TEFRİCİYE LİSTEMİZ

1. begonvil1985 193
2. kunfeyekun__ - 193
3. 5 528mucizemmm - 193

4. Umut_2019 - 198
İsmim Sahire Gökçe;
Ya Rabbi Sahire Gökçe kuluna Hidayet ver. Borçlarını da tez zamanda bitirmeyi nasip et.

5. M M_atruska - 193
6. ayseMsb - 193
7. Mrvyvz4832 -193
8. caramel_7 - 193
9. Nzlnaz - 193
10. Ocalh - 193
11. V Vavin - 193
12. @Deryaa123 - 193
13. mimiraculum - 193
14. Mucizemm222 - 193
15. T Tanemruyasu - 193
16. yalutserkan - 193
17. B Bademmm388 -193
18. kzmkzm -193
19. @sibell13 - 193
20. N Nana - 193
21. humanbeings - 193
22. Cacaben - 193
23. Sisko ama gururlu - 193

Sahire Gökçe arkadaşımızın dua'sı için 193 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 13 Mayıs Çarşamba Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim

Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.

Benim için sorun yok canım kimin duası kabul olur belli olmaz
Benim için sorun yok mutlu olurum
Bence de kımın ıhtıyacı varsa alalım arkadaşlar duayı paylaşmak kadar güzel bir şey yoktur
Sahire arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşallah
Yeni katılmak isteyenleri de alalım bence benim için de hiç sakıncası yok canım

Kızlar yeni katılacak arkadaşları yeni listede ekleyeceğim , okuyacağımız sayıyı size tekradan mesaj olarakta atacağım.

____________________________________________________________________________________________________________________

Kızlar katılımınız kesin değil mi?
yeni listede sizi ekliyorum
Meral01
W whiteice67
C cemkaraemre
Kara_gozlum

Tmm canim ben kendim hergun okuyorum katilmak isterim insaallah

Kusura bakmayın ancak gure bildim ben kesin katılmak istiyorum herkese de tskr ediyorum

Benim için sorun yok canım.

Merhaba siz sayı verecekmisiniz yoksa istedigimiz kadar okuya biliyormuyuz. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba siz sayı verecekmisiniz yoksa istedigimiz kadar okuya biliyormuyuz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bugün 18:00 dan sonra begonvil1985 arkadaşımız okuyacağımız kişiyi ve sayıyı bize hem burdan hem de özel mesaj atarak bildirecek. Şu an birşey yapmanıza gerek yok. Akşam yeni arkadaşa okuruz hep birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…