Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Canım senin bat ne zaman. Belirti sormuştunya süpürgesizcadiya. Merak ettim
Kuzum 13 nisan bat ewet sordum ama bende akıntı ve sırt ağrısı birde baş ağrısı dışımda bu ay hiç bişy yok geçen aylar göğüslerim şişerdi ağrırdı kasık batması çok yaşardım bu ay hiç bişy yok maalesef bide ben normalde kışın bile zor üşüyen biriyim ateş basıyo ama ayaklarımı ısıtamıyorum bunların hepsidr ilaçtan oluyo bence bugün hacamat yaptırdım biliyonuz mu ? Bide ben bu ay hamile olduğumu çok gördüm rüyamda eşimde görmüş ayno gün görmüşüz sabah anlattık Arkadşlarım dan da görenler war sizce war mıdır ? Adete 5 gün war ama bende tık yok ne yazıkki umutsuzum demek istemiyorm ama bu ay da nasip değil heralde

İnşaallah bebeğin seninledir kuzum. Hacamati nereye yaptırdın canım. Erken gebelik testi yapsaydin. Belirtiler çok yanıltıo gerçi insanı. Ben adetim gecmeden test yapmicam.cok stres oluyorum. Benimde bat 10 nisan. Her zamanki gibi göğüs hassasiyeti var. Bir de kasıklarimda batma var okadar

Ayyy inşallahh hepimizinki bu ay geliwermiştir allahın izniyle senin benden önce az da kalmış inşallah tutunmuştur miniğin sana kuzu bugün başladım omuzlarımla sünnet bölgesine yaptılar yarında kalp karaciğer midemin arkalarına attırcam salı günüde belimle rahim bölgesi için attırcam inşallah şifa niyetine Test yapamam ya hasta olursam adeti bekliycem bende bikaç gün geçsin o zaman yaparım kaldıramıyorum çnkü allah inşallah bu ay göndermiştir kün fe yekün ayetinin sırrına mazhar olanilmişizdir inşallah bu ay çok çok dua edelim birbirimize rabbim isteyen herkese tez wakitte hayırlı ve sağlıklı bir ewlat wersin inşallahh

GÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI BİR HAFTA GEÇİRELİM İNŞALLAH

@41EEEEE41 ebrucumun duasının bitmesine az kaldı sadece @juliet55 gizemcim haber versin @Hanimkoylununhanimi arkadaşımıza geçicez.
aramıza yeni arkadaşımız katıldı @nazah35 hoşgeldin canım bize ismini de söyleyebilir misin?

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve) 340 OKUDU
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 340 OKUDU
3- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart (Göksu) 340 OKUDU
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan) 340 OKUDU
5- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem)
6- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan (Fatma). 340 OKUDU
7- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan (Özge ) 340 OKUDU
8- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru) 340 OKUDU
9- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıkla kucağına almak için) 340 OKUDU
10- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma) 340 OKUDU
11- @nergismor (evlat sahibi olmak için ) bat: (Saliha) 340 OKUDU
12- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için) bat: (Hanife) 340 OKUDU
13- @S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül) bat: 340 OKUDU
14- @nazah35 (evlat sahibi olmak için)

Amin kuzum benim amiiinn Allah sağlıklisindan hayırlısindan nasip etsin. Evet benim az kaldı ama niyeyse umutlu değilim. Şifa olsun canım hacamatın. Haberleşelim olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…