Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Kızlarrrrrrrrrrr duydummmmm Kalp atışını mercimek kadardı fasülye olmuş hüngür hüngür ağladım rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inşallah tez zamanda ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Kuzum benim çoookkk sevindim. Gözün aydın. Darısı bizlere de olsun inşallah :)

Kızlarrrrrrrrrrr duydummmmm Kalp atışını mercimek kadardı fasülye olmuş hüngür hüngür ağladım rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inşallah tez zamanda ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Şükürler olsun canım benim şükürler olsun kucağına da al sağlıkla inşallah ❤❤

Kızlar V Vavin arkadaşımızdan haber gelmedi ama o tamamlayacak olarak düşünüyorum okuyamadıysa toplayıp bitiririz haber verdiği zaman ❤️❤️

Ceydagvsl Ceydagvsl arkadaşumızon rabbim niyetini kabul etsin şimdiden tez zamanda yavrusuna kavuştursun inşallah❤️❤️

S267 S267 arkadaşımız katıldı aramıza grubumuza hayırlı gelsin inşallah ❤️❤️

4 41EEEEE41 arkadaşımızın niyetine başlıyoruz Sayımız yine 340 kızlar hayırlısıdiyelim pazar akşama kadar bitirelim ❤️❤️

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve)
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart (Göksu)
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan)
5- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem)
6- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan (Fatma).
7- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan (Özge )
8- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru)
9- @Hanimkoylununhanimi (evladınısağlıklakucağına almak için)
10- @Supurgesizcadiii35(evladınısağlıklakucağınaalmak için) (Esma)
11- Dil-i bitab Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat: (Saliha)
12- Rakika Rakika (evlat sahibi olmak için) bat: (Hanife)
13- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) bat:

Canım benimde yaşımdan dolayı yavaşlama vardı polen arısütü propolis ve bal karışımı çok işe yarıyor yumurtalar kuvvetleniyor internetten araştırabilirsin canım çok etkili bişi❤️❤️
Arı sütü bulamıyorum hiç güvenilir gelmiyor sahte gibi hepsi nerden alabilirim kalitelisini fsh 9 çıktı bu arada

Arı sütü bulamıyorum hiç güvenilir gelmiyor sahte gibi hepsi nerden alabilirim kalitelisini fsh 9 çıktı bu arada
Canım benim kayınpederimin arkadaşı arıcılık yapıyor arı kovanları Kars ta balıda bu 3lü karışımıda ondan temin ediyoruz gıda mühendisi gramajına göre orijinal polen arısütü propolisten yapıyor biz istiyoruz kargoyla gönderiyor istersen özelden numarasını verebilirim eşimde bende çok faydasını gördük ayrıca hiç aklın kalmadın ailecek görüşüyoruz çok güvenilir insanlar asla ufacık şüphen olmasın

Canım benim kayınpederimin arkadaşı arıcılık yapıyor arı kovanları Kars ta balıda bu 3lü karışımıda ondan temin ediyoruz gıda mühendisi gramajına göre orijinal polen arısütü propolisten yapıyor biz istiyoruz kargoyla gönderiyor istersen özelden numarasını verebilirim eşimde bende çok faydasını gördük ayrıca hiç aklın kalmadın ailecek görüşüyoruz çok güvenilir insanlar asla ufacık şüphen olmasın
Çok iyi olur canım sen yaz bana

Kızlar V Vavin arkadaşımızdan haber gelmedi ama o tamamlayacak olarak düşünüyorum okuyamadıysa toplayıp bitiririz haber verdiği zaman ❤️❤️

Ceydagvsl Ceydagvsl arkadaşumızon rabbim niyetini kabul etsin şimdiden tez zamanda yavrusuna kavuştursun inşallah❤️❤️

S267 S267 arkadaşımız katıldı aramıza grubumuza hayırlı gelsin inşallah ❤️❤️

4 41EEEEE41 arkadaşımızın niyetine başlıyoruz Sayımız yine 340 kızlar hayırlısıdiyelim pazar akşama kadar bitirelim ❤️❤️

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve)
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart (Göksu)
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan)
5- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem)
6- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan (Fatma).
7- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan (Özge )
8- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru)
9- @Hanimkoylununhanimi (evladınısağlıklakucağına almak için)
10- @Supurgesizcadiii35(evladınısağlıklakucağınaalmak için) (Esma)
11- Dil-i bitab Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat: (Saliha)
12- Rakika Rakika (evlat sahibi olmak için) bat: (Hanife)
13- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) bat:
Allah razı olsun canım. Tamam başlayalım arkadaşa. Ne yaptın bugün doktor kontrolü nasıl geçti

X