Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Abla bendede bu ay kasık batması we göğüs hassasiyeti yok nedendir bilmem geçen aylar oluyordu hep tamam diyordum bende ama negatif tabi bu ay benimde dediğin gibi akıntım war geçen aylar da akıntım yoktu bu ay başım çok ağrıyo migrenin war zaten aç kalınca uykusuz kalımca ağrım oluyordu ama bu ay uykusuzluk we açlıktan değil şuan ağrıyo mesela bide sırtım çok ağrıyo gaz sıkıntısı da war çok afedersin bilemiyorum zaten bu ay kendimi dinlemeye hiç fırsatım olmadı ama gün yaklaşınca aklıma gelmeler başladı ki yine negatif olacağnı düşünmyor da değilim inşallah yanılırım bu ay bikaç defa rüyamda gördüm iki gün öncede eşim rüyasında görmüş ayy bilemiyorum kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin vallahi inşallahh bu ay olur inşallahh ❤️☺️
Estağfirullah canım esas ben destan yazdım Canım benimde göğüs hassasiyeti oldu bu arada onu yazmayı unutmuşum adetime 5 gün kala başladı gene 2 gün kala içinde iğneler var gibi acıyordu yatarken yana bile döneniyordum acısından tabi herkesin aynı olmaz inşallah hayırlı haberlerini alırız canım dualarım tüm evlat isteyenlerle rabbim aratmasın ❤️❤️

Kızlar bir arkadaşım bunu yaparak hamile kalmış denemesi bedava Nisan geçmeden isteyenler bi baksın derim
E372CC4D-D564-4EE8-9842-2190A29D16FC.jpeg

X