Kızlar çok kötüyüm yardım

Bu aşk kesinlikle platonik. . . . Sen seviyor olabilirsin ama ne yazıkki sözlün için aynı şeyi söyliyemicem
Eğer devam edersen çok canın yanacak.Bunları sende az çok görüyorsundur eminim
Ailesi peş para etmiyor bu ortada ama seninkininde onlardan aşağı kalır yanı yok.
Yarın öbür gün sen o insanın karısı olucaksn .İş ciddiye binmiş sözlenmişsiniz. .
Ama adam hala eş adayına ablalarının o. . . Demesine göz yumuyor
Yazık gerçekten çok yazık
Bi sorarmısın sözlüne o. . . nun anlamı neymiş. .
Canım cicim gibimi bi anlamı warda böyle bir kelimeyi sana sarfettiklerinde susuyor :nazar:

sevıyorum gercekten cunku benım onla 2,5 yıldır bu ablası ve kardesı dısında hıc bır problemım olmadı

Tamam problem yaşamamış olabilirsiniz sözlünüzle sevginizede saygı duyarım ama o kadar ağır laflar söylenirken vede duyarken göz yummasına ne demeli...
Yarın bir gün evlendiniz zanıyormusunuz onların evine gittiğinşz zaman size güler yüz göstercekler..
Buda sizin ilişkinize yansıyıp kavga etmenize sebeb olacaktır..
Bence 2 kere daha düşünün bunu ...

daha bütün yorumları okumadım ilk aklıma geleni yazıcam,
daha şimdiden çok kötü şekilde yüz göz olunmuş ağıza alınmıycak hakaretleri etme cüretini nasıl gösterebiliyorlar anlamış değilim, bu sözlünüzün onlara karşı verdiği açıktan kaynaklanıyor. neye dayanarak böle çirkin laflar edebiliyorlar, iftiralar atıyorlar,ne kadar seviyesizce bir davranış.
canım acaba diyorum sözlünle aranda birşeyler geçtiyse yani bazı yakınlaşmalar olduysa ve o da bu yaşananları ailesine yansıttıysa o yüzden mi acaba böle laflar ediyorlar, burda okuyoruz sevgilisiyle karısıyla arasında geçen ilişkileri yaşadıklarını ailelerine anlatan erkekleri akannehir

:KK3: bilmiyorumkismile

Bunlar seni sinir hastası eder. Ben abimin eşini arayıp bunları söyleyeceğim ha var ya bir de abimin yanında kolumdan tuttuğu gibi atar dışarı beni bir daha da konuşmaz. Sakın sakın uzak dur. Bu tür insanlar bir tek kendilerine değil çevrelerine de çok zarar verirler.

eğer bir ömür bu şekilde bi hayat yaşayabilirim diyosun devam et ilişkine
ama yok dayanamam diyosan ki zannetmiyorum dayanılabilsin bitsin bir an önce

Bunlar seni sinir hastası eder. Ben abimin eşini arayıp bunları söyleyeceğim ha var ya bir de abimin yanında kolumdan tuttuğu gibi atar dışarı beni bir daha da konuşmaz. Sakın sakın uzak dur. Bu tür insanlar bir tek kendilerine değil çevrelerine de çok zarar verirler.

bencede valla bunları gelse bırı bana anlatsa boyle boyle oldu dıye aynen sızın verdıgınız tepkıyı verırdım emınım ama insanın kendı basına geldıgı zaman aynı olay düşünme şeklı cok degısıyor onu anladım ben bugun

bılmıyorum kızlar offffff

Valla insan istedikten sonra sevebileceği insanlar çıkıyor karşısına ama saygıyı,sevgiyi huzuru herkesde birarada bulmak zor.
Evliliklerde aile faktörü çok önemli ama sizin sözlünüzün ailesiyle iletişiminiz pek parlak görünmüyor,anladığım kadarıyla ailesine resti çekecek,onları yola getirecek bir sözlü de yok ortada !!!
Bence yol yakınken vazgeçin bu sevdadan,şimdi bu kadar üzülmüşsünüz, hakarete uğramışsınız,bir de ilerisini gözünüzün önüne getirin...
Yazık günah kıymayın kendinize.Aklınızla mantığınızla hareket edin lütfen,hayatınızı cehenneme çevirmeyin

yasemincim bence seviyorum deyip durma beni gıcık ediyosun:) bu adam seni sevse o lafları konuştururmu bi de polismiş bence sen ayrıl zaten başta belli ettmiş aile kendini sözlün şimdi susturamıyosa yarın evlenince hiç susturmaz ezerler canım seni iyisimi yol yakınken dön.Seviyorum diye sakın ola devam etme bak sen şuan sevdiğin için gözün kapalı dışardan bir bak şu aileye ve sözlüne..ancak o zaman anlarsın neden böyle diyoruz..

Daha baştan yanlış başlamış herşey...
Sözlüyken o... diyen bir aileye gelin olmak, onlar bunu söylerken sözlünde duyuyor bunu ve susun diye susturuyor :)) Gerçekten garip bir diyalog. Saygının olmadığı hiç bir ilişki yürümez ve malesef ne ailesinin ne de sözlünün sana saygısı yok.
Ne kadar üzülürsün ne kadar canın yanar bilemem zor olur mutlaka ama ayrıl gitsin bence bırak canın şimdi yansın şimdi ağla üzül...hepsi geçer gider. Yaralı parmağın varsa kangren olmasını beklemeyeceksin bence... hele ki bu parmak daha sözlüyken yara olduysa kes gitsin, 3-5 gün acır geçer gider.

bence şimdiden böyle olduğu iyidir.en azından içine gireceğin insanların asıl yüzlerini görmüş oldun.
hakkınızda hayırlsı olsun

Daha baştan yanlış başlamış herşey...
Sözlüyken o... diyen bir aileye gelin olmak, onlar bunu söylerken sözlünde duyuyor bunu ve susun diye susturuyor :)) Gerçekten garip bir diyalog. Saygının olmadığı hiç bir ilişki yürümez ve malesef ne ailesinin ne de sözlünün sana saygısı yok.
Ne kadar üzülürsün ne kadar canın yanar bilemem zor olur mutlaka ama ayrıl gitsin bence bırak canın şimdi yansın şimdi ağla üzül...hepsi geçer gider. Yaralı parmağın varsa kangren olmasını beklemeyeceksin bence... hele ki bu parmak daha sözlüyken yara olduysa kes gitsin, 3-5 gün acır geçer gider.

bencede katılıyorum kesmem lazım ama bır anda olmıycak dıye cok korkuyorum ayrılmak mesele degıl onemlı olan ayrıldıktan sonra gerı donmemek cunku cıcekler cıkolatalar offff hedıyeler altınlar bunlar gerı verıldımı ben daha olsem gerı donemem

Bence arkana bile dönüp bakma, böyle bir aileye bulaşma. Tamam sevgi güzel, sözlün iyi bir insan olabilir ama bundan 1 yıl sonra 10 yaş yaşlanmışsın gibi olursun değer mi,
Bu tür insanlarla uğraşması zor, altından kalkabilecek misin? En güzel zamanlarını bu insanlara heba etmeye değer mi?
Çok pişman olursun sonra.

bencede katılıyorum kesmem lazım ama bır anda olmıycak dıye cok korkuyorum ayrılmak mesele degıl onemlı olan ayrıldıktan sonra gerı donmemek cunku cıcekler cıkolatalar offff hedıyeler altınlar bunlar gerı verıldımı ben daha olsem gerı donemem

Ver gitsin yaaa... seni sayanı, seveni, kollayanı, arkanda kale gibi duranı ara bul... böyle hakkını bile savunmaktan aciz, seviyeleri yerlerde sürünenlere mi layık görüyosun kendini? Çiçekleri, hediyeleri batsın.... düşme o seviyeye.

Bence arkana bile dönüp bakma, böyle bir aileye bulaşma. Tamam sevgi güzel, sözlün iyi bir insan olabilir ama bundan 1 yıl sonra 10 yaş yaşlanmışsın gibi olursun değer mi,
Bu tür insanlarla uğraşması zor, altından kalkabilecek misin? En güzel zamanlarını bu insanlara heba etmeye değer mi?
Çok pişman olursun sonra.

degmez ama keşke daha once gorseydım bu gerceklerı bır ay once sadece bır ay o zaman her sey daha basıt ve kolay olurdu

X