- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 30
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Kuzum benim çoookkk sevindim. Gözün aydın. Darısı bizlere de olsun inşallah :)Kızlarrrrrrrrrrr duydummmmm Kalp atışını mercimek kadardı fasülye olmuş hüngür hüngür ağladım rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inşallah tez zamanda
Şükürler olsun canım benim şükürler olsun kucağına da al sağlıkla inşallah ❤❤Kızlarrrrrrrrrrr duydummmmm Kalp atışını mercimek kadardı fasülye olmuş hüngür hüngür ağladım rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inşallah tez zamanda
Gozun aydin, amin insAllah❤❤❤❤❤❤Kızlarrrrrrrrrrr duydummmmm Kalp atışını mercimek kadardı fasülye olmuş hüngür hüngür ağladım rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inşallah tez zamanda
Clifemacun deneyebilirsin canım çok memnun kalan var yada incir kürü dene yumurta kalitesi artırmak için daha önce ypmışmıydınKızlar ben bugün doktora gittim yumurta rezervim azalmış
Nerden bulabilirim onuClifemacun deneyebilirsin canım çok memnun kalan var yada incir kürü dene yumurta kalitesi artırmak için daha önce ypmışmıydın
Cnm ben sana özelden atıyım incele instagram kullanıyor musun orda sayfası var kendi int sitesinden de bakabilirsn atıyorum şimdiNerden bulabilirim onu
Çok şükür canım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder Rabbim inşallahKızlarrrrrrrrrrr duydummmmm Kalp atışını mercimek kadardı fasülye olmuş hüngür hüngür ağladım rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inşallah tez zamanda
Tmm canım bunu bi inceleyeyim çok teşekkür ederimCnm ben sana özelden atıyım incele instagram kullanıyor musun orda sayfası var kendi int sitesinden de bakabilirsn atıyorum şimdi
Üzülme canım Rabbim ol dedikten sonra her türlü olur inşallah sana da nasip eder tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlatKızlar ben bugün doktora gittim yumurta rezervim azalmış
Amin canım inşallahÜzülme canım Rabbim ol dedikten sonra her türlü olur inşallah sana da nasip eder tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat
Amin canım benim dualarım hep sizinle olacak inşallahCanım benim nası sevindim Rabbim sağlıkla kucagına aldırsın inşallah bizede en kısa sürede hayırla sağlıkla versin kuzularımızı amin amin
İnşallah canım çok saol dualarım sizlerleKuzum benim çoookkk sevindim. Gözün aydın. Darısı bizlere de olsun inşallah :)
Çok şükür canım inşallah o günlerinde görürümŞükürler olsun canım benim şükürler olsun kucağına da al sağlıkla inşallah ❤❤
Canım benimde yaşımdan dolayı yavaşlama vardı polen arısütü propolis ve bal karışımı çok işe yarıyor yumurtalar kuvvetleniyor internetten araştırabilirsin canım çok etkili bişiKızlar ben bugün doktora gittim yumurta rezervim azalmış
Arı sütü bulamıyorum hiç güvenilir gelmiyor sahte gibi hepsi nerden alabilirim kalitelisini fsh 9 çıktı bu aradaCanım benimde yaşımdan dolayı yavaşlama vardı polen arısütü propolis ve bal karışımı çok işe yarıyor yumurtalar kuvvetleniyor internetten araştırabilirsin canım çok etkili bişi
Canım benim kayınpederimin arkadaşı arıcılık yapıyor arı kovanları Kars ta balıda bu 3lü karışımıda ondan temin ediyoruz gıda mühendisi gramajına göre orijinal polen arısütü propolisten yapıyor biz istiyoruz kargoyla gönderiyor istersen özelden numarasını verebilirim eşimde bende çok faydasını gördük ayrıca hiç aklın kalmadın ailecek görüşüyoruz çok güvenilir insanlar asla ufacık şüphen olmasınArı sütü bulamıyorum hiç güvenilir gelmiyor sahte gibi hepsi nerden alabilirim kalitelisini fsh 9 çıktı bu arada
Çok iyi olur canım sen yaz banaCanım benim kayınpederimin arkadaşı arıcılık yapıyor arı kovanları Kars ta balıda bu 3lü karışımıda ondan temin ediyoruz gıda mühendisi gramajına göre orijinal polen arısütü propolisten yapıyor biz istiyoruz kargoyla gönderiyor istersen özelden numarasını verebilirim eşimde bende çok faydasını gördük ayrıca hiç aklın kalmadın ailecek görüşüyoruz çok güvenilir insanlar asla ufacık şüphen olmasın
Allah razı olsun canım. Tamam başlayalım arkadaşa. Ne yaptın bugün doktor kontrolü nasıl geçtiKızlar V Vavin arkadaşımızdan haber gelmedi ama o tamamlayacak olarak düşünüyorum okuyamadıysa toplayıp bitiririz haber verdiği zaman
Ceydagvsl arkadaşumızon rabbim niyetini kabul etsin şimdiden tez zamanda yavrusuna kavuştursun inşallah
S267 arkadaşımız katıldı aramıza grubumuza hayırlı gelsin inşallah
4 41EEEEE41 arkadaşımızın niyetine başlıyoruz Sayımız yine 340 kızlar hayırlısıdiyelim pazar akşama kadar bitirelim
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve)
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart (Göksu)
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan)
5-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem)
6- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan (Fatma).
7- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan (Özge )
8- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru)
9- @Hanimkoylununhanimi (evladınısağlıklakucağına almak için)
10- @Supurgesizcadiii35(evladınısağlıklakucağınaalmak için) (Esma)
11-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat: (Saliha)
12-Rakika (evlat sahibi olmak için) bat: (Hanife)
13-S267 (evlat sahibi olmak için) bat: