- 15 Ekim 2009
- 5.782
- 4
mutlu huzurlu saglıklı yasamak ve huzurlu olmek ıcın gercı bunlarlada ne kadar huzurlu olunur o ayrı
Canım hiç birşey senden daha önemli değil, henüz sözlüsün ne olursa olsun ayrılabilirsin.
bittttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii her sey bıttııııı
bitti zaten bu kadar hakaretten sonra ne onun aılesının ne benım hıc kımsenın bırbırıne saygısı kalmadı
bittttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii her sey bıttııııı
Biterse bitsin güzelim bırak.
Padişah torunu oğulları sanki mübarek.. bu kadar aymazlık, seviyesizlik... layık mı sana?
Üzülürsün tabi, üzül, ama dönme geri.
Doğru insanı bulunca bunu yaptığın için gurur duyacaksın kendinle.
Peki ailen biliyormu sana söylenen lafları...
Eğer bunları duysalar varya senin asla evlanmene izin vermezler yapmaları gereken durumda bu olur zaten ...
Kimse evladını sokakta bulmuyor çünkü....
öncelıkle sunu söylıyım daha ewlı degılım sadece sözluyum kesınlıkle tarafsız olarak anlatıcagım olaya tarafsız yorumlarınızı beklıyorum;
dün aksam küçük görumce aradı bız senı ıstemıyoruz oguz harıc aıleden kımse senı ıstemıyor sen ahlaksız bır kızsın agza gelmıycek hakaretler burda yazamıycagım adı kelımeler kullandı bana bende bır sustum ıkı sustum karsılık verdım en sonunda dengesızsın dedım polis ablası var bı tane oda gelmıs tatıle yanlarına aldı telefonu sen nasıl benım kardesıme dengesız dersın falan dedım onun soyledıklerının yanında benım dengesız demem devede pire kalır sonra ablası basladı yok sen o..... falan neye ugradıgımı sasırdım şok gecırdım sankı bunlar benı onceden berı ıstemıyolardı bılıyorum ama bu kadar gerızekalı olduklarınıda bılmıyodum işte bız kardesımıze baska bırnı bulduk falan offf kızlar napıcagımı sasırdım bu iş olmıycak ewlenmıyceksınız falan senağlama[/QUOTE
canım dışardan ahkam kesmek kolay ama bırak olmasın bu iş zaten şimdi seni savunamayan adam adam değildir
birde insan ne kadar kabul etmesede evlenırken eşinin ailesıylede evlenmiş oluyorsun sonra çok ezilirsin canım
napalım buraya kadarmış bıtsın gıtsın Kötü ınsanlardan Allaha sıgınıyorum baskada bısey yapamıyorum
Tabi canım, onların oğulları kıymetli de bizim kızımız ağaç kovuğundan mı çıktı?
Sözlüsünün sevgisine de inanmıyorum ben açıkçası, insan evinin hanımı, çocuklarının annesi olmasını istediği kadına o.... dedirtir mi?
Ablası olsun, anası babası olsun kim olursa olsun hooop demez mi ya, benim sevdiğime söyleneni ben kendime söylenmiş sayarım, aklım mantığım bunu almıyor, böyle bir şeyi alamaz da zaten.
napalım buraya kadarmış bıtsın gıtsın Kötü ınsanlardan Allaha sıgınıyorum baskada bısey yapamıyorum
emin ol ki rabbim her acının hesabını birgün sorar sen yüreğini ferah tut
hayırlıysa olsun hayırsızsa uzak olsun demezmiyiz dualarımızda