- 10 Haziran 2010
- 3.353
- 21
Ayyy çok sinirlendim kaynanam niyetine döverim ben bunu
kız senin de kaynana neymiş yahu herkesi onun niyetine alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok sinirlendim kaynanam niyetine döverim ben bunu
kız senin de kaynana neymiş yahu herkesi onun niyetine alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ayyy koptum bencede kızlar koc alana anası danası bedava boshayallersmile
Naparsın bacım aslına birşey yapamıyorum bende niyete hallediyorum iştealsanaalsanasmile
sende bendensin anca çeneye yetiyor gücümüzgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Sorma Sorma bacımmmm...
Ne yapayım çözümsüz dertlerin içindeyim..
Ama ahdim var birkez daha şöyle karşımda bir ters davranışı olsun bana
vallahide billahide madem oğlu vermiyor ağzının payını ben de çirkef olacağım alacağım boyunun ölçüsünü yazarım sizedealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile
Amin canımcım amin
yasemin neden hala ben senin 23 yaşında olabileceğine inanmıyorum
Haksızlık yapma, adil ol, hak edene hakkını ver. Biz de gelip moral veririz sana, ayırıyor gibi yapıp bir kaç tane de biz vururuz bak nasıl mutlu oldum şimdi kaynana döveceğim diye..
nıye ordan bakınca kac duruyorum neyse olayları saptırmayalım bence offf her sey yeterınce zor :uhm:
olayları saptırmıyorum sanki karşımda ne istediğini bilmeyen 14-15 yaşında kız çocuğu var gibi cevaplar geliyor senden bir yorumlarını okusana
bir öle diyosun bir böyle olayın ciddiyetinde değilsin ki adam seni ciddiye alıp bu kız benden ayrılıyor desin
bazi noktalarda katiliyorum size ama namus beyinde sözu bana hic uymuyor.nasil beyinde oluyormus namus acarmisiniz.insan beyniyle bile altatiyor namus her yerde...benim dusuncem bir hanimefendi sadece helali olan esiyle beraberlik yasayabilir.bu bizim toplumumuzda dinimizde olan birsey yani.tabiki namus cinayetleri falan baska seyler abartili olmamasi gereken seyler.size soruyorum zinayi normal karsilayan zihniyetten ne hayir gelirki...oldu canim bugun nisanlisiyla berabr olsun onu postala birde baskasina bakar....bu coooook sacma hanimefendiii toplumumuzda iffetli kadinlar hep saygi gormustur tabiki Allah kati bambaska sadece namus beyinde sozunuz bana cok mantiksiz geldi.namus her yerdeee.kadin erkek esittir erkekte kiz gibi olmali....eve gittim devamını anlatamayacağım dediğinde herkeste neyi kast ettiğini anlamıştır diye düşünüyorum.
şahsen benim aklıma kötü şeyler gelmiyor. sevmiş, güvenmiş, nişanlısıyla beraber olmuş. en azından çevremizdeki erkekler gibi ihtiyaç bahanesinin ardına saklanıp parayla kendisine et bulmaya çalışmamış.
bu yaşadığın olay kararlarını etkilemesin arkadaşım. ne yani bunu yaşadın diye ömür boyu bu adamı çekmeye mecbur mu hissedeceksin kendini. emin ol artık namus kavramının beyinde olduğunu fark eden erkekler çoğunlukta.
evlenmeden yaşadıysan o adama gebesin, çocuğun varsa onlar için boşanamazsın, boşanırsan kötü kadın olursun en iyisi evinde otur kahır çek... toplumun şu dayatmalarına dayanamayanlardanım.
bazi noktalarda katiliyorum size ama namus beyinde sözu bana hic uymuyor.nasil beyinde oluyormus namus acarmisiniz.insan beyniyle bile altatiyor namus her yerde...benim dusuncem bir hanimefendi sadece helali olan esiyle beraberlik yasayabilir.bu bizim toplumumuzda dinimizde olan birsey yani.tabiki namus cinayetleri falan baska seyler abartili olmamasi gereken seyler.size soruyorum zinayi normal karsilayan zihniyetten ne hayir gelirki...oldu canim bugun nisanlisiyla berabr olsun onu postala birde baskasina bakar....bu coooook sacma hanimefendiii toplumumuzda iffetli kadinlar hep saygi gormustur tabiki Allah kati bambaska sadece namus beyinde sozunuz bana cok mantiksiz geldi.namus her yerdeee.kadin erkek esittir erkekte kiz gibi olmali....
buda cok sacmaa öyle yapan kisiler zaten biliniyor bak sizde biliyorsunuz bunu yapan kisiyi...zaten bunlar bilinir ve duyulur...benim bahsttigim ikiside degil...yaa zaten bunlari kabul eden normal dusunn erkek icin problem olmaz kendide ayni seyler yapip normal karsiladigi icin...beraberlik size gore namussuzluk sayilmayabilir kimsenin hayatinda beni ilgilendirmez ama bizim kültürümuz sosyal degerlerimiz ortada hanimefendi evlilik disi hersey zina olmaktan baska hicbirseydir bunu lutfen ögrenin.sizinle evlenmeden beraberlik yasiyorsa herkesle yasar yasadiysada evlensin cok mertseeherkes hata yapabilir ki ben bir kızın sevip inanıp yaşadıklarını namussuzluk olarak görmüyorum
çünkü çevremde öyle kızlar varki bakirelikleri duruyor aileleri benim kızım mukemmel diyor fakat içinde neler saklıyor neler yapıyor namus sadece bacak arasında değil her önüne gelene ellet öptür koklaş aman o bozulmasın sonrada git kendine bir koca bul oda seni temiz sansın
bu mu namus
herkesle birlikte olan gece kimin koynundan çıktığı gündüz kiminle gezdiği belli olmayan sadece bekaretini vermedi diye namuslu oluyor bizim toplumumzda
ve kimsenin namusunu eleştirmek bize düşmez özgür bir ülkedeyiz ki bizim dinimizde özgür bir din doğrular kitabımızda yazar ama kimseye sen bunu uygulayacaksın sen bunu yapmayacaksın diye diretemeyiz bu konularda insanların yargılanmasına sinir oluyorum artık her bireyin kendine verilmiş bir aklı var sonuçta