Kızlar çok kötüyüm yardım

kız bilmiyorum ya eniştem öyle diyince bende öyle olabilir dedim çünkü erkekler bu tarz muhabbetleri iyi yaparlar bilirsin belki de anlaşılıyordur dedim

kız bilmiyorum ya eniştem öyle diyince bende öyle olabilir dedim çünkü erkekler bu tarz muhabbetleri iyi yaparlar bilirsin belki de anlaşılıyordur dedim

yok şekerim anlaşılmaz ayrıca hangi adam tutar da onu incelemeye çalışır o an.
du bakayım ışıkta mat mı parlak mı diye kaydirigubbakcemile3
yurdum insanından manzaralar işte bunlar da keyifli ama ya baya baya güldüm eşime söyledim o da güldü. erkekler arasında varsa bile benin kocam saf kalmış bilmiyormuş o :roflol:

anlaşılan bizim enişte halamın ağzını aramış keklemiş yani bizimki de kocası herşeyi biliyor sanıyor :asigim::asigim:

asyyy kızlarr koptum size harikasınız hepiniz yaaaa
,yasemin canım aslında sen çok iyi bir şey yaptın sen kendi yaşadığın sıkıntıyı paylaşıp derdine derman ararken bunca çatlak hatunu bir araya getirdin (bende dahil)
yani varya konu zaten kendini aştı başka yerlere gitti ama çokta iyi oldu
yasemin snde dağıt anacım kendini accık
sonra biz seni toparlarız

Sözlünüz ne diyor peki bu duruma. Bi de sizi istemiyor olmalarının özel bir sebebi var mı acaba... Ne kadar mutlu olabilirsini ki ailesi bu şekildeyken bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…