Kızlar çok kötüyüm yardım

Alsınlar oğullarına o zmaan memur olan birinide madem bunu istiyorlamış alsınlarda görelim bakalım...
Kim olursa olsun ya böyle ağır bir lafın söylenmesine nasıl müsade eder bir erkek aklım mantığım almıyor benimde ..
Benimde kızım var o yaşasa böyle bişey bize anlatsa varya eşim gider vurur vallaha yaşatmaz kesinlikle ...

Ne yapalım deme lütfen sana herkes burada bunun olmayacağını söylüyor zaten sana hakeret edilmesine göz yuman bir erkek içinde sakın ağlayıp durma şükret kurtulucağına .
3 gün üzülürsün buna sonrada şükredersin işte kurtuldum diye..
Sana bir abla tavsiyesi bunlar bu kadar yazılanlarıda göz ardı etme lütfen bunlar senin iyiliğin söyleniyor sonuçta...

tabıkı elımden geldıgınce etmemeye calısıyorum ama bılmıyorum hıc mı sevmemıs benı ya bu kadar basıtmıymıs her sey anlamıyorum

ben hep öyle dedım baska hıc bır sekılde dua etmedım ama bunlar geldı basıma

yasemin tek kelimeyle söylüyorum allahın sevgili kuluymuşsunki işin başında onlara bunları söyletmiş.ya evlenip çoluk çocuğa karışınca görseydin gerçek yüzlerini...
dua et kardeşim hiç arkanada bakma....inan iyi niyetli güzel duygular taşıyan kalbinin kıymetini bilecek biri mutlaka çıkacak karşına....
olumunekankayizsmile

yasemin tek kelimeyle söylüyorum allahın sevgili kuluymuşsunki işin başında onlara bunları söyletmiş.ya evlenip çoluk çocuğa karışınca görseydin gerçek yüzlerini...
dua et kardeşim hiç arkanada bakma....inan iyi niyetli güzel duygular taşıyan kalbinin kıymetini bilecek biri mutlaka çıkacak karşına....
olumunekankayizsmile

gercekten öylemı dıyosun

tabıkı elımden geldıgınce etmemeye calısıyorum ama bılmıyorum hıc mı sevmemıs benı ya bu kadar basıtmıymıs her sey anlamıyorum

Etmede zaten herşey senin iyiliğin için gerçekten sevseymiş senin yanında olur o lafları sana söyletmezdi zaten .
Hayatta neler unutulmuyor demi en kısa zamanda sende unutur gidersin inan ...

görümceler fena olur derler ya gercekten bunlar fenanın da fenasıymıs. kardeslerını paylasamıyoalr sımdıden sözlun ne dıyo ben anlamadım orayı?bılmıyo mu onların yaptığı bu çirkinliği?

allahım saka gıbı ya aradı sımdı dıyokı ben ceyız almıstım taksıt oduyodum dıyo maasımı alıyım 1 mılyar verırım sana kapatırsın onları bende dedım bana sana guvenıp almadım sen kuullanmzsan ben kullandırcak bırını bulurum ac kardesınle ablanı doyur sen dedım kapattım

Şu anda kendini çok değersiz hissediyorsun belki.Hiçmi sevmedi beni diye düşünüyorsun.Canın yanıyor. Seviyorsunda ama sana bu hakaretlerin edilmesine bişey yapmayıp bu duruma düşürüp bitmesini yediremiyorsun asıl ...hazmedemiyorsun.
Boşver seni korumayan sana iğrenç sözlerin edilmesine göz yuman bir erkek varsın olmasın.
Sevgin azalacaktır zaten bu kişiliği gördükten sonra.

Şu anda kendini çok değersiz hissediyorsun belki.Hiçmi sevmedi beni diye düşünüyorsun.Canın yanıyor. Seviyorsunda ama sana bu hakaretlerin edilmesine bişey yapmayıp bu duruma düşürüp bitmesini yediremiyorsun asıl ...hazmedemiyorsun.
Boşver seni korumayan sana iğrenç sözlerin edilmesine göz yuman bir erkek varsın olmasın.
Sevgin azalacaktır zaten bu kişiliği gördükten sonra.

sanırım aynen boyleyım savastan cıkmıs gıbıyım çok yorgunum çok

gercekten öylemı dıyosun

tabiki gerçekten içten söylüyorumbiz 5 kardeşiz en küçüğümüz erkek 23 yaşında
birgün bende görümce olacağım inşallah.asla kardeşimin karısı olacak kişiye öyle bile olsa o...... demem kimseyede dedirtmem. kardeşim onu seçmişse baştacımızdır.
inan seni baştacı edecek erkekte ailede bulunur o kaybettiğine yansın dursun sakın kararlılığını yitirme....olumunekankayizsmile

yanı ınanamıyorum sınırlenınce gözü hıc bısey gormuyokı bıttı gıttı 2,5 sene mesaj atıcam cıcegı falan almaya gelme çöpe atıcam altınlarıda vermıyorum mu desem

En doğru kararı vermişsin, adamın ayrılığa tepkisine bakar mısın?
Şimdi seviyorum diyorsun ama bu aile ve adam sen de sevgi falan bırakmayacaktı bir süre sonra.
Şimdiden bunları yapan ve yaptıran insanlar emin ol ileride canından bezdirirlerdi seni.
Yol yakınken bazı şeyleri görmen iyi olmuş. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
Şu adam var ya tek bir damla gözyaşını haketmiyor. Ağlama, şükret kurtulduğuna.

Ailen ne diyor peki?

yanı ınanamıyorum sınırlenınce gözü hıc bısey gormuyokı bıttı gıttı 2,5 sene mesaj atıcam cıcegı falan almaya gelme çöpe atıcam altınlarıda vermıyorum mu desem

Ya bırak altını da onun olsun çiçeği de...
Her şeylerini ver iğneleri kalmasın sen de. Yarın bir gün bunun da lafını yaparlar.

Yok herseyi geri ver aman bosver.. sil hayatindan gitsin..
Ablalari gibi cadi bir kiz bulsun o..

En doğru kararı vermişsin, adamın ayrılığa tepkisine bakar mısın?
Şimdi seviyorum diyorsun ama bu aile ve adam sen de sevgi falan bırakmayacaktı bir süre sonra.
Şimdiden bunları yapan ve yaptıran insanlar emin ol ileride canından bezdirirlerdi seni.
Yol yakınken bazı şeyleri görmen iyi olmuş. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
Şu adam var ya tek bir damla gözyaşını haketmiyor. Ağlama, şükret kurtulduğuna.

Ailen ne diyor peki?

annem babam ıstemıyodu zaten hıc aılesınden dolayı onlar bıraz erken gormusler demekkı yuzlerını

X