offff kızlar aramaz demı artık benı bıtırmıs yanı oda hemkalbınde hem kafasında sözlerı kulakarımda cınlıyor bır kerecık olsun pişman oldugunu soylemek ıcın bıle arasa yuregıme su serpilir belkı bıraz
Sen hayır ayrılmayalım demesini falan bekliyordun heralde. Hala aramaz mı diyorsun.
Yüreğine su serpilse ne olacak? Pişmanım dese, gel barışalım dese barışacak mısın ki?
ben hep öyle dedım baska hıc bır sekılde dua etmedım ama bunlar geldı basıma
barısmak yok sadece ne bılıyım ınsan arasın ıstıyor ya senağlama
yasemincim yorumlari bastan sona kadar okudum ve tüm arkadaslarimiz cok güzel yazmislar.bencede simdiden sana o...u dedirten adam bu lafi yutan ve sanada yutturmaya calisan adamdan ne hayir gelir.arkana bakmadan uzaklas diycemki zaten bitirmissin.en dogru karari verdin bence.hakkinda hayirlisi canimya.simdilik üzüntün olur ama degmez bence.eminim cok güzel insanlara tanisip seni korucak bi insanla evlenirsin.
ben hep öyle dedım baska hıc bır sekılde dua etmedım ama bunlar geldı basıma
offff kızlar aramaz demı artık benı bıtırmıs yanı oda hemkalbınde hem kafasında sözlerı kulakarımda cınlıyor bır kerecık olsun pişman oldugunu soylemek ıcın bıle arasa yuregıme su serpilir belkı bıraz
kalk bilgisayarın başından git dinlen bacım. bi duş al uzan.
ayyy stresten karnıma kramplar gırdı neydı bu benım basıma gelen neydı ya
madem siz or...pusunuz, madem size öyle dediler o zaman onların kardeşi de p.z.venk oluyor, kardeşim budur diyorlarben bı tarafım dıyokı bu kadar laf yenmez kes at bı tarafım dıyokı sevıyosun