- 10 Haziran 2010
- 3.353
- 21
siz nerde yasiyorsunuz hanifendi bu zihniyt kalmamis....ben hata yapti diye evlnsinmi dedim...benim sahsi fikrimdi bunlar...kimseye karisamam herks kendi kararini kendi versin ben bazi uyeler gibi ne bekliyorsun .farkli bir konudada olsa,bosansana, falan diyeck konumda degilim fikrimi söylerim ama karismam...ayrica ben kimseye namussuz demedim bir arkadasin namus gorusune karsilik verdim beyinde namus olmasini acmasini istedim acamadii sizde baska sekillere vurdunuz yok kizligi duruyor neler yapiyorlar sahsen benim öyle hic arkadasim olmadi onlari arkadasolarakta kabul etmem neme lazim iki gun sonra senin nisanlina kocanada el atarsa kaybedecek neyivarkii namus dusunceside yok oooohhh önune gelene ver gitsinben biliyorum o insanları aileleri ve çevreleri bilmiyor ama ne kadar namuslu olduklarını kimseye evlen yada evlenme diyemeyiz kimseyide burda sen namussuzsun diye yargılayamayız ne yani bir hata yaptı diye ömrünün sonuna kadar beş para etmez bir adamla hayatını mı sürdürecek bu insan söyler misiniz hiç evlenmesin en azından başı ağrımaz ki merak etmeyin bu zihniyet kalmadı artık toplumumuz da erkeğin elinin kiri kadının namusu
ama bu zaten hepten yanlis...siz hep yanlis seyleri örnk veriyorsunuz tabiki evli bir insanin baskasini haal ederek braberlik yasamasi igrenc birsey bunu o kadar din adamlari cevapliyor ayrica dogacak cocuga kotu etkisi oldugu anlatilmisti...simdi hisc durust iyi namuslu insan yokmuuu hep bir saldiri seklind cevap veriyorsunuz ben size birsey demedimki namuslu görunen ikiyuzlulerakannehirbu ne demek ...toplumda her cesit insan vardir tabiki...bu arada hatalar insanlar icin önemli olan bilmek dogruya yonelmektir degilmi...ben hepinizinde mutlu yuvalar kurmanizi isterim seninde yasemininde ama bu tarz dusunurseniz iyi erkk bulamazsiniz bilmiyorum siz iyi bir insan istemezmisiniz size sadik olmasini istemezmisiniz tabiki istersiniz neyse yaa siz anlamiyorsunuz beni anlamamazliktan geliyorsunuz
ben anlıyorum sizi haklısınız da ama olan olmuşsa buna ne yapılabilir ki
ya kızlar ben neyi kaçırdım allah aşkına biz kaynana döverken konu namusa geldi dayandı??????
ne alaka anlamadım.. İşten güçten o kısmı kaçırdım her halde bir açılayı verin gülüm neler oluyor...
Ay çatlıcam kız mevzu nereden buraya geldi bacı anlatıver bi bana allah aşkına:teselli:
:icecream: diyom kine senin kaynanayı nasıl yola getirsek geline eziyet etmek dinimizde böle günahtır şöyle yanarsın diyip de mi yola getirsek diyom
şaka bir yana sanırım birbirimzin cümlelerinde anamadığımız yada anlatamadığımzı kısımlar vardı namus kavramıyla ilgili açığa kavuşturalım derken hepten içine ettik galiba:asigim::asigim::asigim:
Allah sizi ne yapmasın dedimki yaseminin konusunda neyi kaçırdım ben...
Kız benim kaynanayı cümle kk toplansa yola hale getiremeyiz. ben onu Allah Bile havale etmiyorum Güzel Allahım neylerse güzel eyler Şeytanından bulsun emiiiikötükedihüso
kız bu yasemin demiş ya evine gittim diye bişeyler oldu diye zekiyim arkadaşımızda namustan zinadan bahsetmiş bende namusun bakirelikte deil beyinde bitiğini söyledim oda benim verdiğim örneklerin namussuzluk olduğunu bildiğini öle bişey işte
:sm_cool: semra kaynana yanında halt etsin senin kinin bu kadar dert yandığına göre:sm_cool:
Aman kızlar ne olmuş sözlüsünün evine gitmişse hadi daha ileri gideyim ne yani tutki daha ileride gitti ne var yani o gönlünde onu kendine eş seçmiş sevmiş gerisi kimene...
Hem namus dediğin beyinde biter beyinde tabiki benim gözümde..
Şeniz
Semra çırağı olamaz Bacııııı Allah düşmanıma bile böylesini vermeye
Bir altında süpürgesi eksik ha evde bir yerde saklıyor olabilir bilemiyom girip bakacam bir gün
ehh bende onu dedim işte ohooo ben benim ki burdayken çok gidiyorum sanıyordum yeni elti daha söz yok bişey yok çıkmıyor evden napalım yani herkes özgür ülkemizde
oh bi gelsin benimki askerden de ben daha nerelere gitcem onla
bu arada yaseminin konusunda bir gelişme var mı demişsin ya ne gelişmesi olacak 10 dk da bir fikir değiştiriyor biz 3 ay daha bu konuya yorum yaparız gibime geliyor
Git bacım git...Yakışır vallahi kız gördümki bursalıymışsın bizde benim kör olasıyla(şaka şaka kör olmasın canım kocacım) ilk defa daha sevgiliyken bursaya gelmiştik çok anım var oralarda kültür parkta aşıklar tepesinde oho anlatsam sayfalar yetmez orada aşık olmuştum sırılsıklammm
Çatlasın Kaynanam Ona inat Oğluda benim yanımdaya ne yaparsa yapsın takmıyorum kafama....:teytey:
Kız aşık kız ne yapsın şu sevda yokmu adamı hop oturtur hop kaldırır.
Bir ses bir mesaj bir görüş tüm fikrini değiştirir sil başa dönüverirsin