Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Kızlarrrrrrrrrrr duydummmmm Kalp atışını mercimek kadardı fasülye olmuş hüngür hüngür ağladım rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inşallah tez zamanda
Oy maasallah yeni gördüm mesajları canım benim gözünaydın Allah sağlıkla kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsin

Oy maasallah yeni gördüm mesajları canım benim gözünaydın Allah sağlıkla kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsin
Saolcanım benim çok şükür rabbime inşallah canım bu duyguyu rabbim sizede nasip etsin hep dua ediyorum hepinize inşallah rabbim kabul etsin

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım adım songül Rabbim isteyen bekleyen tüm müslümanlara bu duyguyu tatdırsın içinde bizede inşallah.. kime okunucak ise sayı verin okurum bende inşallah
Songül cüm aramıza hoşgeldin 4 41EEEEE41 arkadaşımıza okuyoruz 340 adet tefriciye okuyacaksın canım

Supurgesizcadiii35 öncelikle tebrikleer canım Allah bağışlasın yavrunu sana çok sevindim e ben dün sabah bitirdim diye yazmıştın ya ceydagvsl için :)) yeni arkadaşa ne zamana kadar okuycaz canım
Saol canım benim kusuruma bakma sarınırım arada not almayı atlamışım Allah kabul etsin canım Ebru arkadaşımız için yine 340 adet pazar akşama kadar bitirelim canım

Saol canım benim aminnn inşallahhh darısı başınıza tez zamanda
Amiin inşallah abla bakalım bu ay gelmiştir inşallah bizim mucilerimizde bata 7 gün kaldı ama hiç belirti falan yok bende nedense rabbim hayra çıkarsın inşallah sen belirtilerini anlatır mısın merak ettim

Amiin inşallah abla bakalım bu ay gelmiştir inşallah bizim mucilerimizde bata 7 gün kaldı ama hiç belirti falan yok bende nedense rabbim hayra çıkarsın inşallah sen belirtilerini anlatır mısın merak ettim
Canım bende daha günüm gelmeden ha bire belirti beklerdim hatta eve 4-5 tane test alırdım 1 hafta önceden başlardım yapmaya ama hep hüsran olurdu ağlardım eşimde bu son ay yasakladı yapmıcaksın adetinin gelmesini beklediğin gün yap dedi tabi ben resmen iskence çekiyorum tamam dedim yinede adetime 7 gün kala kasıklarımda bi hashaslık hissettim 6 gün kala gece uykumdan bi ağrıyla uyandım çok değişikti ama tabi belirti araştıyordum internette hiç bana uyan yoktu o ağrının sabahı akıntım oldu ama çok az ve sarı renkteydi ağrı kesin iltihaptan dedim ama yinede test yapmak istiyordum ovülasyon testiyle 2 tane hediye erken gebelik testi göndermişlerdi 5 gün kala eşime resmen yalvardım bak ne çıkarsa ağlamıcam eğer hamilelik çıkmazsa doktora iltihap için gidicem dedim oda kabul etti ve testi yaptım 2 dk bekledim başında tabi hiç birşey çıkmadı eşime negatif çıktı dedim onu işe uğurladım sonra banyoya gittim atmaya bi baktım inçe bir çizgi belirmiş o anki yüzümü görmek isterdim test sonuçlarımı eke koyacağım fikir olur bakarsın canım yinede sevinemedim çünkü çok fazla kimyasal duydum benimde olabilir dedim 2 gün daha bekledim dayanamadım eşimden habersiz 3 TL’ye eczaneden test aldım eve gelip hemen yaptım ama çok ucuz olduğu için yüzde yüz çıkmayacak diye düşündüm ama 2 gün öncesinden daha koyu çıktı tabi bende birbayram havası eşime çaktırmamak için oskarlık oyuncu oldum resmen o ara kasık ağrım fazlalaştı hemde baya hissedilir şekilde aynı adet sancısının şiddetlisi gibiydi az akıntı oluştu eşime o sakladığın testi yapcam çıkarırmısın dedim verdi ama sonucunu benden önce baktı ve ben sürpriz yapamadan ikinci çizgiyi gördü ertesi günü doktora gittik tahlilde çıktı adet günğm öncesi kasık ağrısı dışında uyku ve halsizlik başladı birde çok fazla kaslarım ağrıdı bacaklarım kopacak gibi şiddetli ağrılar oldu kalçama vurdu ağrı daha sonra ara ara baş dönmesi koku hassasiyeti ve en son bulantı başladı ama çok bulantım YÖK şükür hemen geçiyor yada henüz Yen’i diye böyle aklıma gelenler bunlar canım kasık ağrım hala geçmedi gitgide artıyor ilk hafta daki kas ağrıları içtiğim multivitamin ilaçları geçirdi aklıma gelenler bunlar canım ama ilk hafta çok fazla belirti olmuyor adetine 5 gün kala test yap en kesin ordan anlarsın çünkü herkesin bünyesi ve belirtileri farklı

Bunlarda yaptığım 3 test

Eklentiler

• 3F1FCB52-8C5F-4A87-AAE8-35BCF6416F0D.jpeg
    20,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 06F59B01-594B-4D13-B48B-9B1D06F3AE7C.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 49
  • 15C966F0-FAAC-4A79-92E1-9448F586A860.jpeg
    33,1 KB · Görüntüleme: 39
Abla bendede bu ay kasık batması we göğüs hassasiyeti yok nedendir bilmem geçen aylar oluyordu hep tamam diyordum bende ama negatif tabi bu ay benimde dediğin gibi akıntım war geçen aylar da akıntım yoktu bu ay başım çok ağrıyo migrenin war zaten aç kalınca uykusuz kalımca ağrım oluyordu ama bu ay uykusuzluk we açlıktan değil şuan ağrıyo mesela bide sırtım çok ağrıyo gaz sıkıntısı da war çok afedersin bilemiyorum zaten bu ay kendimi dinlemeye hiç fırsatım olmadı ama gün yaklaşınca aklıma gelmeler başladı ki yine negatif olacağnı düşünmyor da değilim inşallah yanılırım bu ay bikaç defa rüyamda gördüm iki gün öncede eşim rüyasında görmüş ayy bilemiyorum kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin vallahi inşallahh bu ay olur inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…