- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 654
sevıyorum gercekten cunku benım onla 2,5 yıldır bu ablası ve kardesı dısında hıc bır problemım olmadı
daha bütün yorumları okumadım ilk aklıma geleni yazıcam,
daha şimdiden çok kötü şekilde yüz göz olunmuş ağıza alınmıycak hakaretleri etme cüretini nasıl gösterebiliyorlar anlamış değilim, bu sözlünüzün onlara karşı verdiği açıktan kaynaklanıyor. neye dayanarak böle çirkin laflar edebiliyorlar, iftiralar atıyorlar,ne kadar seviyesizce bir davranış.
canım acaba diyorum sözlünle aranda birşeyler geçtiyse yani bazı yakınlaşmalar olduysa ve o da bu yaşananları ailesine yansıttıysa o yüzden mi acaba böle laflar ediyorlar, burda okuyoruz sevgilisiyle karısıyla arasında geçen ilişkileri yaşadıklarını ailelerine anlatan erkekleri akannehir
Bunlar seni sinir hastası eder. Ben abimin eşini arayıp bunları söyleyeceğim ha var ya bir de abimin yanında kolumdan tuttuğu gibi atar dışarı beni bir daha da konuşmaz. Sakın sakın uzak dur. Bu tür insanlar bir tek kendilerine değil çevrelerine de çok zarar verirler.
bılmıyorum kızlar offffff
yanlış bır karar wermekten cok korkuyorum ben ya bilmiyorumkismile
bence şimdiden böyle olduğu iyidir.en azından içine gireceğin insanların asıl yüzlerini görmüş oldun.
hakkınızda hayırlsı olsun
2 insan ne için evlenir bana bunun cevabını verir misin?
Daha baştan yanlış başlamış herşey...
Sözlüyken o... diyen bir aileye gelin olmak, onlar bunu söylerken sözlünde duyuyor bunu ve susun diye susturuyor :)) Gerçekten garip bir diyalog. Saygının olmadığı hiç bir ilişki yürümez ve malesef ne ailesinin ne de sözlünün sana saygısı yok.
Ne kadar üzülürsün ne kadar canın yanar bilemem zor olur mutlaka ama ayrıl gitsin bence bırak canın şimdi yansın şimdi ağla üzül...hepsi geçer gider. Yaralı parmağın varsa kangren olmasını beklemeyeceksin bence... hele ki bu parmak daha sözlüyken yara olduysa kes gitsin, 3-5 gün acır geçer gider.
bencede katılıyorum kesmem lazım ama bır anda olmıycak dıye cok korkuyorum ayrılmak mesele degıl onemlı olan ayrıldıktan sonra gerı donmemek cunku cıcekler cıkolatalar offff hedıyeler altınlar bunlar gerı verıldımı ben daha olsem gerı donemem
Bence arkana bile dönüp bakma, böyle bir aileye bulaşma. Tamam sevgi güzel, sözlün iyi bir insan olabilir ama bundan 1 yıl sonra 10 yaş yaşlanmışsın gibi olursun değer mi,
Bu tür insanlarla uğraşması zor, altından kalkabilecek misin? En güzel zamanlarını bu insanlara heba etmeye değer mi?
Çok pişman olursun sonra.