisiniz yoksa istedigimiz kadar okuya biliyormuyuz. Bilgilendirirseniz sevinirim.Kızlar yeni katılacak arkadaşları yeni listede ekleyeceğim , okuyacağımız sayıyı size tekradan mesaj olarakta atacağım.
____________________________________________________________________________________________________________________
Kızlar katılımınız kesin değil mi?
yeni listede sizi ekliyorum
Meral01
W whiteice67
C cemkaraemre
Kara_gozlum
sayı verilicekMerhaba siz sayı verecekmisiniz yoksa istedigimiz kadar okuya biliyormuyuz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bugün 18:00 dan sonraMerhaba siz sayı verecekmisiniz yoksa istedigimiz kadar okuya biliyormuyuz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bugün 18:00 dan sonraMerhaba siz sayı verecekmisiniz yoksa istedigimiz kadar okuya biliyormuyuz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahbiraz geç oldu. Kusura bakmayın
canım hallettin mi sorunu? girebilmişsin çok sevindimsayı verilicek
Allah razı olsun canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah5 528mucizemmm Tuğçe canım dua'n tamamlandı, Allah kabul etsin , gönlündeki muradını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?