- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 30
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Estağfirullah canım esas ben destan yazdım Canım benimde göğüs hassasiyeti oldu bu arada onu yazmayı unutmuşum adetime 5 gün kala başladı gene 2 gün kala içinde iğneler var gibi acıyordu yatarken yana bile döneniyordum acısından tabi herkesin aynı olmaz inşallah hayırlı haberlerini alırız canım dualarım tüm evlat isteyenlerle rabbim aratmasınAbla bendede bu ay kasık batması we göğüs hassasiyeti yok nedendir bilmem geçen aylar oluyordu hep tamam diyordum bende ama negatif tabi bu ay benimde dediğin gibi akıntım war geçen aylar da akıntım yoktu bu ay başım çok ağrıyo migrenin war zaten aç kalınca uykusuz kalımca ağrım oluyordu ama bu ay uykusuzluk we açlıktan değil şuan ağrıyo mesela bide sırtım çok ağrıyo gaz sıkıntısı da war çok afedersin bilemiyorum zaten bu ay kendimi dinlemeye hiç fırsatım olmadı ama gün yaklaşınca aklıma gelmeler başladı ki yine negatif olacağnı düşünmyor da değilim inşallah yanılırım bu ay bikaç defa rüyamda gördüm iki gün öncede eşim rüyasında görmüş ayy bilemiyorum kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin vallahi inşallahh bu ay olur inşallahh
Faydalı olduysam ne mutlu bana canım inşallah sizlerinde görüver tez zamandaTestlerinde çok güzel örnekler oldu sağol ablacım allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh bizlerede tez zamanda tattırsın bu duyguyu amiinn
Ewet canımmKızlar ebru arkadaşımız için okuyoruz değil mi
Aynen vallaha. Toplamaya çalışırım ben de olduğu kadar
Aynen kızlar yağmuru toplamak zor gerçekten. Ben balkona küçük bir kova koydum. İcinede ucmasin diye ağır birşey koydum :))) ay vala yapmicagim kalmicak bu yolda :))Aynen vallaha. Toplamaya çalışırım ben de olduğu kadar
Hepimiz aynı durumdayız :))Aynen kızlar yağmuru toplamak zor gerçekten. Ben balkona küçük bir kova koydum. İcinede ucmasin diye ağır birşey koydum :))) ay vala yapmicagim kalmicak bu yolda :))
Ben hiç toplayamiyorum çok az oluyor dibinde o da muhakkak tozlu oluyorAynen kızlar yağmuru toplamak zor gerçekten. Ben balkona küçük bir kova koydum. İcinede ucmasin diye ağır birşey koydum :))) ay vala yapmicagim kalmicak bu yolda :))
Canım bende koydum ama toplamda 14 bardak su birikmesi gerekiyor. Zor bence. Ama deneyeyim dedimBen hiç toplayamiyorum çok az oluyor dibinde o da muhakkak tozlu oluyor
Canımm kar olsa bizdedd kar çok ama yağmur çok zor ne yazıkkiBen burda yağmuru damacanayla bile toplayabilirdim geçen hafta üç gün bardaktan boşaldı resmen aklımda bulunsun yine tabi