- 7 Temmuz 2018
- 1.483
- 2.049
- Konu Sahibi Mavi Menekse
- #1.681
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiinn kuzuumm inşallah verdigin ara sana bebişini getirsinE c e civciv161616 the last chat bender A Arzumsunn Roosaa Meral01 madamseker OraEtLabora @Btlaydnz23 memurehanim Novaa F FraRabia CYdA M Mavi Menekse E ermale Ruyaperisi Ginnys
Arkadaşlarımın niyetine okuyup tüm listeyi bitirdim Rabbim dualarımızı kabul etsin İnşaAllah
M Mavi Menekse canım ben de yeni listede olmayacağım biraz ara vermek istiyorum kafamı başka şeylerle meşgul etmek istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun dua arkadaşlarım. Öznurcum senden de Allah razı olsun bizi burada buluşturdun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
M Mavi Menekse arkadaşım ben okudum tüm listeyi herkesi bitirdim kabul olsun inşallah.bayadır yoktur yazamadım Allah kabul etsin herkesin duasını hepinizin ağzına sağlık30.03.2022 tarihli listemizin eenn güncel halidir kontrol ediniz..
Duamız:
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
1- @ShiningLife /Gamze
2- @Mavihali /Elif
3- Papatyamveben-Mavi /Özge
4- @A R Y A
5- Tiniminimavihanim /Esra
6- @Hogwartss
7- Bademimmmm
8- @Omrumu 7 em1ne /Emine
9- @Papatyamelo
10- @DantelKiz /Kübra
11- @Teach_ /Meryem
12- seyaco /Servinur
13- -Arwen-
14- papatyalikizz
15- E c e
16- civciv161616 /Zahide
17- the last chat bender /Bahar
18- A Arzumsunn
19- Roosaa /Filiz
20- Meral01
21- madamseker
22- OraEtLabora
23- @Btlaydnz23
24- memurehanim
25- Novaa
26- F FraRabia
27- CYdA
28- M Mavi Menekse
29- E ermale
30- Ruyaperisi
31- Ginnys
2 Nİsan Cumartesi
Bademimmmm
@Omrumu 7 em1ne /Emine
Aminn canım Allah razı olsunn
teşekkürler canım ..ben de şimdi senin için okudum canım Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahM Mavi Menekse
E ermale
Ruyaperisi
Ginnys arkadaşlarıma okudum Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualrını hayırla kabul etsin inşaallah