Kızlar çok kötüyüm yardım

yasemin29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
730
2
öncelıkle sunu söylıyım daha ewlı degılım sadece sözluyum kesınlıkle tarafsız olarak anlatıcagım olaya tarafsız yorumlarınızı beklıyorum;

dün aksam küçük görumce aradı bız senı ıstemıyoruz oguz harıc aıleden kımse senı ıstemıyor sen ahlaksız bır kızsın agza gelmıycek hakaretler burda yazamıycagım adı kelımeler kullandı bana bende bır sustum ıkı sustum karsılık verdım en sonunda dengesızsın dedım polis ablası var bı tane oda gelmıs tatıle yanlarına aldı telefonu sen nasıl benım kardesıme dengesız dersın falan dedım onun soyledıklerının yanında benım dengesız demem devede pire kalır sonra ablası basladı yok sen o..... falan neye ugradıgımı sasırdım şok gecırdım sankı bunlar benı onceden berı ıstemıyolardı bılıyorum ama bu kadar gerızekalı olduklarınıda bılmıyodum işte bız kardesımıze baska bırnı bulduk falan offf kızlar napıcagımı sasırdım bu iş olmıycak ewlenmıyceksınız falan senağlama

kardeşleri bu kadar hakaret ederken sözlün ne yapıyordu armut mu topluyordu klava:
az bile söylemişsin ağzı alınmayacak hakaret edip tehdit edecekler suskun mu kalacaktınklava: bunlar şimdi bunları yapıyorsa ilerde neler yaparlar uzak dur bu çirkef insanlardan

Olmasın böyle iş zaten!!!
Size hakaretler eden kardeşin abisiyle evliliğiniz ne kadar sağlıklı olur sizce?
Çok şükür yolun başında farketmişsiniz..
Bir de neden durup durup size bu kadar laf saydılar onu anlamadım...
Ahlaksız çok ağır bir kelime,"neyimi gördünüz" diyemediniz mi?

Aaaaaaaaaaaa o.... da mı dediler?
Allahım Allahım!!!akannehir

günaydın canım görümcelerin niçin böyle yaptı anlamış değilim.Ne olursan olsun ne kadar kötü olursan ol bir insana hakaret edilmez.Onlar böylelikle seviyelerini belli etmiş oldular.Peki sen seni niçin istemediklerini biliyormusun.peki sözlünle bu konuyu konuştun mu . Ona anlat onun tepkisi ne olacak bak. Senin yanında mı olacak onalrın yanında mı. Evet üzücü bir olay ama sen onlarla evlenmiyceksin sözlünle evleneceksin.Öncelikle bu hareketlerin altında yatan nedeni öğren.Belki farkında olmadan yaptığın bir hata olabilir.hatasız kul yoktur.eğer böyle devam ederlerse siz evlensenizde rahat durmaz bunlar.Alalh herkesi kötü insanlardan korusun.

onun yanında dıyolar zaten susun falan dıyor ama dınlemıyolar benımde kızdıgım nokta cak agzına ıkı tane sustur adam ustune ustun demesın mı bana sende onlara soyluyosun kavga yapmaya yer arıyosun onlar kendını tatmın edıyolar sen benım lafıma bak falan bıraz once faceye baktım beraber resmımız vardı kaldırılmıs söz resımlerım harıc tum resımlerımı sılmısler ya da sözlum olcak ınsan sıldı bılmıyorum kızlar dengelerı bozuk benle ne alıp veremedıklerı var anlamadım daha kaynanam ıl kez ewımıze geldı oturmaya telefonda ablası annesıne nasıl bızden guzel mı gelın dıye soruyolarmıs ayrıca bastan berı sen memur degılsın ben kardesıme memur bulucam ayrılın falan fılan dıyodu offf bılmıyorum dertlerı ne benle bu kadar lafı yutabılır mıyım hele onu hıc bılmıyorum

Yutma bence bu kadar lafı.Bugün yutarsın ama ilerde çok zor gelir yaşadıkların güzelim. Onun geç olmadan ayrıl bu şahıstan ileride dul kalmaktan iyidir sonun hayırlı değil bence.

Şaka gibiBu konuda tek muhatabın sözlün bence,
al karşına konuş bu şekilde neden seni suçladılarını ve
kendisinin neden müdehale etmediğini.Sen onun eşi helali
olacaksın Allah izin verirse nasıl konuşturur bu şekilde
anlamadım.Onlar neden böyle yaptı canım daha önce
başka biriyle mi gördüler yada onlar çok mutaasıp sen
daha mı açıksın onlara göre.Elbette hiçbirşey bunları
sana söylemelerini haklı göstermez ama birşey vardır
mutlaka

ne kadar dengesiz olsalarda arası kötü olsada ablasıyla sana bu şekilde yaklaşamazlar sözlünle konuş açıkca bu durumu, özür dilemelerini iste senden ne demek sana kalkıp o.. demeleri ya onlar kimki terbiyesizler çok sinir bozucu bi durum

mutlaka arada benım çözemedıgım bır sey var ama anlamıyorum gercekten elle tutulur gözle görülür bir şey yok ya öncelerı tek dertlerı özelde calısıyodum o yuzden ıstemıyoruz dedıler şimdi o..................... o yuzden ıstemıyolarmıs nerde gordulerse boshayallersmile

ha bi de sözlünün yanında sayıyolar bunları. ilerde karısı olacak kadına o... dedirten adamdan ne hayır bekliyosun, kardeş mardeş çakcaktı ağızlarına. o.. ne ya? "boşver dengesiz onlar" diyip işin içinden çıkıyo seninki de ölemi. pes. g.v.t herif.

ne bicin insanlar bunlar
bunlarin icine girilirmi bosver bence ayyy
cok terbiyesizlermis

dedıgım gıbı kardesıne dengesız dıyor sorunları var dıyor ablasıyla arası zaten kötüydü konusmuyolardı cok işleri düşmedıkce kardesıylede zira öyle bılmıyorum

ee neden susturamiyor ablasini ozaman
madem aralarida iyi degil nasil sana hakaret edebiliyorlarki

öncelikle allah yardıncın olsun kardeşim.
güzel kardeşim insanlar ülkemizde maalesef iki kişi evlenmiyor.bir adamla evlenirken tüm ailesiylede evlenmiş oluyorsun.senin sorununa benzer şeyleri bende yaşadım nişanlıyken ama bende görümce yok herkese yetecek bir kaynana var.eşim rest çekti ailesine evlendik.6 yıl hiç görüşmedi.6 yıl sonra eninde sonunda aileleridir dönüyorlar.bizimkide döndü.şimdi 12 yıl bitip evliliğimiz 1 ay sonra 13 yıl olacak 10 yaşında kızımız var. ve kaynanam tüm hızıyla hala uğraşıyor.keşke nişanlıyken koparsaymışım tüm bağımı dediğim zamanlar çoktur.ne olur ezdirme kendini.sözlüymüşsün daha yolun başındasın çok dikkatli kararlar ver.konuş sözlünle ama tüm evliliğinde geçerli olacak şekilde.baştan yaşanan zaferin tadı sonradan çpk acı şekildede çıkabiliyor.hakkında hayırlısını diliyorum

delikafadulden

yarın öbür gün yüzyüze bir odada toplandığınızda size hakaretler bunların bin mislini bulmuşken siz hakaretleri dinlersiniz şimdiki sözlünüz o zamanki eşiniz de "yapmayın,etmeyin" der ve oturur bir köşede

böyle bir aileye gelin gitmek istediğine emin misin -tatlicadiarzu-

ablaları bana alıp laf sayacak sözlüm dediğim adam oturup izleyecek ve ben bir daha onların yüzüne bakacağım. aklımdan ve canımdan zorum olmalıakannehir

kardeşine p.....ç dıyor ablası ya var mı boyle bısey sözlumde kapa yasemın telefonu kavga etmeden rahatlamıycam ben bunlarla dedı kapattı aradım sonra yat sabah konuslaım sınırden elım ayagım tıtrıyor falan dedı yattık sabah face gırdım geldım işteyım resmım degısmıs dedım nıye aradım uyuyordu kardesım degıstırmıstır dıyor anlamadım acaaba oda mı ayrılmak ıstıyor kendıne yedıremıyor bacısını danasını sokuyor ortaya

Peki neden size karşı hakaret edecek derecede tepkililer?

Yani illaki bir sebepleri vardır di mi, kimse sebepsiz yere başkasına açıp da bu derecede hakaret etmez bence, yanlış anlamayın beni, sözleri ağır kaçmış ama bu şekilde düşünmelerini gerektiren bi olay geçmiştir aranızda mutlaka öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…