öncelıkle sunu söylıyım daha ewlı degılım sadece sözluyum kesınlıkle tarafsız olarak anlatıcagım olaya tarafsız yorumlarınızı beklıyorum;
dün aksam küçük görumce aradı bız senı ıstemıyoruz oguz harıc aıleden kımse senı ıstemıyor sen ahlaksız bır kızsın agza gelmıycek hakaretler burda yazamıycagım adı kelımeler kullandı bana bende bır sustum ıkı sustum karsılık verdım en sonunda dengesızsın dedım polis ablası var bı tane oda gelmıs tatıle yanlarına aldı telefonu sen nasıl benım kardesıme dengesız dersın falan dedım onun soyledıklerının yanında benım dengesız demem devede pire kalır sonra ablası basladı yok sen o..... falan neye ugradıgımı sasırdım şok gecırdım sankı bunlar benı onceden berı ıstemıyolardı bılıyorum ama bu kadar gerızekalı olduklarınıda bılmıyodum işte bız kardesımıze baska bırnı bulduk falan offf kızlar napıcagımı sasırdım bu iş olmıycak ewlenmıyceksınız falan senağlama
sözlünle konuştunmu bu konuyu o ne diyor ?
Şaka gibiBu konuda tek muhatabın sözlün bence,
al karşına konuş bu şekilde neden seni suçladılarını ve
kendisinin neden müdehale etmediğini.Sen onun eşi helali
olacaksın Allah izin verirse nasıl konuşturur bu şekilde
anlamadım.Onlar neden böyle yaptı canım daha önce
başka biriyle mi gördüler yada onlar çok mutaasıp sen
daha mı açıksın onlara göre.Elbette hiçbirşey bunları
sana söylemelerini haklı göstermez ama birşey vardır
mutlaka
dedıgım gıbı kardesıne dengesız dıyor sorunları var dıyor ablasıyla arası zaten kötüydü konusmuyolardı cok işleri düşmedıkce kardesıylede zira öyle bılmıyorum
onun yanında dıyolar zaten susun falan dıyor ama dınlemıyolar benımde kızdıgım nokta cak agzına ıkı tane sustur adam ustune ustun demesın mı bana sende onlara soyluyosun kavga yapmaya yer arıyosun onlar kendını tatmın edıyolar sen benım lafıma bak falan bıraz once faceye baktım beraber resmımız vardı kaldırılmıs söz resımlerım harıc tum resımlerımı sılmısler ya da sözlum olcak ınsan sıldı bılmıyorum kızlar dengelerı bozuk benle ne alıp veremedıklerı var anlamadım daha kaynanam ıl kez ewımıze geldı oturmaya telefonda ablası annesıne nasıl bızden guzel mı gelın dıye soruyolarmıs ayrıca bastan berı sen memur degılsın ben kardesıme memur bulucam ayrılın falan fılan dıyodu offf bılmıyorum dertlerı ne benle bu kadar lafı yutabılır mıyım hele onu hıc bılmıyorum
öncelıkle sunu söylıyım daha ewlı degılım sadece sözluyum kesınlıkle tarafsız olarak anlatıcagım olaya tarafsız yorumlarınızı beklıyorum;
dün aksam küçük görumce aradı bız senı ıstemıyoruz oguz harıc aıleden kımse senı ıstemıyor sen ahlaksız bır kızsın agza gelmıycek hakaretler burda yazamıycagım adı kelımeler kullandı bana bende bır sustum ıkı sustum karsılık verdım en sonunda dengesızsın dedım polis ablası var bı tane oda gelmıs tatıle yanlarına aldı telefonu sen nasıl benım kardesıme dengesız dersın falan dedım onun soyledıklerının yanında benım dengesız demem devede pire kalır sonra ablası basladı yok sen o..... falan neye ugradıgımı sasırdım şok gecırdım sankı bunlar benı onceden berı ıstemıyolardı bılıyorum ama bu kadar gerızekalı olduklarınıda bılmıyodum işte bız kardesımıze baska bırnı bulduk falan offf kızlar napıcagımı sasırdım bu iş olmıycak ewlenmıyceksınız falan senağlama
ha bi de sözlünün yanında sayıyolar bunları. ilerde karısı olacak kadına o... dedirten adamdan ne hayır bekliyosun, kardeş mardeş çakcaktı ağızlarına. o.. ne ya? "boşver dengesiz onlar" diyip işin içinden çıkıyo seninki de ölemi. pes. g.v.t herif.