Kızlar çok kötüyüm yardım

yaa su hasta ziyaretinde yasadiklarimi icimden atamiyorum:2:ne yapiyimki yaa arayimda niye böyle yaptinmi dyim delli olacagim kizlar yaa arkadaslar cok kotuyum yardim edin diye baslikta yazdim ufffffffff yaaa ben enayimiyim aptalmiyim bunlarmi gorgusuz deli olacagim

açıkcası senin yerinde ben olsam, bu zırtapozlara rağmen,inadıma evlenirdim.
mantıklı düşünürsek, mutlu bir evlilik ve uzun süren bir beraberlik istiyorsan evlenme,yol yakınken ayrıl.çünkü bunların koca çeneleri ve elleri üzerinizden eksik olmaz,sonu hüsranla biter canım benim.
hakkında hayırlısı olur inşallah...

bile bile de lades dermi insan döner mi başa soğumaz mı bunca şeyden benim başıma gelmedi belki bilmiyorum ama bana laf söyleyip yerden tere vuracak adamla işim olmaz herhalde

Büyük lokma ye büyük konuşma demişler cicim.Hiç belli olmaz hayat insana yapmam dediği neleri yaptırıyorki...
Anlında varsa üzülmek ne yaparsan yap boş.
Hata olacağını bile bile yinede evlenirsin...
Kim ne derse desin taki senin içinde bıçak kemiğe dayanana kadar...
O zaman bile bittiğine ağlarsın Kadınız işte..
İş yerinde G.Müdürün odasında tesadüf bir kitap gördüm..Kadını kullanma sanatı diye..
Orada resmen erkeklere öğütler var.Önce ilgi sonra geri çekil kadın bu sefer kovalar ayrılamaz diyor ...Adamlar taktikleri kitaplardan alıyor canım.İster yaşı 18 olsun ister 58
Biz kadınlar bizi seveni değilde birazda nedense bende dahil üzenin peşindeyiz...
Ben çözemedim..:uhm:

kızlar hepınıze gunaydın

yorumlarını okudum dun gıremedıgım ıcın pek bısey paylasamadım benım hatamın telefısı varmı sızce boyle bısey yaptım ve sevıyorum dıye (kı hatamın ewlenmek ıstememde su dakıkdan ıtıbaren payı cok buyuk) boyle bır aıle ıle ömür gecer mı ısterse cocuk altından olsun olur mu

Yaseminciğim sanada günaydın canım

Böyle bir aile çekilirmi demişsin zaten ya çekeceksin onların söylediklerini yaptıklarını görmeyip duymayacaksın yada dönüp ardına bile bakmadan gideceksin..
Seviyorsun tamam zaten hepimizin ortak sorunu bu seviyoruz ama işte birde aması var...
He sen diyorsanki ben evlenirim o ailedende sevdiğimi soyutlar huzurlu bir yaşam yaşarız...
Bak ben başaramadım 6 yıl yalancı bir zaferi huzuru yaşadım.Sonra yine ailesine döndü...
5 Yılda ailesi onu istedikleri kıvama getirdi.Son iki yılımı bana cehennem yaptılar ..
Ben iki aydır üç maymunu oynuyorum...Neden seviyorum kocaman kızım var...
Örnekleri gör kararını ver...

Büyük lokma ye büyük konuşma demişler cicim.Hiç belli olmaz hayat insana yapmam dediği neleri yaptırıyorki...
Anlında varsa üzülmek ne yaparsan yap boş.
Hata olacağını bile bile yinede evlenirsin...
Kim ne derse desin taki senin içinde bıçak kemiğe dayanana kadar...
O zaman bile bittiğine ağlarsın Kadınız işte..
İş yerinde G.Müdürün odasında tesadüf bir kitap gördüm..Kadını kullanma sanatı diye..
Orada resmen erkeklere öğütler var.Önce ilgi sonra geri çekil kadın bu sefer kovalar ayrılamaz diyor ...Adamlar taktikleri kitaplardan alıyor canım.İster yaşı 18 olsun ister 58
Biz kadınlar bizi seveni değilde birazda nedense bende dahil üzenin peşindeyiz...
Ben çözemedim..:uhm:

haklısın galiba biraz koşmak iyi oluyor ama bu kadar da değil sürekli yanımda pisi pisi oturan erkek istemem bana sözünü geçirtsin isterim ama öyle yok şunu giyme onu takma gibi değil daha farklı konularda ama aynı zamanda sözümü de dinlemeli yoksa hiçbirşey bulamaz

Sen ıstedıkten sonra kım engel olmak ısterse ıstesın,
sen o engellerı asmaya bakarsın.
Ustelık nerede oldugunu dahı bılmedıgımız sana,
nasıl engel olabılırız kı!
Yapma, etme, arama dıyerek mı?

anladığım kadarıyla sürekli ayrılıp barışıyorsanız onlarda bıkmışlar galiba ondan almıyorlar
git kargoya ver herşeyini içine de not yaz bitti diye sen sağ ben selamet

kızlar hepınıze gunaydın

yorumlarını okudum dun gıremedıgım ıcın pek bısey paylasamadım benım hatamın telefısı varmı sızce boyle bısey yaptım ve sevıyorum dıye (kı hatamın ewlenmek ıstememde su dakıkdan ıtıbaren payı cok buyuk) boyle bır aıle ıle ömür gecer mı ısterse cocuk altından olsun olur mu

yapma güzelim hata değil bence bu yaptığın. bunu problem edecek erkekler olduğu kadar hiç ama hiç önemseyecek erkeklerde çok artık.
5 dk 500 lira der benim bir tane kadın-doğumcu arkadaşım. bu iş artık o kadar ayağa düştü. erkeklerde artık kandırılmalarının bu konuda çok kolay olduklarını bilmelerinin de etkisiyle çok önemsemiyorlar. ki kaldı ki sana vereceği değeri bu konuyla gösterecekse o adamdan da hayır gelmez.
hıı şu olabilir ilerde tanışacağın erkek bakir olur o zaman senden de bunu isteme hakkı olur. ama bu devirde bu toplumda çok çok düşük bir ihtimal o da.
başına bu geldi diye ömrünü mahvetmek akıl işi değil...

herkes hayatında hata yapar ama öyle ama böyle.sen bunları kafana takma o olay olmamış gibi kararını ver.

kızlar gunaydın hepınıze sözlüm ayrılmak ıstemıyomus aılesnının ıstememesıne ragmen senı sevıyorum ayrıolmak ıstemıyorum sen benım lafıma bak onları takma dıyor bilmiyorumkismile

kızlar benım ayrılmamam Lazım cunku ben bı hata yaptım ewe gıttım artık gerısını soylemıyorum bıle

canım
namus bacak arasında değildir
bunu asla unutma
herkes herşeyi yapabilir yaşayabilir
ama sırf soğan zarı kadar bir şey yüzünden böyle bir sebeple hayatını zindan etmek
sadece senin çok afedersin ama ENAYİ olduğunu gösterir.
dahada ötesi yoktur bunun....

05.08.2010 tarihinde bu konuyu açmış ve sıkıntını paylaşmışsın canım
bu gün 16.08.2010
yani tam 10 gündür ayrılsammı ne yapsam diye düşünüyorsan eğer
sen ayrılamazsın bu saatten sonrada
o adamda seni artık her türlü kullanır sende kendini kullandırma kapasitei var çünkü belli
insan ne kadar severse sevsin bıçak gibi kesip atmalı bunca yaşanandan sonra.
ama sende artık sevgiden aşktan ziyade inat var gibi geliyor bana
birazda kendi mecbur hissetme
ama bunlar ayrılmamak için yeterli değil.

kızlar gunaydın hepınıze sözlüm ayrılmak ıstemıyomus aılesnının ıstememesıne ragmen senı sevıyorum ayrıolmak ıstemıyorum sen benım lafıma bak onları takma dıyor bilmiyorumkismile

genemi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

X