- Konu Sahibi humanbeings
- #1.241
AMİN AMİN AMİNhumanbeings canım çok emek verdin herbirimizle ilgilendin Allah senden de razı olsun. Rabbim dualarımızın oldu sevincini hepimize yaşatsın inşallah bu mübarek aylar hürmetine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN AMİN AMİNhumanbeings canım çok emek verdin herbirimizle ilgilendin Allah senden de razı olsun. Rabbim dualarımızın oldu sevincini hepimize yaşatsın inşallah bu mübarek aylar hürmetine
Gamze için okudum rabbim kabul etsin inşallah humanbeingsListemizin son duasını paylaşıyorum. Allah hepinizden razı olsun, gönüllerinizden geçen, hep birlikte amin dediğimiz dualar hayırlısıyla kabul olsun inşallah
Duamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi; hersey_dua_ile Gamze
Niyeti; Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Ya Rabbim sen Vedud isminle eşim ve görümcemin sevgisini arttır Cami isminle birleştir barıştır onlari. Aynı evde yabancı gibi olmasınlar. Sen evimizin huzurunu arttır Allahım. Sen yuvama mutluluk ve bereketler ihsan eyle. Namazımı da dualarımı da daim ve kabul eyle.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.amin
Dua sahibi; 178 Adet
Dua arkadaşı; 158 Adet okuyacak.
Son tarih; 26.03.2021
1. @_reyyan
2. humanbeings
3. Sadelikherseydir
4. safi.naz
5. @Umut_2019
6. Aktif Lora
7. BettyRuble
8. Hemsirecik
9. M M_atruska
10. E Ebruazra
11. Calypso95
12. polokey2244
13. kavs-i kuzah
14. S Sabr-Sukur-Dua
15. A Asel Erva
16. love_story
17. Sadelikherseydir ablası
18. Sadelikherseydir annesi
19. Rbcl
20. Leyl-i-fer
21. hersey_dua_ile 1
22. hersey_dua_ile 2
23. terliksuu
24. K Kirazxyz
25. S Suskunhanim
26. mutlulukbenihicbirakma
27. SoLeiL12
28. mutlulukbenihicbirakma kardeşi
Gamze için okudum Allah kabul etsin.Listemizin son duasını paylaşıyorum. Allah hepinizden razı olsun, gönüllerinizden geçen, hep birlikte amin dediğimiz dualar hayırlısıyla kabul olsun inşallah
Duamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi; hersey_dua_ile Gamze
Niyeti; Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Ya Rabbim sen Vedud isminle eşim ve görümcemin sevgisini arttır Cami isminle birleştir barıştır onlari. Aynı evde yabancı gibi olmasınlar. Sen evimizin huzurunu arttır Allahım. Sen yuvama mutluluk ve bereketler ihsan eyle. Namazımı da dualarımı da daim ve kabul eyle.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.amin
Dua sahibi; 178 Adet
Dua arkadaşı; 158 Adet okuyacak.
Son tarih; 26.03.2021
1. @_reyyan
2. humanbeings
3. Sadelikherseydir
4. safi.naz
5. @Umut_2019
6. Aktif Lora
7. BettyRuble
8. Hemsirecik
9. M M_atruska
10. E Ebruazra
11. Calypso95
12. polokey2244
13. kavs-i kuzah
14. S Sabr-Sukur-Dua
15. A Asel Erva
16. love_story
17. Sadelikherseydir ablası
18. Sadelikherseydir annesi
19. Rbcl
20. Leyl-i-fer
21. hersey_dua_ile 1
22. hersey_dua_ile 2
23. terliksuu
24. K Kirazxyz
25. S Suskunhanim
26. mutlulukbenihicbirakma
27. SoLeiL12
28. mutlulukbenihicbirakma kardeşi
Canım ben okumuştum hemen ama yazmadigimi fark etmedim,rabbim hayırlısıyla kabul etsinhersey_dua_ile 2 Gamze için okumayanlar (listedeki son kişi)
1. Aktif Lora
2. Hemsirecik
3. M M_atruska
4. Calypso95
5. S Sabr-Sukur-Dua
6. A Asel Erva
7. Rbcl
8. hersey_dua_ile 1
9. hersey_dua_ile 2
10. terliksuu
11. K Kirazxyz
12. S Suskunhanim
13. mutlulukbenihicbirakma
14. mutlulukbenihicbirakma kardeşi
Amin inşallah hepimizin. Rabbim hepinizden razı olsun inşallahSoLeiL12 canım 4444 sayın tamamlandı. Allah kabul ve makbul eylesin
Canım okuduk Allah kabul etsinhersey_dua_ile 2 Gamze için okumayanlar (listedeki son kişi)
1. Aktif Lora
2. Hemsirecik
3. M M_atruska
4. Calypso95
5. S Sabr-Sukur-Dua
6. A Asel Erva
7. Rbcl
8. hersey_dua_ile 1
9. hersey_dua_ile 2
10. terliksuu
11. K Kirazxyz
12. S Suskunhanim
Canim ben listeyi bitirdim❤hersey_dua_ile 2 Gamze için okumayanlar (listedeki son kişi)
1. Aktif Lora
2. Hemsirecik
3. M M_atruska
4. Calypso95
5. S Sabr-Sukur-Dua
6. A Asel Erva
7. Rbcl
8. hersey_dua_ile 1
9. hersey_dua_ile 2
10. terliksuu
11. K Kirazxyz
12. S Suskunhanim
Bu liste bitti ,başka listeler var oraya eklenebilirsiniz, hayırlı kandillerHayırlı kandiller hanımlar Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin insaAllah
Ben uzun zamandır girmiyorum siteye topiginizi yeni gördüm benide ekleyebilirsiniz bilgi verirseniz çok sevinirim