- 10 Haziran 2010
- 3.353
- 21
bu topiğe takıla takıla en başta ben olmak üzere hepimiz yasemin olup çıkıcaz.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızz o ne demek öyle mat parlak... bizim şeyimizle ilgili bir şeyi biz bilmiyoruz da erkekler nasıl biliyor da onlar arasında bir durum olacak bu.
bu arada benimki de mattı sanki yaa ama yoktu dikiş filan :roflol::roflol:
dikiş var mı yok mu ancak doktor anlar bunu. o konuda düşünmesin de Allah var yukarıda ömür boyu bunu içinden atması zor.
yaa ayrıca ben bu kızlık muhabbettine fena takığım yani.Ben ilk ilişkimi evlenince yaşadım ayrıca. Yani ben evlenmeden önce yaşadım diye değil bu görüşlerim.
Bu nasıl bir anlayıştır inanamıyorum yani. Namus demiyorum yine birileri çıkıp din dersi filan vermeye kalkmasın da. Çünkü benim namustan anladığım şey dürüst olmak. Her haltı yiyip bacak arasını koruyan arkadaşlarımdan nefret ettim hep.
Ama sevdiği adamla birlikte olan arkadaşlarıma da, insanlara da hep saygı duydum.
kız bilmiyorum ya eniştem öyle diyince bende öyle olabilir dedim çünkü erkekler bu tarz muhabbetleri iyi yaparlar bilirsin belki de anlaşılıyordur dedim