Kızlar çok kötüyüm yardım

offff kızlar aramaz demı artık benı bıtırmıs yanı oda hemkalbınde hem kafasında sözlerı kulakarımda cınlıyor bır kerecık olsun pişman oldugunu soylemek ıcın bıle arasa yuregıme su serpilir belkı bıraz

Sen hayır ayrılmayalım demesini falan bekliyordun heralde. Hala aramaz mı diyorsun.
Yüreğine su serpilse ne olacak? Pişmanım dese, gel barışalım dese barışacak mısın ki?

Arasa bile sakın ha yüz verme sil sende onu artık sana ne aldılarsa hepsini geri yolla bir çöpübila kalmasın sende ...

barısmak yok sadece ne bılıyım ınsan arasın ıstıyor ya senağlama

Ya mutlaka öyle. Anlıyorum seni. 2,5 yıl boşuna mıymış diye düşünüyorsun şimdi.
Hiç sevmemiş mi de bu kadar kolay kabul etti diyorsun.
Ama yapacak bir şey yok. Belki arasa ikna etmeye çalışacak seni dayanamıcaksın barışacaksın sonra çek çekebildiğin kadar.
Üzülme demek kolay, yaşayan sensin ama atlatacaksın inşallah.

yasemincim yorumlari bastan sona kadar okudum ve tüm arkadaslarimiz cok güzel yazmislar.bencede simdiden sana o...u dedirten adam bu lafi yutan ve sanada yutturmaya calisan adamdan ne hayir gelir.arkana bakmadan uzaklas diycemki zaten bitirmissin.en dogru karari verdin bence.hakkinda hayirlisi canimya.simdilik üzüntün olur ama degmez bence.eminim cok güzel insanlara tanisip seni korucak bi insanla evlenirsin.

inşallah kızlar şimdi ben napabılırım aarıyıp demelımıyım gel esyalarını al

canim bosver sen hic arama ararsa gel al dersin.almazsada kendi bilir.seni üzdügüne saysinnnnnn.

ben hep öyle dedım baska hıc bır sekılde dua etmedım ama bunlar geldı basıma

O kadar dua ettim ama başıma bunlar geldi deme güzelim.

Eğer çok istediğimiz bir şey olmuyorsa Allahın bir bildiği vardır da olmuyordur emin ol.
Biz iyi oluruz, mutlu oluruz neden olmuyor, neden ben deriz her zaman ama esasen o bir sebep için olmuyordur... inan buna...
Demek ki seni çok daha iyisi, güzeli, hayırlısı bekliyor... bu bir tecrübeymiş hayatta sadece.

Bence de ararsa gel al eşyalarını dersin.
Ama biran önce bitsin gitsin diyorsan annen falan arasın olmazsa sen muhatap olma

böyle pısırık birinin bitirmesi daha iyi değil midelikafadulden

hayatını zindan edecek bir ailesi varkafamçokkarıştı

ve en önemlisi de onların bu çabaları hiç boşa gitmeyecek. çünkü bu adam sana söylenen laflara, hakaretlere sadece susacak:mymeka:

aramasın sormasın onu daha çabuk unutman için fırsat olur.

üzüldüğünde onunla olacak karanlık geleceğini düşün. :teselli:

kalk bilgisayarın başından git dinlen bacım. bi duş al uzan.

ayyy stresten karnıma kramplar gırdı neydı bu benım basıma gelen neydı ya

Hiiiç nolcak... hayatımızın bi döneminde hepimizin başına gelen şey senin de başına geldi.
Dengesiz, karaktersiz ve kişiliği oturmamışın tekine denk geldin o kadar.
Şu anda da yine hepimizin yaptığı gibi "pardon, benim seninle işim olmaz" deyip yolunu değiştiriyorsun sadece.

Ay bi de böyleleri evlenmeye kalkmıyor mu deli oluyorum... onlara göre pazardan mal almaya eşdeğer evlenmek. Valla var ya tööbe büyük sözüme ama benim de genç kızım var... öyle adamın teki çıkacak da anası danası kızıma o...... diyecek de Alimallah o dillerini alır müsait bi yerlerine..... töööbe töööbeee la havleeeeeeee velaaa Allahım sen affet yaaaa.....

Canım sen ne kadar şanslı bir insanmışsın....demek ne kadar iyisin ki Allahım yarabbim yüzüne bakmış...daha ne istiyorsun baksana nasıl da renkleri belli olmuş hemde daha başında... sen yat kalk dua et...şükür et...hiiiiç de üzülme... sana değer vermeyen, kardeşlerine ezdiren bir insan için bir de gözyaşı dökme...gözyaşlarına yazık...kramplar girdi karnıma diyorsun...kimin için kim o yaaa...adam olsaydı da sana kol kanat gerseydi .....evlilik basit değil canım....sen şu konuşmaları evliyken duyduğunu düşünsene kocan da sana sahip çıkmıcak... dolduracaklar salacaklar üzerine ....Allahım kabus gibi.....sen kabus gördüm şimdi uyandım...güvendeyim de sil geç .....canım benim hayırlısı olsun ......Sevgiler

bu hayatta hiç kimse ama hiç kimse vazgeçilmez değildir, hele ki yanında sözlüsüne or..pu diyen, kendine pe...vnk muamelesi yapanların haddini bildirmeyen bir erkekse :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…