- 26 Ocak 2018
- 426
- 523
- 37
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahhh canımBu arada 21 aylık evliyim 31 yaşındayım bende iki ay korunduk sadece 19 aydır bebiş bekliyoruz sadece enfeksiyon problemim vardı çok şükür bitti bekliyoruz bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse artık
Ben duamı yaptım namazımı kıldım canım arkadaşlar bitirdiğinde başlayabiliriz.İnş güzel haberlerle gel stres yapma ve pozitif düşün aklından hiç kötü şey geçirme umarım herşey dilediğin gibi geçer dualarım seninle❤Duası bitmeyen arkadaşlar yarın öğlene kadar zamanınız varyarın doktora gidiyorum 2.5 gibi evde olucam Yen’i listemizi böldüğümüz duamızı o zaman paylaşıcam aramıza katılacak bir arkadaş daha var oda eklenecek
4 41EEEEE41 canım sıra sende bu süre içerisinde namazını kılarsın canım
Bugün heyecandan bişi olmazsa bana yarın hayırlısıyla görüşürüz kızlar
Canım teşekkür ederim. Kendine dikkat et. Eğer problem çocuk meselesi ise lütfen kendini yıpratma. Hepimizin doğacak olan evlatlarının bir vakti zamanı var. Belli yani ne zaman olacağı. Ne kadar istesekde o vakit gelmeden olmaz. Kendine dikkat et arayı uzatma yinede. kafanı dinle geri dön.hoscakalBen de tamamladım Allah kabul etsin insallah
Saol ebrucum Allah razı olsun inşallah hayırlı olur ... tamam canım erken biterse arkadaşların duaları yarın hastanede beklerken falan girer listeyi paylaşırımBen duamı yaptım namazımı kıldım canım arkadaşlar bitirdiğinde başlayabiliriz.İnş güzel haberlerle gel stres yapma ve pozitif düşün aklından hiç kötü şey geçirme umarım herşey dilediğin gibi geçer dualarım seninle❤
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah öyle de olucak. Endiselerinin sonunu refah a çıkarsın rabbim. ÖptümSaol ebrucum Allah razı olsun inşallah hayırlı olur ... tamam canım erken biterse arkadaşların duaları yarın hastanede beklerken falan girer listeyi paylaşırım
Özgecim çok saol aminnnn inşallah rabbim kimseyi evlatla sınamasın mercimek kadar olsada aklın onda oluyor umarım sizlere hayırlı haberler vericemCanım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah öyle de olucak. Endiselerinin sonunu refah a çıkarsın rabbim. Öptüm
Güzel haberlerle gel canım benim sen de bebeğin de hep sağlıklı olun ❤Duası bitmeyen arkadaşlar yarın öğlene kadar zamanınız varyarın doktora gidiyorum 2.5 gibi evde olucam Yen’i listemizi böldüğümüz duamızı o zaman paylaşıcam aramıza katılacak bir arkadaş daha var oda eklenecek
4 41EEEEE41 canım sıra sende bu süre içerisinde namazını kılarsın canım
Bugün heyecandan bişi olmazsa bana yarın hayırlısıyla görüşürüz kızlar
İnşallah hanifecim aminnnnnn çok korkuyorum elim ayağım titriyor resmenGüzel haberlerle gel canım benim sen de bebeğin de hep sağlıklı olun ❤
Korkma güzelim, ama heyecan dozunda olunca güzeldir ❤İnşallah hanifecim aminnnnnn çok korkuyorum elim ayağım titriyor resmen
İnşallahh canım ya sakin olmaya çalışıyorum rabbim hayırlısıyla Sizede bu heyecanları yaşatsın inşallah sağlıklı sıhatli olarakKorkma güzelim, ama heyecan dozunda olunca güzeldir ❤
İnşallah arkadaşım inşallah ❤İnşallahh canım ya sakin olmaya çalışıyorum rabbim hayırlısıyla Sizede bu heyecanları yaşatsın inşallah sağlıklı sıhatli olarak
Sen sağol cnmHanimkoylununhanimi tamam canım ağzına sağlık 2 ye kadar V Vavin den haber gelmezse diğer listeyi paylaşıyorum arkadaşlar oda tamamlar sonra bize yetişir
Canım benim nası sevindim Rabbim sağlıkla kucagına aldırsın inşallah bizede en kısa sürede hayırla sağlıkla versin kuzularımızı amin aminKızlarrrrrrrrrrr duydummmmm Kalp atışını mercimek kadardı fasülye olmuş hüngür hüngür ağladım rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inşallah tez zamanda